- Komentari -
  1. Ne kupujem Imlekovo mleko, jogurt i ostale proizvode jer su im cene nerealno visoke. Takođe i od Dukata. Kupujem od malih proizvođača.
    (Željko, 23. februar 2020 00:48)

    # Link komentara

  2. Као што је већ неко написао у коментарима. Преписати немачки закон о чистоћи пива. Оно што се прави са кукурузном крупицом не би смело да се зове пиво. Када попијем два домаћа индустријска пива, буде ми лоше. Више волим да попијем једно домаће крафт пиво или неко немачко или чешко пиво и да више платим.
    (Куп је битан, 23. februar 2020 00:44)

    # Link komentara

  3. ...ja saradjujem sa imlekom dugi niz godina,jer nazalost ne postoji druga opcija za moje selo. To sto rade proizvodjacima mleka,to je takav bezobrazluk,da oni nemoćne i ne upućene seljake varaju da to nije normalno. Traze dlaku u jajetu i onda kada seljak nesto pogresi odmah ga udare po dzepu...
    Ja licno isporucijem vrhunski kvalitet mleka,uvek je extra klasa,a oni ga posle krste sa 50:50 vode i sta mi onda kupujemo za 80-100 dinara???? A meni ga placaju 29 dinara po litri...smesno!!!!!
     (django, 22. februar 2020 13:49)

    # Link komentara

  4. # Link komentara
    Namera se vidi iz aviona i nestrucnost. Okvalifikovati najkvalitetnije domaće pivo ovako može samo neko ko je nestrucan ili ima zlu nameru. Piva koja se prave u kadi na imanju jednog od vlasnika stavljati na pijedestal je krajnje smesno. I na kraju preporuka, pijte samo vodu.
    (Tehnolog, 22. februar 2020 13:36)

    # Link komentara

  5. Za početak, država treba da zabrani korišćenje kukuruzne krupice za proizvodnju piva. Mogu da ga koriste u proizvodnji, ali taj napitak ne može da se nazove pivom. Na taj način će država pomoći i pivarima, jer su oni srozavanjem kvaliteta i uticali na to da padne potrošnja ovog lepog napitka. Više se bave sa snimanjem reklama i pesmica nego li kvalitetom piva.....
     (Marko, 22. februar 2020 13:27)

    # Link komentara

  6. U Apatinu prave10 vrsta piva od iste vode..
     (cvorovic ilija, 22. februar 2020 13:25)

    # Link komentara

  7. Kao prvo, to odavno nisu domaće firme u smislu vlasništva. Ono što bi trebalo uraditi jeste zabrans, ili smanjenje uvoza mleka u prahu i slada, ili čega već i one koje koriste obelodaniti. Uzalud je pričati da hoćemo da vratimo ljude na selo, kad nemaju od čega da žive. Nema potreba kao nekad za svežim mlekom od seljaka, kad se uvozi u prahu iz ko zna odakle i po bagatelnoj ceni i verovatno bez kontrole kvaliteta. Isto vsži i za pivo, meso..
    Uzdravlje
     (prvo razmisliš, 22. februar 2020 13:21)

    # Link komentara

  8. Рећи да је пиво оно што се производи у Апатину је увреда за сваког иоле компетентног пивара, а и пивопију који је макар једном у животу пробао право пиво. У нормалним земљама постоје закони који не дозвољавају да се производи од кукурузне крупице (сточне хране) продају под називом пиво. Немачка има закон о чистоћи пива стар 500 година. Инале тај закон није донешен због неке љубави према пиву и традицији већ из бриге о сопственом здрављу. Народ није хтео да им неко подмеће отровну брљу као пиво. Могли би и ми макар мало у корак са њима. У Србији се више не производи ни једно квалитетно индустријско пиво, ни једно!
    С друге стране занатска пива наших малих пивара (Трон, Кабинет, Догма, Гвинт итд.) су изненађујуће квалитетна и укусна. Пружите шансу њима, а не страним конгломератима који зарађују на рупама у закону у земљама трећег света.
    (Иван, 22. februar 2020 12:43)

    # Link komentara

  9. Nista cudno za pivaru, imaju 720 artikala, uglavnom stranih.
     (ls, 22. februar 2020 12:14)

    # Link komentara

  10. Hvala bogu pa ima drugih a tu je i Lidl. Gledam uvek da kupim domaće ali kad su barebe hvala što postoji konkurencija.
    (Skene, 22. februar 2020 11:55)

    # Link komentara

  11. Treba da se protiv vecine pivara pokrene postupak o prevari potrosaca jer proizvod koji prodaju a nazivaju pivo ne sadrzi sastojke od kojih se normalno pravi.
    (jagodinac, 22. februar 2020 11:45)

    # Link komentara

  12. Kada bi rezultati ovakvih komisija bili u kladionicama, svi bi bili bogataši!
    Rezultat je svakako unapred poznat, kao i u svim sličnim akcijama.
    (A mrmot!!, 22. februar 2020 11:35)

    # Link komentara

  13. Dok su drugi kupovali jogurte po 90-100 din/l ja sam pazario proizvode manje poznatih firmi po 60-70 din/l.I onda mi kazu da ovi drugi sipaju brasno u jogurt da bude gust I da za te pare nista ne valja.
    A secam se jednom nekog seljaka iz neke emisije kome mleko placaju 20 I kusur dinara I jos ih ceka mesecima za pare.A ovi smanjuju pakovanja,pretvaraju litre u kg I slicno.
    Ista prica I za maslac.Kad je u Nemackoj bio u jednom trenutku 0,9e za 250g,kod nas je kostao, a I danas 2,5 e za 250g.
    (Strucnjak, 22. februar 2020 11:30)

    # Link komentara