- Komentari -
  1. Jos ce manje da zarade.....ako obustavljaju rad...
     (Ana, 24. septembar 2020 17:17)

    # Link komentara

  2. U Spaniji se to zove siesta i traje 3 sata. Svi u vreme rucka odu kuci na rucak i odmor.
    Ako treba i njihovi radnici da se malo odmore.
    (Ajme, 24. septembar 2020 16:43)

    # Link komentara

  3. Ne želim nikom da ostane bez para i posla, ali najpre svima želim zdravlje. Zato dragi ugostitelji koliko god da vas razumem, ne pravite velika slavlja, žurke koje ometaju bukom ljude da spavaju i rade, odmaraju. Setim se odmah plaža sa dnevnim žurkama gde je pena i gde trešti muzika. Takođe se setim i treštanja kafića i klubova cele noći do ujutru. U vreme pandemije kada znamo kako se virus prenosi lako, malo se potrudite oko organizacije posla i šta je tu je, doći će bolji dani.
     (NikolaBg, 24. septembar 2020 15:27)

    # Link komentara

  4. Ovo bi trebalo da urade i u Francuskoj. Sramotno je koliko vlast pritiska narod da zivi normalno i trosi pare a da u isto vreme narod napada da ne postuje mere (nosenje maski i distancu). Pa ceka bre, teras me da idem u restoran a onda me pljujes sto skidam masku da jedem? Da ne treba mozda samo da platim i odem kuci?!

    Ovde je zbog bezobrazluka vlasti pomrlo more ljudi, a tek ce se pricati o posledicama na zdravlje onih koji su virus teze podneli.

    Sramota.
    (Anja, 24. septembar 2020 15:27)

    # Link komentara

  5. Ne mogu se isplakati dovoljno...
    (Placko, 24. septembar 2020 15:00)

    # Link komentara

  6. Realno, najugrozeniji panhisterijom su turizam i ugistiteljstvo.
    E pa ako ne zelite da ostanete bez hleba, dizite glas!
    (Optrt, 24. septembar 2020 14:54)

    # Link komentara

  7. Kad planiraju da registruju sve zaposlene? Kad planiraju da celokupan promet registruju kroz fiskalnu kasu? Kad planiraju da ukazu na katastrofalan status njihovih na crno zaposlenih radnika?
    (Johnny, 24. septembar 2020 14:50)

    # Link komentara

  8. Znam da su to neciji vlazni snovi o srpskom Splitu ali postedite me bajki i Dereticeve istorije. Kako moze biznis vest iz regiona da zavrsi u biznis vestima iz Srbije? By the way neka krepaju ugostitelji u Splitu. Dosta su nas derali ( turiste pogotovo),red je bio da se nesto stavljalo u carapu pa ne bi kmecali. Najbolje bi bilo da sabor i vlada uvedu nultu stopu PDVa za ugostitelje. Oni bi opet ostavili cijene koje su bile kada je bila stopa od 25%. Radnici bi im radili za kikiriki a oni bi se cudili zasto moraju dovoditi radnu snagu iz egzoticnih zemalja. Stok. neopevana braco Srbi. Znam lika koji u sezoni proda 70 tona raznog mesa u svom restoranu. Isto toliko ribe i morskih plodova. Podjelite to na porcije(4-5 po kg) i racunajte da kod njega nema nista ispod 10€ po porciji sve sam vam rekao. A frajer prvi na prosvjedima satro nema od cega da zivi i trazi pomoc od drzave. Da oce neki meteor da nas zvekne da nas nema kad smo gof.a.
    (Max, 24. septembar 2020 14:34)

    # Link komentara