- Komentari -
  1. Ekonomski pokazatelji javnih finansija jesu bolji . Lično, gotovo svim politicarima zameram mnogo toga ali ova vlada jeste na mnogo bitnih frontova pokazala uspeh. Zdravstvo, finansije, energetika, infrastruktura, vojska.
    (bankar, 15. januar 2022 13:47)

    # Link komentara

  2. Postovanje i podrska ministru. Srbija ima zdrave i jake finansije, o tome su se nedvosmisleno izjasnili ne samo MMF i Svetska Banka, nego i kreditne agencije i kreditori kod kojih Srbija ima pristup po sve nizim kamatnim stopama. Trenutnoj vlasti se sa stanovista teorijskog modela demokratije moze mnogo toga zameriti, ali cinjenica je da se pod njom Srbija ekonomski razvija i gradi brze nego ikada u post-Titovskom periodu. Ja ih zbog toga podrzavam i glasacu za njih. Narodu Srbije su u ovom trenutku nazalost najvazniji ognjiste, radno mesto, zasnivanje porodice i pun frizider, da bi se izbeglo da nestanemo. A sa porastom standarda i vracanjem dostojanstva doci ce na red druge teme, kao sto sada vec dolaze teme ekologije.
    (Pozdrav iz Beca, 15. januar 2022 08:30)

    # Link komentara

  3. Tako da malo manje mrznje a vise objektivnosti kod tzv opozicije nbi bilo na odmet...
    (C i n i k, 14. januar 2022 21:56)

    Ne bi bilo na odmet da tvoj ministar ili onaj "jedan čovek" koji se za sve pita u ovoj banana državi bar jednom za 10 godina izađe na TV duel sa nekim od predstavnika prave opozicije pa neka onda ovi tvoji brane svoje rezultate.
    A ovako se ovi u Hit tvitu na Pinku samo jednom zeznuli da sa Vučićem u studio pozovu poluopozicionara Radeta Veljanovskog koji je dotičnog doveo do ludila...
    (Djordje NS, 14. januar 2022 22:32)

    # Link komentara

  4. Slazem se sa Malim, o tome o cemu on govori postoje izvestaji SB,Evrostata i MMf/a.
    Dakle postoji verifikovana analiza, prema tome jedno je ako nko ne voli ministra a drugo su objektivni i proverivi rezultati, jer sto se tice rezultata, SRB ima nizu inflaciju u vreme pandemije od 2/3 drzava EU i to je nesporna cinjenica pokazana u izvestaju Evrostata.
    Posle Irske ima najvisi GDP u vreme 2020-2021.
    Tako da malo manje mrznje a vise objektivnosti kod tzv opozicije nbi bilo na odmet...
    (C i n i k, 14. januar 2022 21:56)

    # Link komentara