- Komentari -

Zabrana za Huavej

London -- Bežičnim operaterima u Velikoj Britaniji neće biti dozvoljeno da instaliraju Huavej 5G mrežu posle septembra 2021.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Браво , сад ће Кинези да се покају и извине !
     (Суперхик, 1. decembar 2020 08:36)

    # Link komentara

  2. Meni nije jasno dok je Huawei prodavao po damping cenama obzirom da je dotiran direktno od kineske vlasti (što je zabranjeno po pravilima EU) i dok je temeljno korumpirao sve strukture na zapadu (posebno u Evropi), niko od komentatora se nije previše uzbuđivao.

    Sad kao dete koje dobije batine od starijeg deteta kukaju i prete da će njihov tata sada da dođe da prebije siledžiju. Ljudi u pamet se dajte, kinezi nemaju proizvodnju čipova da bi nastavili da parkiraju kao do sada. Čitavu proizvodnju poluprovodnika poslednje generacije drže Amerikanci preko svojih satelita u Koreji i Tajvanu. Huawei je od njih kupovao.

    Drugo, na tržištima van Evrope i Amerike su marže tako male da se ni o kakvom profitu ne može govoriti. Radeći u toj industriji ću vam reći da je veći profit prodati proizvod Nemačkoj vojsci ili njihovom zdravstvenom sistemu nego operaterima mobilne telefonije koji imaju milijarde (ne milione) korisnika. Jednostavno tamo nema profita...

    Tako da bih vas savetovao da ne lažete sebe govoreći o nekom 6G koji ne postoji još ni na papiru. Čak ni 5G još nije potpuno standardizovani.

    Kao poslednje ću vam poželeti da vam Kinez nikad ne bude gazda. Pitajte ljude koji su radili za taj isti Huawei.
    (Mx, 30. novembar 2020 20:16)

    # Link komentara

  3. Ovo je odlična vest.
    (radim za Nokiju, 30. novembar 2020 18:48)

    # Link komentara

  4. Коме Америка соли памет када је доказано да су за време администрације Обаме шпијунирали Мерлелову, Немачку. Хвала лепо, више верујем Кинезима. Није овде посреди шпијунажа већ што Хуавеј има комплетно 5G решење, а Америка нема.
    (Apolo, 30. novembar 2020 17:57)

    # Link komentara

  5. Slobodno trziste?! Evropa, svet, civilizacija, humanost... Zmaj od papira.
    (True, 30. novembar 2020 17:54)

    # Link komentara

  6. A ameri nece spijunirati preko 5G?! ahahahaha
    (JOBAH, 30. novembar 2020 15:53)

    trenutno nemaju potreban softver za probijanje sifri na 5g mrezi zato je ovo sad na snazi cim provale sifre mocice ko hoce mrezu pravi.
     (budimo malo realni, 30. novembar 2020 16:34)

    # Link komentara

  7. Samo zaboravljaju da su SAD, Kanada, Australija i Evropa manji dosta manji deo sveta. Kada se budu otreznili bice kasno za sve. Ovome bi se inace radovao da mi nismo u Evropi.
     (Slobodan, 30. novembar 2020 16:33)

    # Link komentara

  8. Socijalisticka Komunisticka Republika

    Engleska.
     (654, 30. novembar 2020 16:26)

    # Link komentara

  9. Huaway vec grabi i razvija 6G mrezu a ovi kao nekog ogranicavaju za nesto sto jos nemaju pojma kako da razviju.

    Koliko neko moze nisko da padne, mozem najbolje da se vidi kroz sunovrat engleske politike, kroz Brexit, kroz buduce dekomponovanje UK i da ostanu samo na Engleska + Wels, a sada kada su im otisle mnoge firme, pucaju sebi u nogu sa odbijanjem nekoga ko je ne lider , nego jedini ko ima sva znanja sa 5G mrezom.
    (Slepac Vidoje, 30. novembar 2020 16:23)

    # Link komentara

  10. A ameri nece spijunirati preko 5G?! ahahahaha
     (JOBAH, 30. novembar 2020 15:53)

    # Link komentara