- Komentari -

"Napravili ste fejk njuz, i vi to znate"

Beograd -- Televizija N1 napravila je političku kampanju pred izbore od poslovnog spora dve kompanije, Junajted grupe i Telekoma, rekla je premijerka Ana Brnabić.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Telekom ne može da emituje kanal N1 na Supernovi ukoliko to United grupa zabranjuje.
    (Mirko, 28. januar 2020 17:41)

    # Link komentara

  2. Jest da ne gledam puno N1 ali to je bila skoro pa jedina tv na kojoj si mogao cuti nesto lose o Vucicu.Sada nam ostaju samo hvalospjevi, novi putevi, nova radna mjesta, novi mostovi..."I posle Tita, Tito."
    (Simo, 28. januar 2020 15:06)

    Evo, ovaj komentar pokazuje suštinu svega.
    Dakle, nije važno da li će pokazati istinu, nego da se čuje "nešto loše" o Vučiću.
    Tako rade i ovi sa druge strane ekstrema, samo da se čuje loše o Đilasu.
    Smatram, tvrdim, da su jednako neobjektivni i duboko politizovani, te ih, đuture, ne gle dam.

    Zanima me sport i kanali o životinjskom svetu, a ova cela priča je mutna i radi se o velim parama.
    (PetarP, 28. januar 2020 15:59)

    Petre, omašio si poentu u potpunosti. Na N1 mogu čuti kritiku svega i svakoga. Naravno da je uvek više materijala za one koji su u tom trenutku na vlasti. Tako je bilo uvek i svuda. To ne znači da je trenutna opozicija pošteđena kritičkog stava.
    Ono što mnogima bode oči, jeste to što nigde drugde ne možeš čuti obe strane.
    U ostalim medijima je Vučić super, a Đilas i Šolak (inače po mom mišljenju totalno nebitni likovi, kada se pogleda opozicija) su krivi i za globalno otopljavanje i erupciju vulkana na ostrvu Krakatoa...
    Ne bi me iznenadilo da SNSovci plaše decu da će ih Djilas pojesti, ako ne budu dobri...
    Eto, ja ne želim da mi Pink i ini vređaju inteligenciju govoreći da je sve sjajno. Želim da čujem i drugu stranu.

    Samo da dodam da to što ne podnosim SNS lopine, ne znači da sam za bilo koju trenutno dostupnu opozicionu opciju.

    Ali trenutno je mrak veći nego kod Slobe. Ali promenili smo Slobu, pao je Tadić, otićiće i Nazadnjaci na smetliste istorije.
     (Vlada, 28. januar 2020 17:26)

    # Link komentara

  3. Mogu samo da potvrdim da mi nedostaje Sportklub, a N1 baš ni malo. Ipak bih pitala da li je i Eurosport u "vlasništvu" istih, jer je KDS (pošta net) i te kanale ukinula.
    (nada22, 28. januar 2020 12:55)
    Meni naprotiv nedostaje N1. Sport mogu da gledam na 50 razlicitih ksnala, a makar malo istinitog izvestavanja samo na N1.
     (NSBGD, 28. januar 2020 17:00)

    # Link komentara

  4. Ovo je cirkus medrano
    (nekopametan, 28. januar 2020 16:57)

    # Link komentara

  5. Ko ima makar malo mozga u glavi jasno mu je sve.
    UM nece da potpise ugovor sa Telekomom za ceo paket,oni bi da prodaju samo N1.Razlog zbog cega je tako je prost.Jednostavno to bi im bio poguban potez,Telekom sa nizom cenom i sa svim Arenama i SK kanalima bi ih pocistio sa trzista,nestali bi za dve godine.UM je davala do sada taj paket Kopernikusu,Radijusu... samo zato sto su bili mali operateri i na njihovoj teritoriji nisu bili konkurencija SBB,cak SBB na Kopernikusovoj teritoriji nije ni postojao.Sada kada ih je preuzeo Telekom postaju opasnost za SBB.Sve ovo bi bila normalna poslovna odluka da UN preko svoje televizije N1 nije poolitizovala ceo slucaj da bi nastetila Telekomu i prodala samo signal od N1.N1 je isto objektivna koliko i RTS,O2,Prva,samo su im nalogodavci razliciti.Ljudi ovo je sto posto tacno,veliki je novac u igri i sto posto SK kanali nece biti na Telekomu,shvatite da bi za SBB to bilo ekonomsko samoubistvo.A N1,Pink i slicne gledaju samo simpatizeri zute i crveno crne politicke oopcije.
    (as, 28. januar 2020 16:43)

    # Link komentara

  6. @PetarP
    Iskreno posteniji su ovi klasicni botovi od vas satro neutralnih,cim poredis te 2 stvari jasno je ili da ne gledas n1 ili si i ti na platnom spisku
    (zvonce, 28. januar 2020 16:31)

    # Link komentara

  7. jel stize s300?
     (Zappex, 28. januar 2020 16:24)

    # Link komentara

  8. Добио сам информацију из прве руке. Када потпишу уговор са Јунајтед групом за све канале у пакету, Н1 ће као један од три приоритета укључити у мрежу одмах након укључења Нове С и Нове Спорт а непосредно пре СК, СК1-10. Остале канале ће укључити након неколико сати. То показује колико им је стало да емитују Н1. До тада неће бити промена.
    (Драган, 28. januar 2020 16:09)

    # Link komentara

  9. Jest da ne gledam puno N1 ali to je bila skoro pa jedina tv na kojoj si mogao cuti nesto lose o Vucicu.Sada nam ostaju samo hvalospjevi, novi putevi, nova radna mjesta, novi mostovi..."I posle Tita, Tito."
    (Simo, 28. januar 2020 15:06)

    Evo, ovaj komentar pokazuje suštinu svega.
    Dakle, nije važno da li će pokazati istinu, nego da se čuje "nešto loše" o Vučiću.
    Tako rade i ovi sa druge strane ekstrema, samo da se čuje loše o Đilasu.
    Smatram, tvrdim, da su jednako neobjektivni i duboko politizovani, te ih, đuture, ne gle dam.

    Zanima me sport i kanali o životinjskom svetu, a ova cela priča je mutna i radi se o velim parama.
     (PetarP, 28. januar 2020 15:59)

    # Link komentara

  10. Ovo ce neko morati da presece !
     (Taxista, 28. januar 2020 15:59)

    # Link komentara

  11. Sreća pa prorezimske televizije puštaju samo istinite vesti. A i premijerku treba podsetiti da je premijerka Srbije a ne Engleske, tako da bi mogla slobodno da koristi srpski jezik ( lažne vesti), umesto engleskog jezika( fake news).
     (ssss, 28. januar 2020 15:52)

    # Link komentara

  12. RTS je u političkoj predizbornoj kampanji od osnivanja 1957. godine. I šta ćemo sad? Imaju monopol na političku kamapnju ili šta? A dokle smo stigli zahvaljujući toj i takvoj kampanji vidimo. Ne treba niko da plasira fejk njuz.
    (Zoran, 28. januar 2020 15:49)

    # Link komentara

  13. Znao sam da će premijerka zauzeti neutralan stav
     (ironičar, 28. januar 2020 15:33)

    # Link komentara

  14. Za sve one koji se čude zašto im SBB radi preko njihove mreže?Radi zato što ga njihovi korisnici otvaraju iz lokala, u prevodu, postoji LAN(LocalAreaNetwork)i WAN (wide area network ili internet od spolja).Tako da korisnicima sbb_a nije potreban internet da bi otvorili portal n1.
    (provajder, 28. januar 2020 15:30)

    # Link komentara

  15. Netacno, Telekom je trazio da se nastavi prenos dok se ne postigne novi ugovor, uz placanje naravno.
    (Igor, 28. januar 2020 14:37)

    Netačno. Telekom je tražio sa njihovu fantomsku Supernovu, Radijus vektor i gomilu sintnih seoskih operatera koje su pokupovali unazad nekoliko meseci. Telekom (čitaj MTS) i nije imao niti ims SK, N1, Cinemaniju itd
     (znalac, 28. januar 2020 15:30)

    # Link komentara

  16. (Lazne vesti laznog premijera)

    Nego sta nego da kradu struju. Nakace se na zajednicku struju u hodnicima zgrade, a onda kad zoves eps da ih isece oni kazu to morate sami da isecete. A aj sad ti to uradi pa da te smara pola zgrade sto nema net i kablovsku, al zato nece da plate odrzavanje zgrade. U ugovoru sa sbbom ili telekomom nigde ne pise da vi placate struju itd vec se podrazumeva da oni to rad sto znaci da vam cine stetu kad se divljacki nakace. mozda je to sitno al se nakupi, koliko zgrada imas pa puta svaki mesec. Ozbiljne su to cifre.
    (upravnik zgrade, 28. januar 2020 15:27)

    # Link komentara

  17. a telekom nevin ko majka 9 jugovica i 10-og jug bogdana...zanimljivo da niko nije postavio pitanje,ako su tako sirokogrudi i pozivaju se na ogranicenja, zasto oni ne daju arenu sbb-u...?i meni su uskracena prava - godinama ne mogu da gledam ligu sampiona utorkom...
    (leba i igara, 28. januar 2020 15:20)
    U normalnoj državi to ne bi bilo moguće.Ja isto godinama nisam zbog toga gledao LŠ utorkom,ali nažalost mi nismo normalna država....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 28. januar 2020 15:26)

    # Link komentara

  18. Telekom kao prvo nije ni vodio pregovore sa UM nego je to radio brend Supernova koja nije poslovno lice, nema PIB, niti formu preduzeća. Kako UM nije uspevala da dobije konkretan odgovor oko paketa odlučuje da zabrani emitovanje 17 dana nakon isteklog ugovora. Tek nakon više pisanja o tome uključuje se Telekom, ali sa zahtevom da se da pristup svim kanalima. Zanimljivo da to isto Telekom odbija u slučaju svojih kanala koji nisu dostupni UM.
    (Samo kažem, 28. januar 2020 15:25)

    # Link komentara

  19. I u Hrvatskoj UM gasi svoje kanale kod HT-a, izgleda da nam je premijer ipak u prvu, bar ovaj put, a da je UM krenuo da ucenjuje na sve načine
     (spin, 28. januar 2020 15:23)

    # Link komentara

  20. Jest da ne gledam puno N1 ali to je bila skoro pa jedina tv na kojoj si mogao cuti nesto lose o Vucicu.Sada nam ostaju samo hvalospjevi, novi putevi, nova radna mjesta, novi mostovi..."I posle Tita, Tito."
    (Simo, 28. januar 2020 15:06)
    Pa i glumi Tita.Za rođendan botovi nose štafetu hahahha.Znači kad sam čuo sa stolice sam pao hahahahaah...Samo što je smejurija bilo kog političara upoređivati sa državnikom kao što je Tito bio.Sad se slikaju ispred vrata Bele kuće sa ovim reality predsednikom a Tito je sa Niksonom i Kenedijem sedeo kao ja ispred školskog sa društvom i flašom piva u ruci....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 28. januar 2020 15:23)

    # Link komentara

  21. baš nam treba još jedna tv n1 koja širi defektizam Srbijom...!!!
     (goran, 28. januar 2020 15:21)

    # Link komentara

  22. Naravno da treba da se cuje drugacije misljenje i cinjenica je da nema politckog dijaloga izmedju vlasti i opozicije u Srbiji. Opozicija je neravnopravna i nije zastupljena dovoljno kroz protiv stavove na RTS i ostalim medijima, ali... Evo vam jedan primer, SBB mi ne dozvoljava da strimujem N1, Novu ako sam npr na nekoj drugoj internet konekciji. Dakle nije sve do zabrana, politickih intriga, prosto je takva biznis odluka i nisu N1 borci za slobodu govora, bolju informisanost, vec je sve to jedan interes i borba.
    (Petar, 28. januar 2020 15:20)

    # Link komentara

  23. a telekom nevin ko majka 9 jugovica i 10-og jug bogdana...
    zanimljivo da niko nije postavio pitanje,ako su tako sirokogrudi i pozivaju se na ogranicenja, zasto oni ne daju arenu sbb-u...?
    i meni su uskracena prava - godinama ne mogu da gledam ligu sampiona utorkom...
    (leba i igara, 28. januar 2020 15:20)

    # Link komentara

  24. Veliki broj ljudi uključujući i mene više veruje šta kaže United Media, dakle strana kompanija, nego šta tvrdi premijerka rođene zemlje... Mislim da najviše premijerka treba da se zapita zašto...
    (sinisa33, 28. januar 2020 15:17)

    # Link komentara

  25. N1 je sve,sem objektivan medij u sta sam se uverio u nebrojano puta do sada
    (sasa, 28. januar 2020 14:03)

    Nema objektivnog medija ali je N1 manje neobjektivan od ostalih.
     (Menjam teze, 28. januar 2020 15:09)

    # Link komentara

  26. Jest da ne gledam puno N1 ali to je bila skoro pa jedina tv na kojoj si mogao cuti nesto lose o Vucicu.
    Sada nam ostaju samo hvalospjevi, novi putevi, nova radna mjesta, novi mostovi...
    "I posle Tita, Tito."
     (Simo, 28. januar 2020 15:06)

    # Link komentara

  27. Ђилас опет закуцао аутогол! Невероватно како су ''неинтелигентни'', да не употребим еуфемизам...
    (AntiBot, 28. januar 2020 15:06)

    # Link komentara

  28. Ne radi se ovde samo o N1, komercijalnim ugovorima, tržištu, konkurenciji i ostalim ekonomskim pitanjima, nego politici kršenja ustava, sloboda i prava građana, od strane korumpirane vlasti.
     (Ahtung, 28. januar 2020 14:57)

    # Link komentara

  29. Predsednica vlade koja kaze Telekom je molio U.M. da im dozvole da pustaju njihove kanale za dzabe.
    (Gagi, 28. januar 2020 13:38)

    Netacno, Telekom je trazio da se nastavi prenos dok se ne postigne novi ugovor, uz placanje naravno.
    (Igor, 28. januar 2020 14:37)

    # Link komentara

  30. Sve je tačno rekla.Neko tu ima lošu nameru.Građani koji gledaju sport ...ispaštaju
     (REALNO, 28. januar 2020 14:32)

    # Link komentara

  31. Ako N1 osnuje stranku pobediće opoziciju.
    (Tetka, 28. januar 2020 14:29)

    # Link komentara

  32. Fejk njuz je oko N1, pocele kada je Vesic rekao da SBB krade struju.
    (Lazne vesti laznog premijera, 28. januar 2020 14:23)

    # Link komentara

  33. Naravno da su fejk njuz kada im je prekopotrebna paznja pred izbore koju nemaju jer su pukli! Nemaju podrsku naroda pa privlace paznju na svaki nacin!
    (Tinaja, 28. januar 2020 14:04)

    # Link komentara

  34. Pa ponudili su im paket kanala UM u bescenje (0,4e po korisniku), naravno pod uslovom da ceo paket moraju da učine dostupnim svojim korisnicima (pa i N1), pa je Telekom to odbio sa obrazloženjem da ih zanima samo sportski deo paketa.
    (Kure, 28. januar 2020 14:03)

    # Link komentara

  35. N1 je sve,sem objektivan medij u sta sam se uverio u nebrojano puta do sada
    (sasa, 28. januar 2020 14:03)

    # Link komentara

  36. Predsednica vlade koja kaze Telekom je molio U.M. da im dozvole da pustaju njihove kanale za dzabe. Pitao bih prdsednicu vlade da li u ovoj zemlji postoje zakoni ili zakoni ne vaze za drzavne firme. Ugovor sa U.M. je istekao 31. 12. 2019. godine Telekom je nezakonito pustao kanale U.M. jos sedamnaest dana do 17.01.2020. godine, kada je U.M. trazila da Telekom prekine bespravno emitovanje njenih kanala i ko je sad tu krsio ugovor. Evo i ja molim neku banku da mi da bar 1000 eura i ako nemam nikakav ugovor ni sa jednom bankom, jer cu u suprotnom smatrati da se banke ponasaju kao politicke partije.
    (Gagi, 28. januar 2020 13:38)

    # Link komentara

  37. Sad N1 dodje i kaze mozete da emituje N1 za dz, ali morate da ga emitujete na svim platformama, da vidim sta bi Premijer(ka) rekla?????
     (Praunuk Solunca, 28. januar 2020 13:37)

    # Link komentara

  38. N1 treba da se žali United grupi jer su oni zabranili Supernovi da emituje kanal N1.
    (Vladan, 28. januar 2020 13:35)

    # Link komentara

  39. Da, i meni to tako zvuči. Moram da se složim sa Anom ovaj put.
     (hm..., 28. januar 2020 13:31)

    # Link komentara

  40. Auto gol od strane N 1 i još jedan dokaz koliko su nezavisni.
     (Realističar, 28. januar 2020 13:30)

    # Link komentara

  41. Eto vam sve televizije; ne gledam ni jednu jer su fejk!
     (Ori, 28. januar 2020 13:30)

    # Link komentara

  42. Država je kriva što narod nema pravo da gleda za svoje pare šta god hoće.Država bezakonja!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 28. januar 2020 13:30)

    # Link komentara

  43. Lepo sto je dosla ova vest jer sam se naostrio da danas odem i raskinem ugovor sa telekomom bez obzirom sto mi je skoro sve na njima... Moje viđenje. Telekom internet na telefonu, N1 ne radi. Telekom internet na poslu, takođe ne radi. Aplikacija N1 na telefonu, na telekom-ovom internetu takođe ne radi. Sve ovo (N1 aplikacija i web site) sasvim lepo radi na Telenor-ovom internetu... Zakljucak?
     (икодије, 28. januar 2020 13:29)

    # Link komentara

  44. hvala bogu pa je B92 ostao simbol slobodnog i relevantnog izveštavanja
    (flek, 28. januar 2020 13:29)

    # Link komentara

  45. Bas dobro ,katanac......
     (Ogi, 28. januar 2020 13:28)

    # Link komentara

  46. Ja bih sada telekomu n1 dao za dz, pa da vidimo da li smete da li ce ga emitovati.. Cisto sumnjam
     (b92reader, 28. januar 2020 13:26)

    # Link komentara

  47. Gospodjo premijerka,ono sto vi radite,za svaku je osudu!Ugovor je istakao,nije obnovljen pod ISTIM USLOVIMA,zasto to stalno "preskacete da kazete?
     (dure, 28. januar 2020 13:26)

    # Link komentara

  48. Da li će ovi iz N1 umeti da odgovore Ani Brnabić? Čisto sumnjam. Slušao sam kako oni objašnjavaju "svo ovo" i "oko ovoga", jedino ne znaju da kratko i jasno kažu zašto "Telekom" nije produžio ugovor u decembru, da li su imali bilo kakve poslovne kontakte jedni s drugima, i neka nam jasno objasne da produženje ugovora nije mogao da potpiše neko ko ne postoji, mislim na Super Novu, i šta je to Super nova? Inače, pošto ipak znam nešto više, mogu reći da Ana izbacaju fraze - oni znaju da nisu u pravu... kako Ana zna da oni znaju. Kako zna da znaju?
    (Mi smo na vreme prešli na SBB, 28. januar 2020 13:22)

    # Link komentara

  49. Ova postala Trump
     (Firestarter, 28. januar 2020 13:15)

    # Link komentara

  50. Mogu samo da potvrdim da mi nedostaje Sportklub, a N1 baš ni malo. Ipak bih pitala da li je i Eurosport u "vlasništvu" istih, jer je KDS (pošta net) i te kanale ukinula.
    (nada22, 28. januar 2020 12:55)

    # Link komentara

  51. Mozete imati razlicito politicko opredeljenje ali objektivno premijerka je u pravu,cak je i novinar rekao da se radi o komercijalnom sporu a predtavljeno je kao zabrana emitovanja
    (Marijana, 28. januar 2020 12:53)

    # Link komentara