- Komentari -
  1. Ove obaveze koje se plaćaju za penzionere je bezobrazluk jer ljudi su odradili svoj staž imaju svoje socijonalno i penziju, to sto poslodavac uplacuje za njih trebalo bi ici sve njima pa da lekar koji zeli da radi i kad ode u penziju zaradi malo vise dok jos moze jer trebace mu taj nivac kad dodje vreme da vise ne moze da radi.
    (jovan, 11. septembar 2019 21:31)

    # Link komentara

  2. Kad nema niko ko hoce da radi za te pare.Pre ste imali na spisku cekanja za primanje u radni odnos koliko hocete radnika svi su hteli da rade u univerexportu,a sad kad su vam svi dugogodosnji radnici otisli a novi budu po mesec dana i kad shvate sta sve treba da rade za platu ne vecu od 35000 okrenu se i odu.Otvarate objekte a nemate radnu snagu u objektima gde je radilo skoro na svakom sektoru po covek sad jedva skrpite dva radnika plus zamenik i sef.Sramota sta je ostalo od "kompanije"ako se sad moze nazvati tako.
    (srdjan, 11. septembar 2019 20:19)

    # Link komentara

  3. Povećajte plate robovlasnici pa će i biti radnika, ovako radi samo ko mora.
    (skene, 11. septembar 2019 19:40)

    # Link komentara

  4. Samo niste obavestili penzionere da nakon toga mogu i da dobiju manju penziju nego što su imali, jer će skoro sigurno biti prijavljeni na minimalni iznos što će im pokvariti prosek! To se desilo mojoj tašti, bila je u penziji nekoliko godina, ali je i dalje radila uz redovno uplaćivane minimalne doprinose i onda kad je prošle godine napunila 70 god. prijavila za uskladjibanje penzije računajući da će dobiti više jer je dobila još pet godina dodatnog staža, ispalo je da je dobila novi obračun sa par hiljada manjom penzijom, što je apsurdno!!! To samo u našoj državi može, imaš dodatne uplate nakon odlaska u penziju i onda dobiješ nakon novog obračuna manju penziju!!!
    (MilanBg, 11. septembar 2019 19:38)

    # Link komentara

  5. traže penzionere ili ti nas matore
    Zato što niko nije lud da radi za te pare
    mi jesmo, još neka godina da se preživi,plate računi i deca da se iškoluju
    ako smo toliko dobri zašto nema oglasa za menadžera,poslovođu,direktora
    većina nas je sa fakultetom
    (ludoje, 11. septembar 2019 19:33)

    # Link komentara