- Komentari -

Senatori žele da uzmu novac milijarderima

Vašington -- Tehnološki bogataši i drugi milijarderi mogli bi da budu prisiljeni da predaju milijarde dolara bogatstva stečenog tokom pandemije koronavirusa.

Izvor: Biznisinfo.ba
Pošaljite komentar
  1. Puna podrska Sandersu. Oni su i onako te milijarde stekli uzevsi ih od gradjana svoje zemlje. Vreme je da delic toga VRATE drustvu a ne samo da leze na parama ko Baja Patak dok obican narod siromasi i grca u bedi.
    (Kir Janja, 8. avgust 2020 14:14)
    A sto ti to tako ne uzmes od nekih gradjana? Ništa oni nisu “uzeli”. Oni su nešto dali gradjanima, a za uzvrat su i gradjani njima nešto dali. U USA ne postoji narod već slobodni gradjani. Ko hoće da radi, taj sigurno ne “grca u bedi”. Vidim sredili ste svoje države, pa biste USA da uredjujete. Komunisti čega se dohvate, samo bedu stvore.
    (Marko, 8. avgust 2020 23:27)

    # Link komentara

  2. Puna podrska Sandersu. Oni su i onako te milijarde stekli uzevsi ih od gradjana svoje zemlje. Vreme je da delic toga VRATE drustvu a ne samo da leze na parama ko Baja Patak dok obican narod siromasi i grca u bedi.
    (Kir Janja, 8. avgust 2020 14:14)

    # Link komentara

  3. Politicari bi samo da otimaju, ne znaju da stvore. Postoji toliko legalnih nacina da se umanji dobit... Jeftina demagogija.
    (duki, 7. avgust 2020 13:14)

    # Link komentara

  4. Pametno u pravedno
     (stefan, 7. avgust 2020 12:25)

    # Link komentara

  5. Ovo je klasicna demagogija, od ovih ljudi se pravi ko da su zlocinci, niko od njih nije ukrao nista, imali su pameti i srece da imaju to sto imaju i jednostavno okolnosti su takve da se zaradjuju pare na takav nacin. Na kraju opet ce platiti obican radnik, zato sto tako ide.
     (pertinaks, 7. avgust 2020 11:18)

    # Link komentara

  6. Eto odgovora zašto Sanders ne može da primiriše kandidaturi. Ovakve socijalističke mere dugoročno naprave još više siromašnih. Ništa vam ne znači jednakost gde niko nema ništa. Uostalom, Bezos i kompanija su "zaradili" povećanjem cena akcija i jedino im mogu udariti porez na dividendu, a njihovim kompanijama povisiti poreze. Samo to ide teško jer tehnološke kompanije ne ostvaruju profit, nego rade sa nultim marginama.
    (123, 7. avgust 2020 11:17)

    # Link komentara