- Komentari -
  1. Pa gde se proizvodi ta električna struja?Koliko ja znam,u atomskim elektranama,termoelektranama na ugalj ili hidroelektrani.Tačno je jedino da proizvodnja el. struje u hidroelektrani ne zagađuje okolinu.Ali nažalost,
    proizvodnja el. struje u hidroelektranama je minimalna u svetu.O zagađivanju okoline atomskim elektranama i termoelektranama znaju i mala
    deca.
    (Slobodan Tanasijević, 5. oktobar 2019 19:05)

    # Link komentara

  2. Kupio pre dve godine, prešao 3.300 km. Koristim ga samo za posao. Odlična investicija.
    (Učesnik, 5. oktobar 2019 18:53)

    # Link komentara

  3. [link]

    Izgleda da ti imaš problem sa netom, prijatelju. Sad sam im bio na sajtu, sve ok.
    (it, 5. oktobar 2019 12:27)

    # Link komentara

  4. [link]

    Retko ko kupuje električni bicikl umesto auta. To ti je skoro kao da biraš da li ćeš kupiti čamac ili auto. Nemaju veze jedni sa drugim. Svako vozilo ima svoju upotrebu. Električni bicikli imaju svoju namenu, veoma su korisni i kupuju ih oni koji vide njihovu vrednost i upotrebu u svakodnevnom životu. U principu, tek kad ga kupiš vidiš šta sve možeš sa njim. Vuče te da ga koristiš i ideš sve dalje.
    Ja sam njihov električni bajs EVO kupio na kredit. Nije visoka rata. Još pola godine i otplatiću ga, a već sa tom mesečnom ratom sam uštedeo na gorivu jer sam na posao išao električnim biciklom umesto autom. Svaki dan relacija Banovo brdo do Batajnice i nazad, poslednjih šest meseci. Nisam se pokajao, naprotiv. Svima preporučujem.
    Znam ljude koji su išli na more električnim biciklom. Nisam baš spreman za tu varijantu, ali sam oduševljen idejom.
    (Korisnik, 5. oktobar 2019 11:35)

    # Link komentara

  5. "Inace podrzavam sve oblike iskoriscavanja el.energije,samo cisto da se zna postupak proizvodnje el. baterije nije ekoloski cist... Ali za Beograd je neophodan jer se vec davimo u guzvama i co2..."
    (Drmr, 5. oktobar 2019 08:40

    Nama u Beogradu sva ta vozila na baterije ne znace nista sa aspekta ekologije jer je TE Obrenovac veoma blizu!

    U Srbiji se 70-80% struje dobija sagorevanjem najnekaloricnijeg uglja-lignit, ciji dim truje sve zivo i mrtvo i brzo stize do nas nosen blagim povetarcom.

    Uvek me zabave komentari nasih naivnih i prostodusnih ekoloskih zaludjenika koji ne vide dalje svoje uticnice u stanu ili garazi i koji misle da struja "pada s' neba" ili raste na drvecu.
    (Teslolog amater, 5. oktobar 2019 11:03)

    # Link komentara

  6. Svi se zale na zagadjnje proizvodnjom baterije. Ali se ne pitaju koliko je zagadjenje od proizvodnje: auspuha, karburatora, hladnjaka i motora sa fosilnim sagorevanjem, naspram elektricnih vozila koja to nemaju u proizvodnji. A tek koliko je zagadjenje od sagorevanja i transporta goriva.
    (Zoran, 5. oktobar 2019 10:55)

    # Link komentara

  7. Ma odlicno, vec jurcaju i po kolovozu i po trotoaru, obilalze kola i pesake i s leve i s desne strane, ful brzina, crveno ne postuju...
    Bas obecava. Dobru zaradu. I jos veci haos...
    PS. Ideja je dobra, ali ovo je Srbija.
    Da se prvo uvede red, pa da razmisljamo.
    (Desa, 5. oktobar 2019 10:51)

    # Link komentara

  8. [link]

    Ne poznaete baš dobro tehnologiju rada električnih bicikala. Najgora moguća solucija je motor na prednjem točku.
    Srednja pozicija, kao i zadnja su daleko stabilnije i svrsishodnije.
    Probao sam ove bicikle na sajmu, izuzetno su stabilni i kvalitetno odrađeni.
    Namera mi je da na proleće kupim jedan od modela, još ne znam koji. Svake godine izbacuju nove modele pa čekam da vidim šta su spremili za sledeću sezonu.
    (Poznavalac, 5. oktobar 2019 10:38)

    # Link komentara

  9. @Helena Pedaliranje mora ... "Vrti gi pedaljke"
    (Nikola, 5. oktobar 2019 10:20)

    # Link komentara

  10. Za to može izdvojiti samo onaj koji ima viška para na bacanje, za 1500e kupiš dobar auto.. A pustite vi to ekologija priču kada ovde imaš harp i pobacan osiromašenji uranijum. Ozbiljan problem Beograda je što je kuća za celu Srbiju a i Evropu, Siriju, prenatrpan je a tu ne pomaže biviklo.
    (Nikola, 5. oktobar 2019 09:56)

    # Link komentara

  11. Обичан бицикло 0 динара пуњење.
    (МиланВук, 5. oktobar 2019 09:55)

    # Link komentara

  12. Da li se proizvodi ili sklapa u Srbiji, mislim koliki procenat delova se proizvodi kod nas, sem baterije i motora.?Inace podrzavam sve oblike iskoriscavanja el.energije,samo cisto da se zna postupak proizvodnje el. baterije nije ekoloski cist... Ali za Beograd je neophodan jer se vec davimo u guzvama i co2...
    (Drmr, 5. oktobar 2019 08:40)

    # Link komentara

  13. Ja imam pravi veliki motor na struju. Odlican je, moze da predje 100 km a moze svasta da se preveze na njemu. Ukoliko niste preteski mogu i dvoje da se voze. Jedino ga ne vozim kada je veliki sneg, ali ako su putevi ocisceni onda bez problema moze da se vozi. Extra stvar
    (Gost, 5. oktobar 2019 08:25)

    # Link komentara

  14. Sva elektricna prevozna sredstva su precenjena pa i bicikl. Sledi sezona kise i snega pa me zivo zanima kako se tada vozi u odelu ili bez njega. A i zivim u zgradi pa nemam gde da ga cuvam. Tako da za 2400€ ipak vozim automobil koji ima krov nad glavom i u kome mogu da povezem ljude i stvari i koji stoji ispred zgrade.
    (DEX, 5. oktobar 2019 08:15)

    # Link komentara

  15. Vozim bicikletu proizvedenu 1950 godine, sve originalno osim guma. Nebih ga dao ni za dva ta električna koji su skupi kao prva ljubav.
    Imam i znanje i alat da napravim el.bicikl, ali pravo uživanje je na pedale i napred.
    (Milojko, 5. oktobar 2019 07:59)

    # Link komentara

  16. Ako sam dobro shvatila ove el. bicikle, i dalje mora da se pedalira na usponu jer cim se prestane pedalirati onda bicikla stane i jako je tesko krenuti... Jel tako??? Plus, teske su ko vrag ako naidjete na stepenice pa ih morate nositi... Ili postoje i el. bicikle na kojima nije potrebno pedalirati na usponima???
    (Helena, 04. oktobar 2019 20:06)
    Helena upravu si ebikes imaju assisted pogon, ne idu samo na baterije bez pedaling.
    (achitwn, 5. oktobar 2019 06:39)

    # Link komentara

  17. У Западној Европи је експанзија електричних бициклова у пуном јеку. Почетна цена је око €800, али је то слабији квалитет. За добар ел. бицикл треба око €2.500 а видео сам и моделе по €4.000.
    (А. Петров, 04. oktobar 2019 19:22)
    Ja bi ipak jedan obicni karbon pinarello dogma sa bezicnim Sram menjacima. Da se mucim sa njim bez baterija. Cena prava sitnica 13 tisucinka laradosa
    (achitwn, 5. oktobar 2019 06:36)

    # Link komentara

  18. Juče vozim nizbrdo uz jednog ludaka na tom trotinetu Bulevarem oslobodjenja. Prvo je jurio pešačkom stazom. Nije ubio ni jednog pešaka jer su se sklanjali van trotoara. Bilo je i roditelja sa decom, jer je tu skola. Zatim se umesao medju kamione i automobile pred Autokomandom. Imali su sreću da ga nisu zgazili. Ljudi, to je suludo. Vozite vase trotinete 300 do 3000 evra, budite moderni, koristite i prednju i zadnju vuču, ali ne na trotoarima za pešak i ne na kolovozu za motorna vozila. Koliko vam košta noga ili život na 100km?
    (Broj 1, 5. oktobar 2019 06:16)

    # Link komentara

  19. Napraviti biciklističke trake i autoputeve za bicikliste u Srbiji - što pre.
    (saomi, 5. oktobar 2019 04:53)

    # Link komentara

  20. Ovih motorcica ima na svakom koraku u Kini. Nezamislivo je ziveti u Kini bez ovog prevoznog sredstva. Zaista sjajna stvar. Sve je isto, samo je velika razlika u ceni. Ovde nov mozes kupiti za 300€.
    (Radnik u Kini, 5. oktobar 2019 02:01)

    # Link komentara

  21. Nista nije skupo kad imaš pare...
    (Stanislav, 5. oktobar 2019 01:12)

    # Link komentara

  22. Skupo je to,u Subotici kineski novi mali el. Skuteri od 400 do 550 evra
    (Subotica, 5. oktobar 2019 00:56)

    # Link komentara

  23. Preskupo za Srbiju, nije rekreativan proizvod.
    (Vladimir, 5. oktobar 2019 00:56)

    # Link komentara

  24. Zanimljivo mi što većina komentatora spominje samo Beograd. To je možda jedini grad u Srbiji gde je dosta otežano voziti bicikl. Jednom sam vozio i nikad više. I toliko spominjani Novi Beograd nije ni približno ugodan za vožnju bicikla. Ima toliko ivičnjaka, da to prkosi zdravom razumu. Kao kada bi vozio auto, pa na svakoj raskrsnici po 2 ležeća policajca.

    U Novom Sadu je recimo skoro ceo grad u stazama. Nisu idealne, ali ih ima. Za Novi Sad je i običan bicikl najbolje prevozno sredstvo (stiže se brže ili za približno isto vreme nego autom na relacije do 5km, a ne računam parkiranje kola koje je često nemoguće), a ovo električno bi malo olakšalo, ali realno nije potrebno u mestima gde nema brda i gde nisu velike relacije, ali bi se svakako brže stiglo nego običnim biciklom. Bicikl koji je dobro podešen, podmazan, ispravan ide dosta lakše u odnosu na neodržavan. Dobar polovan bajk za grad se može kupiti i za 100-150 evra (idealno sa 3 do 8 brzina), a sve preko toga je već odlično, pa i previše za grad.

    U suštini i u ostalim gradovima po Srbiji se može komotno voziti ili običan ili električni bajk, pošto nema toliko prometa po ulicama, pa se može voziti i putem. Gužve su generalno zastupljene samo u Beogradu, a u ostalim većim gradovima je to još u razumnoj meri. Električni bajk je odlično prevozno sredstvo za brdovite predele.

    U svakom slučaju podržavam i običan i električni bajk. Da imam prostora gde da ih držim imao bih sigurno obe varijante.
    (ŠTrump, 5. oktobar 2019 00:46)

    # Link komentara

  25. Preko pet godina idem bajsom na posao. 12 km do tamo i nazad. 365 dana u godini. Po kiši, snegu, kosavi, suncu. Bajs koristim i za razne druge potrebe i mislim da mi taj bajs predje godišnje oko sedam hiljada km. Prednost tog bajsa je niska nabavna cena, gadjam oko 300.
    Poslednjih 18 godina mi je ukradeno 7 bajseva. Poslednji 2015 u Knezu, u podne, vezan lancem. 2013. su mi ukrali tri (2+1). Provala kroz metalna vrata (odneli 2, a 2 ostala).
    Kad odnesu neki, samo uzdahnem i zajasem drugi.
    Kod bicikla koji "kupite", vi nikada niste njegov vlasnik, vec samo "prvi privremeni korisnik". Mislite o tome pre nego date veliki novac za baja koji koristite za prevoz i ostavljate i drugde, a ne samo u svoju spavaću sobu.
    (moron, 5. oktobar 2019 00:33)

    # Link komentara

  26. Imam e bike duže vreme (cube).. Kad sam bio mladji nisam silazio sa bajsa ali kad sam postao malo stariji i teži nisam seo na bajs 5 godina.. Jer gde živim ima dosta dugačkih uzbrdica.. Sasvim slučajno sam kupio e bike ( jer sam dobio zabranu voznje zbog alkohola) ali od tad vozim ga svaki dan što iz potrebe što iz uživanja onako bez cilja.. Bukvalno sam smanjio vožnju autom 80% po gradu..predobra stvar.
    Ja sam imao jedan problem sa baterijom koji sam sam rešio.. Počeo da se gasi iznenada i ako imao baterije još dosta a kad sam otvorio bateriju video sam da jedna ćelija ima mnogo niži napon od drugih.. Kako baterija ima i USB priključak za punjenje baterije oni su taj priključak samo povezali samo sa tom celjom pošto ima isti napon kao USB.. Jeftino rešenje ali ispalo skroz loše jer BMS (Battery menagement) nije mogao da ispegla razliku u naponima) pa sam 2 puta ručno punio tu ćeliju da bude isti napon kao ostale.. Od tad opet radi kao nova..na asistenciji dva prelazi oko 80km.
    Mislim da je na xiaomi trotinetu baterija bolje rešena jer na telefonu mozes direktno da pratis napon svih ćelija i odmah vidiš ako nesto nije u redu.. dok na bajsu to ne postoji i ako dosta skuplji
    (dzo, 5. oktobar 2019 00:19)

    # Link komentara

  27. vidi se koliko ste bez mozga sugrađani..bitno da dajete pare na kola....
    (samo istina, 5. oktobar 2019 00:09)

    # Link komentara

  28. Rear hub motori su davno prevazidjena tehnologija. Motor mora biti integrisan u prednji pogon, nisko, blizu centra mase, isto kao i baterija. Motor u zadnjem tocku je jako naporno voziti kada motor nije ukljucen i zahteva komlikovano i nepouzdanu konstukciju ako radi u pedalec (assisted rezimu) tj. bez rucnog gasa.

    Kod ovog proizvodjaca jedino je zanimljiva pozicija baterije, mada je to vec vidjeno kod CUBE-a i ostali OEM-era Boshcovog sistema.

    Inace, elektro-biciklizam (asistirani) je jedina odrziva kategorija prevoza. Ko nije probao da predje recimo 150km sa el. biciklom za 6-7 sati, nema prava da komentarise da je to "ortopedsko pomagalo:" ili "da to ide samo".

    Pozdrav!
    (Mapko, 4. oktobar 2019 23:40)

    # Link komentara

  29. Imam njihov e-bicikl Effecto. Zaista sam se lepo izvozao letos. Neverovatna lakoća vožnje. I neverovatno koliko brzo postane sastavni deo svakodnevnice.
    (sale, 4. oktobar 2019 23:02)

    # Link komentara

  30. Imam ja el bajs od 3000 evra, kupio sam ga polovan za 1200. Mislim da je to najbolja stvar koju sam ikada uradio, jer je super zabavno voziti uzbrdo sa istim naporom kao na ravnom, brzinom od 25kmh.Na ravnom mi je motor ugasen. Idem sa njim ponekad i na posao a vikendom do vrha Avale ili po Kosutnjaku.Kada jednom probas vise se nikad ne vratis na obican bajs.
    (e bike, 4. oktobar 2019 22:40)

    # Link komentara

  31. Bravo Slađo.
    (Mirko, pazi metak., 4. oktobar 2019 22:39)

    # Link komentara

  32. Gde cu u gradu da parkiram i drzim preko noci bicikl?
    (dragan, 4. oktobar 2019 22:34)

    # Link komentara

  33. @shok
    To je tacno da moze za 300 evra da se kupi kit koji pretvara obican u elekteicni bicikl, ali jos dok kupim baterije trebace mi jos toliko. Na kraju moram i bajs imati i to kosta. Ako nisam vican mehanici moram platiti nekom sve to da ugradi. Kad podvucem crtu, to je izmedju 800-1000 evra, a za te pare mogu kupiti gotov fabricki bicikl i nista da ne budzim.
    (Vlada, 4. oktobar 2019 21:51)

    # Link komentara

  34. Gde parkirati Bajs? Koga možeš da povezeš? Kako da se vratiš iz kupovine? Gde ga ostaviti dok si na poslu? Po kiši? Snegu?
    (Darko, 4. oktobar 2019 20:58)

    # Link komentara

  35. Ovo je nešto što nije za Srbiju a ni za Beograd - kultura vožnje bicikla ovde ne postoji, ni od samih biciklista, još manje od automobilista. Dalje, gde da voziš bicikle u Bgd? Jedino Novi Bgd koliko toliko odgovara, sa druge strane reke nema mesta za biciklističke staze, uske ulice nervozni vozači... I na kraju još jedan bitan detalj - hteo bih da vidim pluća bicikliste koji svaki dan prolazi kroz Terazijski tunel i Brankovu ulicu...
    (Avaya, 4. oktobar 2019 20:46)

    # Link komentara

  36. "Električni bicikli su savšeno sredstvo za gužve u gradu. Nažalost naši ljudi će se pre krpiti sa propalim jugićem i kecom iz osamdesetih nego shvatiti da je električni bajs deset puta bolje prevozno sredstvo. Tvrdim da vredi uloženog novca..
    (ebike, 4. oktobar 2019 19:08)

    Jeste savrsen za guzve al samo kada je lepo vreme, kada se ne prelaze velika rastojanja i samo tamo gde ima uslova da se vozi kao u Novom Beogradu.

    Za 1.000 evra moze da se kupi, sredjen, skoro pa ko nov jugo, naravno sa TNG-om i da zimi i leti, po kisi, kosavi i snegu, svaki dan, vozim sebe, suprugu i dvoje kolega na posao i sa posla. Naravno delimo troskove goriva-plina.

    Dakle nije tesko shvatiti da je ovo bizarno i pretesko vozilo na dva tocka deset puta gore nego automobil, pa makar to bio i jygo. Tvrdim da ne vredi ulozeni novac cak i da je tri puta jeftiniji.
    (Yugocinik, 4. oktobar 2019 20:34)

    # Link komentara

  37. Svaka cast susjedi! Jako mi se svidja dizajn. Iskreno cak i razmisljam da kupim jedan vas bickli. Iz Srbije dolaze vrijedni i inovativni ljudi! Podrzavam ekonomsku suradnju Hrvatske i Srbije, pogotovo zbog toga jer smo susjedi i pricamo slicnim jezicima. Nadam se da ce nase drzave u buducnosti imati bolje odnose. Trebaju se razjasniti i rijesiti sva otvorena pitanje iz proslosti. Maniti se huskaca i budala koja pricaju o cetnistvu u Srbiji i o ustastvu u Hrvatskoj, kojega realno nema. Ma i da ih ima, znamo svi da zapravo nebi nikome naudili.
    I one price o Jugoslaviji. Zna se da je taj projekt bio osudjen na propast, zbog prirodne potrebe da jedan narod nadvlada drugi, ali i zbog kulturoloskih i vjerskih razlika. Budimo dobri susjedi, postujmo tudji suverenitet i vjerujte obe drzave ce brze da se razvijaju u ekonomskim smislu. I vjerujte da puno Hrvata smatra da je Kosovo povijesno srpska zemlja. Albanci sada jesu tamo vecina, ali to ne znaci da ne moze biti dio Srbije. Isto tako smtram veliki dio Bosne hrvatskom zemljom, ali zbog Osmanlija je nazalost doslo do toga sto je. Ali sta je tu je. Lijep pozdrav od Bosanca iz Slavonije :)
    (Anto, 4. oktobar 2019 20:19)

    # Link komentara

  38. Ako sam dobro shvatila ove el. bicikle, i dalje mora da se pedalira na usponu jer cim se prestane pedalirati onda bicikla stane i jako je tesko krenuti... Jel tako??? Plus, teske su ko vrag ako naidjete na stepenice pa ih morate nositi... Ili postoje i el. bicikle na kojima nije potrebno pedalirati na usponima???
    (Helena, 4. oktobar 2019 20:06)

    # Link komentara

  39. Bicikli su super stvar em su dobri za ekologiju kao i za zdravlje i liniju. Na žalost vozio sam ih najviše kao mali između zgrada i po blokovima kada je interesantno bilo voziti po svim terenima... Danas kada bi mi značilo druga vrsta vožnje poput ovakve kad vidim da ima dve ipo staze u celom gradu i to uglavnom nbgd gde sem tuda svud ostalo je nemoguće od gužve i ne postojanja infrastrukture.... još kad pomislim da recimo odem do grada, ponegde po ulicama u domaćem saobraćaju pa pređem preko vesketovih kocki vrti mi se u stomaku...
    (Maksa, 4. oktobar 2019 20:03)

    # Link komentara

  40. mislim da nema pravog bicikliste koji ima pozitivno misljenje o ovim napravama. izmisljaju prevozna sredstva za japije i hipstere koje mrzi da pesace ili zaista voze bicikl. pre neki dan se vozam sa zenom iz pravca ade ka kuci kejom a neki par sedi na dva ta elektricna cuda i nijednom nisu okrenuli pedale sve do dorcola. pre bih to nazvao mopedom nego biciklom i sto se mene tice sve te elektricne gluposti treba zabraniti i na trotoaru i na stazi za bicikliste.
    (lux, 4. oktobar 2019 19:58)

    # Link komentara

  41. u Ceskoj su nenormalno popularni i mnogo mnogo skuplji.Cesi kao pasionirani ljubitelji planine,non stop ih nose svuda po planinama gde ima puno biciklistickih staza i koriste ove bajseve tako sto na uzbrdici kad nemaju vise snage-upale motor a kad je vec teren ravniji onda ga koriste kao obican bajs.Stvarno su nenormalno popularni a razlog tome je sto se ljudi sve vise okrecu planinsma,na moru provode nsjvis 7 dsna i od toga su mozda 3 dana na plazi a ostalo planinare.Znam par Ceha koji su prospartali Bjelasicu,Durmitor..ja slusam i neverujem.Kisa,sneg,vrucina-oni su na bajsevima.
    (Jelena, 4. oktobar 2019 19:56)

    # Link komentara

  42. U Holandiji ih voze samo babe i dede, dostavljaci i po neko od prosecnih ljudi, jure kao ludi sa njima, a necujni su.Rizik sasvim solidan da te odvale.
    Dobra stvar inace, jako korisna za duze puteve (ja vozim bajs 7 km u jednom smeru) , kupicu verovatno uskoro jedan. Inace Holandjani ih smatraju bajsevima za nesposobne :D
    (MilosT, 4. oktobar 2019 19:54)

    # Link komentara

  43. Odlicno. Za selo ili manji grad bolje od skutera
    (Vule, 4. oktobar 2019 19:53)

    # Link komentara

  44. Kompanija koja se bavi novim tehnologijama, a zvanični sajt im radi kao trotinet, na gurku...
    (Pit, 4. oktobar 2019 19:53)

    # Link komentara

  45. odlicna stvar za samoubice... ovo voziti po bg-u je previse rizicno. Zamislite da izadjete na smederevac sa ovim...
    (aca, 4. oktobar 2019 19:41)

    # Link komentara

  46. Drzava da ulozi par miliona, 50%subvencije,kupi postarima i muriji da se vozaju,promovise domaci brand, manji zdravstveni troskovi, manje auta.... Al ko ce sad to da se cima a:))
    (Vlaf, 4. oktobar 2019 19:35)

    # Link komentara

  47. Za 300€ moze da se kupi kit i od obicnog bivikla imate elektricni. Najbolja investicija.
    (shok, 4. oktobar 2019 19:35)

    # Link komentara

  48. У Западној Европи је експанзија електричних бициклова у пуном јеку. Почетна цена је око €800, али је то слабији квалитет. За добар ел. бицикл треба око €2.500 а видео сам и моделе по €4.000.
    (А. Петров, 4. oktobar 2019 19:22)

    # Link komentara

  49. Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima ("Sl. glasnik RS", br. 41/2009, 53/2010, 101/2011, 32/2013 - odluka US, 55/2014, 96/2015 - dr. zakon i 9/2016 - odluka US - dalje: Zakon) doneo je promene prilikom registracije i pregleda motornih vozila.

    Zakon je propisao da je moped je motorno vozilo sa dva točka čija najveća konstruktivna brzina, bez obzira na način prenosa, ne prelazi 45 km/h, pri čemu radna zapremina motora, kada vozilo ima motor sa unutrašnjim sagorevanjem ne prelazi 50 cm3, ili sa motorom čija najveća trajna nominalna snaga ne prelazi 4 kW kada vozilo ima električni pogon.

    Takođe Zakonom je propisano da je neophodan uslov za registraciju mopeda i tehnički pregled.

    Šta mislite za koliko će početi da se registruju bicikle sa elektro motorima ?
    (Ivan, 4. oktobar 2019 19:15)

    # Link komentara

  50. odlicna stvar, malo neprakricno za parkiranje, ne smes bilo gde jer kosta 1000eur a ne mozes ni u kancelariji da drzis.. stepen asistencije i maksimalna brzina su takodje bitni a nisu dovoljno opisani.
    ipak 1000eur mnogo..
    (milos, 4. oktobar 2019 19:12)

    # Link komentara

  51. Električni bicikli su savšeno sredstvo za gužve u gradu. Nažalost naši ljudi će se pre krpiti sa propalim jugićem i kecom iz osamdesetih nego shvatiti da je električni bajs deset puta bolje prevozno sredstvo. Tvrdim da vredi uloženog novca. Problem je što naš narod nema kulturu voženja ni običnog bicikla, a kamo li električnog. Ljudi na zapadu ne silaze sa elektirčnih bicikala. Cela infrasturktura je podređena biciklima. Kod nas ako nisi u autu, nisi baja.
    (ebike, 4. oktobar 2019 19:08)

    # Link komentara

  52. Nepravi guzve zato sto je u busu 100 ljudi i pored njih 2 na bajsu...zamisli da svih 100 krene da ih vozi to bi bio totalni haos i kolaps saobracaja...
    (Joca, 4. oktobar 2019 19:03)

    # Link komentara

  53. Ali zasto elektricni bicikl ? Posle desetak treninga savladacete svako brdo a u Beogradu ih nema nesto strasnih
    (daljesrpski, 4. oktobar 2019 19:03)

    # Link komentara

  54. Ne razumem poentu elektricne bicikle i trotineta zar nije poenta da svojom snagom se kreces?
    (Vojkandbrat, 4. oktobar 2019 18:50)

    # Link komentara

  55. Одлични су, али прескупи. Хиљаду евра па навише је превише за српске плате. Ја радим за 750, па би ме убила жена да јој кажем да сам дао једну и по плату на бицикл, макар и на рате. А могу да замислим како је тек некоме са платом од 250 евра. Надам се да ће цена батерија падати у наредним годинама, јер су оне најскупљи део.
    (Pantagruel, 4. oktobar 2019 18:42)

    # Link komentara

  56. Dve prosecne plate je potrebno u Srbiji za elektricni bicikl. Otuda i tako losa prodaja.
    (Primetih samo, 4. oktobar 2019 18:36)

    # Link komentara

  57. Proizvodnja baterija takođe zagađuje zemlju.
    (AXON, 4. oktobar 2019 18:31)

    # Link komentara

  58. Ubedljivo najbolje prevozno sredstvo...kad ne pada kisa.
    Em zdravo, em kad naidjes na brdo samo stisne dugme i ona te izvuce. Kod kuce ubodes u utikac i zdravo.
    Mnogo bolja od skutera - kosta tek 1000eur, laka, mozes da je prebacis gde treba, nema registracije ni polaganja vozackog ispita, a tu su i biciklisticke staze.
    Narednog proleca kupujem jednu.
    (Kobaja Grande, 4. oktobar 2019 18:15)

    # Link komentara