- Komentari -
  1. Сва срећа што "Три миље и Фукушима нису тако несигурне као Чернобил па овај "диверсификовани" Козлодуј у комшилуку , узводно Кршко са "магацинима" отпада у бихаћким тунелима дају наду за оптимизам*(оптимизам - недостатак информације)!
    (Суперхик, 16. oktobar 2020 09:34)

    # Link komentara

  2. Na PMF-u u Novom Sadu na drugoj godini ima 2 fizicara. Srbija je medju poslednjima na PISA test listi u Europi. Za vecinu stanovnika Srbije bolje su TE Kostolac i Kolubara. Sta Vas cudi? Fali inteligencija.
    (krme, 16. oktobar 2020 07:23)

    # Link komentara

  3. @Dragan
    Sve je super... Ali tu je majka priroda, ne daj boze majka svemira. I Japanci su imali sve najsavremenije pa doziveli relativnu katastrofu u atomskoj stanici posle zemnjotresa. Zemnjotres od 7,8 rihtera, poplavu, munje, pozar, pad putnickog aviona, meteor. Sve to moze zabeleziti male posledice kada se desi, ali kada se desi kod atomske stanice onda je to vec druga prica. Da je Skoplje 1963 imalo atomsku stanicu? ili u Tunguski? ili pre par godina onaj meteor u Rusiji sto je explodirao u vazduhu, da je pogodio neku atomsku stanicu?
    (Stavros, 16. oktobar 2020 00:42)

    # Link komentara

  4. Zivim u zemlji, cak i u komsiluku na pedesetak kilometara imam jednu takvu i nikakav problem ne predstavlja nikome. Pozdrav!
    (Dragan, 15. oktobar 2020 19:31)

    Ziveces ti u blizini nuklearke sve dok ne budes ziveo zbog te nuklearke (koju ti nazivas atomskom) Isto su pricali i u Pripjatu pa eno prave video igre i filmove o tom gradu. Mozda se "usrecis" pa budes zvezda u nekom novom filmu za 30 godina.

    Kao drugo, Bugarska ne diverzifikuje nista. Koliko kilograma uranijuma je iskopano u Bugarskoj za potrebe njihove nuklearke? Tzv "diferzifikacija" ce nestati cim im dobavljac zavrne slavinu za gorivo - uranijumske sipke i ostatak repromaterijala za funkcionisanje.
    (Bre!, 15. oktobar 2020 19:53)

    # Link komentara

  5. Kao prvo nisu nuklearke nego atomske stanice a kao drugo treba o njima raspravljati afirmativno jer je najcistiji izvor energija. Strah kod ljudi postoji i taj strah dolazi iz osamdesetih. Danas je tehnologija toliko uznapredovala da nema problema sa njima. Zivim u zemlji, cak i u komsiluku na pedesetak kilometara imam jednu takvu i nikakav problem ne predstavlja nikome. Pozdrav!
    (Dragan, 15. oktobar 2020 19:31)

    # Link komentara