1. @Goxy - naš prijatelj komentator @Goxy najbolje komentare piše na kineskom kompjuteru, lap-topu ili mobilnom telefonu i zato mu dajte podršku ... eh, meni je malo sad neprijatno da napišem da je moj otac zubar bio daleke '58.g. 66-ti pretplatnik RTVBg kada se tek televizija uvodila u Srbiji (odmah nakon emitovanja signala kupio je neki schwaben televizor sa daljinskim na kabal sa tri opcije gde si mogao da pojačaš i smanjiš ton, posvetliš ili zatamniš sliku i podesiš kontras dok su drugi gledali senke koje je pravio šporet smederevac zimi dok se ložila vatra u njemu). Šta hoću da kažem šteta što nije bilo kineskih k'o sada što su preplavili svet i ušli u svaki dom ... i naravno pozz prijatelju ...
    (XXL, 23. februar 2024 06:05)

    # Link komentara

  2. Iznanađen sam da je prodaja u EU i USA skoro pa izjednačena. Baš iznenađen. Bio sam ubeđen da je mnogo veća razlika u korist USA. Ono kult muscle car i jeftino gorivo naspram većih cena automobila i skupljeg goriva u EU. Ovo je samo dokaz da se EU stvarno upucala u noge kao što pričaju. I da je gas skup i da su štrajkovi i šta ono još beše? Priznajem, podrum pića je bio u pravu.

    Drugo, Kini jednu stvar priznajem. Ne lažne brojke i statistika kineske komunističke partije, ne to što su pola ovoga ustvari igračke sa Alie za 5 000 $, ne to što 1/3 iz fabrika ide direktno na groblje kola za nabijanje statistike, ne to što je si nekad zvao u lov nekoga koga hoćeš da se legalno otarasiš a sada mu samo kupiš kinjezaru. Nego što su ubili fosil. Zabili su mu nož u srce. Nije EU ubila fosil nego Kina. A toj istoj Kini se raduju ovi ispred podruma pića koji žele da kupuju smrad. Vodka je čudo pomračuje um, pitajte boljševike ako meni ne verujete.
    (Goxy, 22. februar 2024 23:18)

    # Link komentara