Suzuki na sajmu automobila

Na 55. Međunarodnom salonu automobila Suzuki izlaže kompletnu ponudu – modele Ignis, Swift, Jymny, Vitara i novi S-Cross.

Podeli
Foto: B92/NĆ
Foto: B92/NĆ

Euro Sumar, uvoznik, prodavac i serviser automobila i motocikala Suzuki i ove godine je tradicionalni učesnik beogradske izložbe automobila. Bezmalo tri decenije je na istom mestu, u donjem nivou hale 1.

Na 55. Međunarodnom salonu automobila, koji se od 22. do 28. marta održava na Beogradskom sajmu, Suzuki izlaže kompletnu ponudu – modele Ignis, Swift, Jymny, Vitara i novi S-Cross.

Foto: B92/NĆ
Foto: B92/NĆ

Dva automobila, Vitara i S-Cross, kupcima se nude s kratkim rokom isporuke – odmah po okončanju finansijskih formalnosti.

"Naša, uslovno rečeno, sajamska podrška potencijalnim kupcima je mogućnost da sva vozila koja trenutno imamo na lageru do daljeg kupe po cenama iz aktuelnog cenovnika, budući da se po najavama iz fabrike već od 1. aprila povećavaju cene većine Suzukijevih vozila", kaže direktor prodaje i marketinga, Andrija Đurašević.

Foto: B92/NĆ
Foto: B92/NĆ

Suzuki Vitara, odmah spremna za isporuku, zavisno od odabranog pogona, menjača, nivoa opreme i boje (nemetalik, metalik ili SO Color), trenutno košta od 21.550 do 29.200 evra sa PDV-om.

Za S-Cross, takođe sa promptnom isporukom, potrebno od 22.250 do 30.700 evra sa PDV-om (u dinarskoj protivvrednosti).

Foto: B92/NĆ
Foto: B92/NĆ

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 67 idi na stranu