- Komentari -
  1. Rusi će kapitulirati i prodavati gas na Ukrainskoj Poljskoj i Rumunskoj granici svima koji hoće da plate. Ali dalje id svoje granice se neće brinuti za transport cenu itd. Kad poridica Bajden bude namirena sve će biti u redu.
    (Zoran, 30. novembar 2020 22:27)

    Руси већ сада искључиво продају гас преко Украјине само онима који га плате и гарантују унапред. Дакле, Русија је са Украјином завршила. Није ми јасно како то не разумете. Из Русије сада иду најмање четири велика гасовода према страним купцима, и њума је Украјина сада скроз небитна посебно што су осигурали и та плаћања и више немају проблем са крађама које је Украјина редовно спроводила. Северни ток 2 би им значио, али другима још више. Иначе америчке тежње да усија има лоше односе са Европом, су познате у назад најмање 50 година. И Владе су због тога падале.
    (mr, 1. decembar 2020 04:42)

    # Link komentara

  2. Dobro je. Ruski interesi pate na svakom koraku, od istorijskog poraza Trampa pa nadalje.
    Ovo je krah multipolarnog sveta.
    ---…--
    Pa Rusi napravili gasovod ka Aziji i ne moraju ni kubik Evropi da prodaju nece biti na gubitku ni dolatra ,E sad ako EU moze sa flasiranim skupim gasom iz USA da prezivi samo napred . A to za kraj multipolarnog sveta pa tek je poceo ,nego ti malo proveri datume na kompjuteru ,ovo je 2020 an 1990 .
    (Fusion power, 1. decembar 2020 00:09)

    # Link komentara

  3. A oni kupuju naftu od rusa.. krasno
     (Axaxaxa, 30. novembar 2020 23:35)

    # Link komentara

  4. To će sve da plati jevropa.
     (Tuturututu.., 30. novembar 2020 23:34)

    # Link komentara

  5. Rusi će kapitulirati i prodavati gas na Ukrainskoj Poljskoj i Rumunskoj granici svima koji hoće da plate. Ali dalje id svoje granice se neće brinuti za transport cenu itd. Kad poridica Bajden bude namirena sve će biti u redu.
     (Zoran, 30. novembar 2020 22:27)

    # Link komentara

  6. Супер.За 3 гопдине ионако неће бити гаса за ЕУ.Кина,Јапан и Јужна Кореја ће да
    купе СВЕ.А ЕУ ће да купује амерички ТНГ по цени коштања.Кад га има,кад га нема
    (артиљерац, 30. novembar 2020 20:35)

    # Link komentara

  7. Ja to vidim ovako - ukrainci izlobiraju sankcije i obustavi se izgradnja gasovoda. Rusija naravno da nece zaratiti sa USA - jednostavno anektiraju Ukrajinu ! Za to su uvek spremni i obavili bi to za manje od 10 dana ! NATO cuti i cudom se cudi !
    (Stanko -obicaji su stariji od zakona !, 30. novembar 2020 19:43)

    # Link komentara

  8. Kao u pokeru, kada neko blefira, jer zapad zna da ce Rusi na kraju pristati na sve. A recimo da jednom za promenu Rusi 31 decembra kazu nema problema, nema gasovoda, nema ni gasa, necemo obnoviti ugovor za transport preko Ukrajine. Cisto da probaju. Onda usred zime nema gasa u Evropi, prodje nedelja, dve, tri. I kada onda dodju da mole Ruse za gas, Putin kaze moze, ali se uz ugovor o transportu gasa za ovu zimu, obavezujete da zavrsite Severni tok.

    Pre nego sto se jave da zalaju ovi sto ce reci kako bi Rusi umrli od gladi ako ne prodaju gas Evropi, samo da znate gasovod snaga sibira je vec poceo da snabdeva Kinu gasom, a uskoro krece gradnja novog gasovoda prema Kini. Od nove godine pocinje da radi i turski tok.
    (dragaN, 30. novembar 2020 17:42)

    # Link komentara

  9. Dobro je. Ruski interesi pate na svakom koraku, od istorijskog poraza Trampa pa nadalje.
    Ovo je krah multipolarnog sveta.
    (Haha, 30. novembar 2020 16:43)

    # Link komentara