- Komentari -
  1. Ovakav servis je potreban u Beogradu zbog velikog broja ljudi koji bi to profesionalno radili.Trenutno je to jako tesko raditi zbog novog menadzmenta koji svoje vozace gleda kao stoku.Radi se o jedinoj kompaniji koja se bavi ovakvom vrstom posla u Beogradu.
    (BG Driver, 1. jun 2020 14:53)

    # Link komentara

  2. Na žalost kod nas je uvek otpor prema promenana na bolje zbog raznih lobija i kriminala
    (Sale, 1. jun 2020 11:20)

    # Link komentara

  3. Neće Uber propasti,bar što se razvijenih država tiče. Jedna od najboljih stvari koja se desila što se transporta tiče u poslednjih par godina.
    (Koke, 1. jun 2020 10:44)

    # Link komentara

  4. Нисам никако симпатизер овог такси сервиса...Зашто? Плате раднике а сва зарада оде ван земље.Исто нам раде гдје год је то могуће.И онда се чуде што смо сиротиња.Али знам већ да ће тај сервис ако код нас заживи бити популаран.Зашто?Имамо превише скоројевића који просто уживају да "уживају све благодети модерног западног света".
    (Иду дани..., 1. jun 2020 10:29)

    # Link komentara

  5. Nisu taksi, a ustvari su taksi. Nemaju taksimetar, a imaju aplikaciju preko koje naplaćuju vožnju! Što više vozača, veći procenat gazdama! Urušavaju taksi i po meni nisu lojalna konkurencija taksiju.
    (Aleksandar, 1. jun 2020 10:23)

    # Link komentara

  6. Za HRV mozda i ima nade, ali Srbija ostaje crna rupa sto se tice svetskih usluga/servisa. Narod je u komunistickoj Srbiji je kupovao dzins i ostalu zapadnu robu i svercovala je, danas unici isto pronalaze divlje nacine da kupe Spotify, naruce robu sa Amazona, otvore Apple nalog itd. Nema nas nigde, ne prepoznaje nas kao trziste niko od poznatijih kompanija, a to samo znaci opstanak monopola, dostupnost jedino lose robe i usluga. Mi imamo nakaradne carinske propiste, finansijske usluge su zaostale, NBS ne moze u jednoj zemlji da ostvari ono sto je napravljeno u EU sa 28 drzava. Nama jos uvek licne karte i pasose izdaje policija, a ne opstina. Da li smo onda gradjanska ili policijska drzava?
    (Petar, 1. jun 2020 09:45)

    # Link komentara