1. Zna li neko ime sorte koja je ukusna? Ovo danas sto se nudi na pijacama ne lici na slatku jagodu koja je nekada postojala
  (Acinjo, 10. maj 2021 09:34)

  # Link komentara

 2. Mnoge farme jagoda i borovnica rade tako sto udjes na polje, uzmes kartonske korpice, pa sam naberes koliko ti treba i koje zelis, onda ti lepo kad izlazis izmere i naplate, a dok beres mozes da se do mile volje najedes besplatno. U Australiji na farmi borovnica lepo porodica koja drzi farmu ima parking za goste i malu kantinu u kojoj prodaju kafu, domace pite i kolace od borovnica. Milina. Branje jagoda i borovnica ispadne divan izlet za porodicu ili prijatelje, na svezem vazduhu u prirodi, u kontaktu sa divnim ljudima. Vredni i pametni ljudi se setili.
  (Milan, 9. maj 2021 23:32)

  # Link komentara

 3. Bavim se ovim poslom 12 godina krvav posao ko ne veruje nek proba
  (Vojkandbrat, 9. maj 2021 20:56)

  # Link komentara

 4. Svi koji imaju voćnjake treba da omoguće ljudima da beru voće za manje cene. Nabereš i platiš gazdi kad izađeš trećinu ili pola cene, dogovor unapred. Umesto da voće trune, dobro i domaćinu i gostu. Nema razloga da bude besplatno, ali ni preskupo zbog nakupaca.
  (Misa, 9. maj 2021 17:22)

  # Link komentara

 5. toliko o otkupnoj ceni , vrvt ce biti smesna i covek manje vise poklanja ...
  (pravda, 9. maj 2021 16:58)

  # Link komentara

 6. platice koliko je na pijaci, a ako nema novca dobice 1kg besplatno. jaka mu fora...prvo na selu je I treba ti auto da dodjes, a kad si vec dosao sa autom trebas imati obraz pa reci nemam para da platim!
  (montoya, 9. maj 2021 16:11)

  # Link komentara

 7. Svaka čast čoveku. U mnogim zemljama možeš ući na posed uz dozvolu gazde i nabrati koliko želiš uz naravno pristupačniju cenu jer berere vi. Em dobro za kupca zbog cene, em za domaćina jer ne plaća snagu za berbu.
  (nikola, 9. maj 2021 15:59)

  # Link komentara