- Komentari -
  1. @Znalac, neznalac, ne lupetaj gluposti. Zivim u AT, voce i povrce je svemirski brod u RH u odnosu na AT. Zapakirana roba je u 80 posto slucajeva ista. Naravno da ima smeca koje se zeli prodati u RH, zato i postoje kontrole.
    (Pero, 26. oktobar 2021 12:38)

    # Link komentara

  2. @znalac - delom si u pravu, Hrvatska je jedna od drzava kojoj pokušavaju da uvale djubre od proizvoda, ali posto tamo sluzbe inspekcije rade svoj posao, oni primete probleme i povlace neispravnu robu sa trzsta. Dok recimo isto te institucije u srbiji ne rade svoj posao, pa se proizvodni otpad redovno plasira na rafove nasih prodavnica. Malo se poboljsala situacija otkad su poceli da prate HR medije i da provere, ako su oni nasli nesto neispravno da vidimo da li toga ima i kod nas... sramota za nasu drzavu
    (balfacan, 26. oktobar 2021 09:31)

    # Link komentara

  3. izgleda da su hrvati postali zemlja za slanja otpadaka hrane, cim im se toliko toga dogadja u zadnje vreme. Tako je to kada rasprodas industriju i zivis od 4 meseca mora. Tek ce ispastati, kad im ode i ovo malo ljudi koje je preostao...nece ih biti ni 2 miliona!
    (Znalac, 25. oktobar 2021 18:17)

    # Link komentara