- Komentari -

"Telekom ima čime da se pohvali"

Kompanija Telekom Srbija ove godine obeležava 25. rođendan i ima čime da se pohvali, kaže generalni direktor ove kompanije Vladimir Lučić.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Cestitke! Ima puno nas koji bi presli na Telekomov internet ali nema pristupa. Ulica Dostojevskog, centar Novog Sada - kada ce biti postavljen opticki kabel?
    (Nebojsa, 29. maj 2022 14:55)

    # Link komentara

  2. Premijer liga je najača liga na svetu pošteno i igraju najbolji fudbal žao mi je što nema tenisa to vam fali mnogo NA TOME RADITE U BUDIĆNOSTI
    (Mandjup, 29. maj 2022 11:34)

    # Link komentara

  3. Vladu znam sa faksa jer smo ista generacija. Čovek je jednostavno genije za telekomunikacije. Na poslu terminator, ponekad prgav, uvek pravedan i ono što je najvaznije, čovek je nepotkupljiv i operisan od svake vrste muljanja. Kad su njega stavili da vodi Telekom jasno mi je bilo da je dogorelo do nokata i da je to bila jedina opcija da se ne ode u propast. Ja nemam nikakvu dilemu da će on uraditi ono što je naumio. Srećno generacijo
    (Golija, 29. maj 2022 10:30)

    # Link komentara

  4. Bravo za Telekom. Bolji od svih ostalih zajedno a domaća kompanija od koje imaju koristi svi gradjani Srbije a ne samo tajkuni.
    (Objektivan, 29. maj 2022 10:17)

    # Link komentara

  5. Samo napred Srbija!
    (objavite mi komentar!, 29. maj 2022 10:08)

    # Link komentara