- Komentari -

"Mnogo kompanija razmišlja da dođe u Srbiju"

Beograd -- "Mnogo kompanija razmišlja da dođe u Srbiju u okviru strategije obezbeđivanja dobavljača na bližim destinacijama (nearshoring) umesto dalekim na istoku."

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Mnoge firme se vracaju sa dalekog istoka. Radna snaga vise nije jeftina, a pokazalo se da tamosnji dobavljaci mnogo vise brinu brigu o lokalnim firmama za vreme pancemije, nego za njih. Proizvodnja im trpi i imaju veliki stepen neizvesnosti. Da li ceo umeti da to iskoristimo na pravi nacin, videce se.
    (Iks Oks, 16. januar 2021 17:59)

    # Link komentara

  2. Taman grad Beograd da napravi neku porudžbinu Simensu da zameni preostale Čehe na ulicama grada. A takvom porudžbinom bi podržali i našu privredu. I zašto drugi gradovi poput NS ne rade na razvijanju tramvajske mreže, bolje za ekologiju, manje zagađenja u gradu..
    (filip, 16. januar 2021 15:45)

    # Link komentara

  3. Dragi gospodine Srbija nije preskočila ni jednu industrijsku revoluciju. Na protiv bila je dosta uspešna u njima . Na žalost rezultati prethodnog rada uništeni su neprijateljskim delovanjem spolja uz veliku podršku domaće kleptokratije. Zato vi sada ovde zatičete sposobne kadrove od kojih dobar deo nema ni za kiflu. Vama to ide u prilog a nas je sramota na šta smo spali.
    (Rob Sinji, 16. januar 2021 15:28)

    # Link komentara

  4. Zasto mi ne narucujemo ove tramvaje? Najzad imamo proizvodnju u nasoj zemlji
    (mile, 16. januar 2021 15:24)

    # Link komentara