- Komentari -
  1. Uspela je..da nisu u EU još bi bilo po starom a hrvati su ušli tek pre nekoliko godina.,.
    (Pila naopako, 1. mart 2021 20:44)

    # Link komentara

  2. aparati su vecinom u evropi dobrog kvaliteta npr bosovi aparati,simensovi,samsungovi,mile itd...sve zavisi sta uzimate npr masina za pranje vesa imas skuplje i jeftinije kada pogledas gotovo nikakve razlike nema ali fora je u tome postoje masine s dve god garancije,tri godine garancije 5 godina garancije,10 godina garancije,masine s dve godine garancije je fabricki nastelovana npr na 500 pranja i ona ubrzo posle dve godine vrisne,masina koja ima vise pranja imas vise garancije ali je tako podesena da se kvari po isteku garancije,pametni su to ljudi koji su izmislili ovo,sto se tice hrane u evropi itekako ima razlike u kvalitetu,npr u holandiji je gotovo sve na vestackoj bazi sve plasticno,npr mandarina je plasticna nikakav ukus i miris kada ugeiznes same zile to je nenormalno,druge namirnice da ne pricam sama bolestina...kruske to je kao kamen ne moze da smeksa ni 2 meseca da sedi na toplotu...
    (aki, 1. mart 2021 15:39)

    # Link komentara

  3. A zamislite sta sve size u Srbiju posto su nasi politicari koji se “brinu” za narod, ukinuli kontrolu kvaliteta uvoznih proizvoda, vec je merodavna napisana deklaracija proizvodjaca !!
    (Nauta, 1. mart 2021 12:30)

    # Link komentara

  4. Jeste da su neki uredjaji nekada trajali godinama, ali ne uzimate u obzir koliko puta su popravljani i koliko je delova zamenjeno novim tokom godina.

    Osamdesetih je za TV cesto dolazio majstor a danas ako kupite kvalitetniji TV, moze da traje godinama bez dolaska majstora. Jedino ako vam se zalomi los primerak
    (Milko, 1. mart 2021 12:23)

    # Link komentara

  5. Ma nemoguće u EU su svi isti!
    Suckers...
    (Vladimir, 1. mart 2021 12:22)

    # Link komentara

  6. Pa to mu dodje identicno kao kada direktor Podravke izjavi da je Linolada u slabijeg kvaliteta (tj. ima manji procenat lesnika) jer im je istrazivanje trzista pokazalo da Srbi vole slabiji kvalitet. Pretrazite na net-u ovu izjavu, naci cete je lagano. Bojkot linolade!
    (Novosadjanin, 1. mart 2021 12:11)

    # Link komentara