- Komentari -
  1. Izmestiti magistralni put koji prolazi kroz najlepši deo pa da se priča. Skrnavljenje je i prirode i manastira što u toj prelepoj klisuri nije oaza mira već buke sa magistrale. Put bi morao ići oko Ovčara što jeste investicija ali se i dobija puno na drugoj strani
     (Prijevor, 14. oktobar 2019 08:27)

    # Link komentara

  2. Iz Cacka sam. Ovcar banja mozda moze da ima potencijal kao vikend destinacija za Cacane i nista vise od toga. Na prvom mestu nema prostora a drugo preko banje ide magistrala i buka i zagadjen vazduh. Ok planinarstvo i verski turizam a sto se tice banje smesna prica. U okolini Cacka veliki potencijal ima Trepca banja, prelepa priroda, retko lekovita voda i najbitnije prostora u brdu i sumi koliko hoces samo treba ozbiljna investicija i pravi projekat. Da je pameti radio bi se zdravsrveni turizam, jos aerodrom blizu ali ovo su u Srbiji puste zelje. Okrece jednu zgradu i misle da imaju ponudu varaju nase babe i dede po svim banjama sa zastarelom i losom ponudom.
     (Slobodan, 12. oktobar 2019 22:41)

    # Link komentara

  3. Шта ће бити са матарушком и врњачкпм бањом
     (ИБАРСКА ЛАСИЦА, 12. oktobar 2019 19:20)

    # Link komentara

  4. Јел може некад нешто од домаћих пара? Зашто градоначелник не узме кредит и сам направи то што жели, па после да враћа од профита?
    (Милош, 12. oktobar 2019 18:47)

    # Link komentara

  5. Pre dve godine sam prvi put bio tamo. Nisam mnogo očekivao, da popijem piće, po mogućstvu negde kraj vode, eventualno da pojedem nešto.
    Prvi put da sam dobio manje nego što sam očekivao jer tamo bukvalno nema ničega! Čak ni kafu nema čovek gde da popije. Jedino šta valja je put od Čačka jer ide kroz klisuru kraj Zapadne Morave i mnogo je lepo.
     (xyz, 12. oktobar 2019 15:10)

    # Link komentara

  6. Vec sve godine su zainteresovani? Onda je to 100% sigurna stvar.
     (Fuego, 12. oktobar 2019 15:06)

    # Link komentara

  7. pa npr. neki zip line od Ovcara do Kablara ili "gondola". pa neki vozic starim putem od Ovcar Banje do Prijevora, brodic jezerom vec ima...Alpinizam da, urediti stazu do vrha Kablara iz Ovcar Banje itd...iznajmljivanje bicikala dobra ideja. Potencijal je ogroman, samo pametno uloziti.
     (nenad, 12. oktobar 2019 14:17)

    # Link komentara