- Komentari -
  1. A šta ne trebao FB da napiše? Da se plaća? I kako da nam onda naplati kad je besplatno?
    (Khmn, 7. decembar 2019 09:44)

    Da, morali su da napisu da uzimaju podatke koji nisu njihovi, vec njihovih korisnika. Vrzmas se oko odgovora, sam ga napises, ali ga i dalje ne vidis.
    (Dex, 7. decembar 2019 14:46)

    # Link komentara

  2. “Facebook reklamirao svoje usluge kao besplatne, ali da je kompanija zarađivala novac od aktivnosti i podataka korisnika“-pa i jesu usluge besplatne. Za nas su besplatne. Mi ništa ne plaćamo. E sad to sto on zaradjuje na tome, to je druga stvar. A šta ne trebao FB da napiše? Da se plaća? I kako da nam onda naplati kad je besplatno?
    (Khmn, 07. decembar 2019 09:44)

    Nisu besplatne. Koriste tvoje podatke i navike da bi prodavali posle reklame....
    Ako nesto nisi platio novcem ne znaci da je besplatno. Ako ja nemam para da ti platim majicu koju prodajes u radnji, ali dam ti krompir iz moje baste ili ti okrecim radnju, da li sam dobio besplatno?! Mislim da je problem sto se reklamiraju da je besplatno, a nije. Korišcenje placas tvojim podacima ...
     (neutralan, 7. decembar 2019 11:20)

    # Link komentara

  3. “Facebook reklamirao svoje usluge kao besplatne, ali da je kompanija zarađivala novac od aktivnosti i podataka korisnika“-pa i jesu usluge besplatne. Za nas su besplatne. Mi ništa ne plaćamo. E sad to sto on zaradjuje na tome, to je druga stvar. A šta ne trebao FB da napiše? Da se plaća? I kako da nam onda naplati kad je besplatno?
    (Khmn, 7. decembar 2019 09:44)

    # Link komentara