- Komentari -
  1. Poznavalac stvari_ A kojim vozom? 6 sati do Egeja? Misliš 16 sati?
    A oni planiraju da prave 1000 automobila dnevno.
    Da imamo infrastrukturu sigurno bi došli. Ovako mozemo samo da sanjamo.
     (perakoyot, 15. oktobar 2019 22:27)

    # Link komentara

  2. Ko ne zna da znaSrbija je pre devedesete proizvodila komjutere (Ei Niš),zatim Iskra Kranj .Tacno je da smo za istocnu Evropu bili Svet.Tacno je da su zemju rasturili zapadnjaci uz pomoc nasih placenika ,i tacno je da smo sad tu gde jesmo.Sad drzava tera mlade ,mladi odlaze i postacemo mrtvo more.
    Zoran
    (Zoran, 15. oktobar 2019 21:52)

    # Link komentara

  3. Kakve nepismene budale ovde komentarisu.... Bugarska izlazi na Crno more, a onda dva dana plovidbe do Egeja, gde Srbija spusta kontejnere za 6 sati vozom. To sto je Bugarska proizvodila, taj nivo tehnologije Srbija je imala jos devedestih godina. Srbija je superiorna u proizvodnji automoto sredstava, pa i automobila u odnosu na Bugarsku. Ali treba biti obrazovan da se to shvati... MP3 kao neka tehnologija... Pa Srbija je medju prvima u svetu proizvodila kompjutere, ej paceru kompjutere-racunare, mejn-fremove.... Da li si cuo za to ?!?!?!?!?
    (Poznavalac stvari, 15. oktobar 2019 21:31)

    # Link komentara

  4. Koja crna naša stručna radna snaga. Bugarska je tehnološki Singapur za Srbiju. Oni su još krajem devedesetih proizvodili it tehniku digtalce,mp3 plejere itd, neuporedivo su talentovaniji za tehnologiju i inovacije, a da ne pominjem sve druge prednosti koje ima Bugarska, od Nato preko mora i položaja do EU..
    (dosta bajki, 15. oktobar 2019 20:29)

    # Link komentara