- Komentari -
  1. Apsolutno nisam upućen u temu i jako slabo poznajem Beograd. Ipak bih voleo da me neko uputi, pošto sam principijelno protiv seče šuma, čak bih zasadio drvorede duž svih puteva. E sad ko bi čistio to lišće na jesen, to ne znam, ali baš volim zelenilo.

    Sa druge strane, priča se o privatnoj svojini i ne znam zašto se bilo ko sad meša nakon prodaje? To je trebalo definisati u samom ugovoru.

    I ovi što su išli na Košutnjak za 1. maj su u stvari uzurpirali imovinu Avala filma pa se žale što sad više ne mogu? Možda je najbolje raskinuti ugovor, pa naći novog kupca koji neće seći šumu u koju niko ne bi trebalo da zalazi jer nije javna površina?
     (NikolaKG80, 16. avgust 2020 08:59)

    # Link komentara

  2. I sad im mi kao verujemo, kao i za onu kulu izgradjenu pored bivseg CK, puna usta bila da se neece nista graditi...neki bi rekli to je bilo pre ali vlast je vlast mene ne interesuje za vreme cijeg mandata se nesto desilo vec cinjenica da se desilo a ako se desilo protivpravno onda hapsite, kaznjavajte i zatvarajte iza resetaka.
     (trt, 16. avgust 2020 08:53)

    # Link komentara

  3. Fruška gora je ćelava odavno, žalost za videti
     (ivica, 16. avgust 2020 01:30)

    # Link komentara

  4. Kao briga oko suma od ljudi koji ni na svojoj terasi nemaju ni cuvarkucu.
     (Ples sa vremenom, 15. avgust 2020 15:45)

    # Link komentara

  5. Što se tiče Košutnjaka...
    1. Ulice koje prolaze kroz/oko Košutnjaka su već veoma opterećene, sve su sa po samo jednom trakom za svaki smer i zagušenja su već decenijama grozna. Kako gospodin misli da će još i kamioni puni filmske opreme, repromaterijala i dodatni automobili novih vlasnika stanova uticati na postojeći saobraćajni kolaps?
    2. Zašto bi studiji za snimanje filmova morali da budu u sred Košutnjaka? Mogli bi npr. da budu u Starom Košutnjaku (u budućem bulevaru Patrijarha Pavla) ili na lokaciji hala DMB-a. Eno ih onoliki, Pinkovi, u Dobanovcima (20km od Beograda).
    Ili je, u stvari, priča o filmskim studijima samo "pokrivalica" za izgradnju luksuznih stanova i privatnih sportskih objekata u najlepšem delu Beograda?!
     (Uključi mozak, isključi ekran., 15. avgust 2020 15:15)

    # Link komentara

  6. Puna usta da se ne seku drveća a oko tih drveća smeca ne sve strane
    (marko96, 15. avgust 2020 14:32)

    # Link komentara

  7. Ni na Novom Beogradu u Bloku 70 a
     (BG, 15. avgust 2020 14:29)

    # Link komentara