- Komentari -
  1. Nisu im vise davali jeftinu struju a kad se nadje novi investitor i kupi fabriku za simbolicnih 1€ dobice struju dzaba,samo kapitalizam sme da funkcionise to nam diktiraju strani tutori :(
     (cobo, 15. novembar 2019 18:02)

    # Link komentara

  2. ...S jučerašnjim danom očistili smo svih 167 ćelija koje su bile ugašene i iz njih izvadili metal i one su sada spremne za investitore. Zašto investitor još nije došao, zašto dogovori s investitorima traju tako dugo, mi ne znamo i ne možemo na to da utičemo", naveo je Ćorić....Pa nije valjda da vam nije jasno, radnici. Država gleda samo sebe, a investitor neće doći tamo gdje SE NI VLAST NE MOŽE FORMIRATI. Nesigurno je to područje, tu nema prava ni poretka, tu nema povjerenja ni volje da se radi kako svijet traži, tu se samo dižu tenzije i jedan drugom podmeču probleme, tu se ne radi za budućnsot, tu se samo propagira prošlost i ciljevi koji nisu u ratu ostvareni, tu se priča ono što ne treba a ne radi ono što je korisno narodu...da ne nabrajam više. Formiranje vlasti ili njeno neformiranje je dovoljan signal INVESTITORU DA NE DOĐE, DA NE ULOŽI SVOJ KAPITAL.
    (prellee, 15. novembar 2019 17:23)

    # Link komentara

  3. Goraju fabriku u stecaj po vec razradjenom regionalnom receptu, a onda ce neko vec odabran da je uzme bez radnika za dzabe i rasproda sve sto ima posto zasta.
     (Zoran Kg, 15. novembar 2019 16:58)

    # Link komentara