- Komentari -
  1. Daglas fabrika je tvorac mozda najboljeg aviona ilada, cuvenog DC-3! Mnogo godina kasnije imali su DC-8 i DC-9 koji je prakticno sluzbovao u svim vecim avio kompanijama. Fuzionisali su se i postali Mcdonnel-Daglas i izbacili cuveni DC-10! Problem je sto to “cuveni” nije po dobru nego na zalost po zlu kada je par jako losih tehnickih resenja kostalo cini mi se preko 600 zivota! I na isti nacin kao danas Boeing, negirali su problem a znali su za njega! Sve zbog love! Prica se zavrsava tako sto ih Boeing kupuje za male pare i oni nestaju! Danas se navedeni Boeing nalazi u identicnoj situaciji. Doduse na ruku im ide sto su ostali jedini Americki proizvodjac putnickih aviona, nema Daglasa, nema Lockeed-a, pa ce ih spasavati poreski obveznici.
    (Metropola, 22. januar 2020 08:46)

    # Link komentara

  2. evo sansa da se pomognu, nek prodaju druge avione po snizenim cijenama, ima da ih razgrabe
     (istina je drugačija, 22. januar 2020 02:16)

    # Link komentara

  3. Заправо, планира да узајми (узме на зајам).
     (Јабучило, 22. januar 2020 01:24)

    # Link komentara

  4. Nekada je amerika forsirala slobodna trzista jer je cenom i kvalitetom bila vise nego konkurentna. Danas to vise nije tako. Damas amerika ucenjuje i sankcijama ogranicava slobodno trziste. Slobodno trziste deluje samo kada kupujete od amerikanaca a moje misljenje o sirenju NATO-a je da to nema veze sa vojnim savezom vec da je to postala samo trgovina. Sve zemlje koje su se pridruzile sada moraju da standardizuju svoju vojsku sa NATO.
    (Aca, 21. januar 2020 23:00)

    # Link komentara

  5. Problem sa Amerikom sto bi tamo svi voleli da budu lideri, politicari, doktori advokati, bankari a niko nece da bude naucnic ili inzinjer. Sad su u situaciji da uvode embargo na zemlje koje ne uvoze americke tehnologije. Kina je za samo desetak godina tehnoloski i ekonomski prestigla Ameriku u mnogim domenima. Moja je teorija da Amerika moze opstati samo ako imaju Nemacku kao koloniju. Bez Nemaca oni su na nivou Brazila.
    (Zorro, 21. januar 2020 18:09)

    # Link komentara

  6. 737 je u proizvodnji 40ak godina.
    Red bi bio da konacno projektuju novi avion...
     (Kobaja Grande, 21. januar 2020 17:35)

    # Link komentara