1. Krs edition ?
    (wiener, 23. novembar 2023 13:08)

    # Link komentara

  2. alfisti na aparatima
    (mrgud, 22. novembar 2023 20:34)

    # Link komentara

  3. @cosmo
    Smeo bih se kladiti da ni sam proizvođač nema takvo mišljenje o svom proizvodu.
    (mile@, 21. novembar 2023 09:32)

    # Link komentara

  4. Nova, a pogotovo uspešna ,era ne počinje tako oskudno !
    (Superhik, 21. novembar 2023 09:22)

    # Link komentara

  5. Zamisli da si toliko hrabar da uzmes potpuno elektricnu Alfu. Alfama vazda elektrika nije valjala. I kad je elektrika sve sto imas u autu, kako ce se to odraziti na pouzdanost
    (Komko, 20. novembar 2023 18:50)

    U to vreme kad se tako nesto pricalo, vozio sam Alfu 164. Znas li sta je crkavalo od elektrike-elektonike na tom autu iako je imao stotine prekidaca, sijalica kojekakvih, milione releja itd... Displej klime koji je Bosch pravio i nista vise. I medju nama alfistima je kruzila prica da nemci ni to nisu znali da naprave kako treba! Eto, toliko o kvarljivosti jedne Alfe i u to vreme. Inace pre te Alfe 164 imao i Alfu 90,koja je za to vreme bila svemirski brod, puna elektronike, od sedista na struju, abs-a, klime, grejaca, sijalica po plafonu kao da si u svemirskom brodu. Vozio je godinama sem sijalica nikad nista crklo nije.
    (Niko Bitan, 21. novembar 2023 08:32)

    # Link komentara

  6. @Miloš

    Razumiješ Alfa Romeo na vrlo površnom nivou. Alfa je mnogo više od zvuka, zvuk je samo dio indentiteta. Alfa je faktor doživljaja, poseban osjećaj i iskustvo vožnje, koji te drži svaki put kad sjedneš za volan, nešto što ne možeš identifikovati pojedinačno, ali je svaki put tu. I vozač mora biti poseban u očekivanjima.od vožnje. To je skup mirisa, taktilnih osjećaja, ležanja u vožnji, mehanike mjenjača i volana, zvuka naravno, posvećenosti detaljima.

    Alfa je faktor koji se prenosi na bilo koji Alfin model, nebitno da li on imao TwinCam, Twin Spark, Busso V6, JTD, da li imala zadnju, ili prednju vuču, ili 4x4 - bazirana na FIAT-u, ili Peugeot-u, ili Maseratiju.

    Kad posmatraš Stelvio - ne gledaš ga kao SUV svetogrđe Alfe, već kao Alfu među SUV-ovima, posebnog nivoa upravljivosti i dinamike.

    Kad posmatraš JTD - ne posmatraš kao dizel svetogrđe, već kao Alfu među dizelima. Ko je imao JTD, razumjeće razliku.

    To je suština. Kad dođe EV Alfa, biće to Alfa među EV-ovima i kad mi bude došao momenat za EV, imamo Alfa EV.

    Bivši vlasnik nekoliko Alfi - ovo neće razumjeti svako, ali i to je dio faktora - on se pali kad se spoje plus i minus, ne radi to sa svakim vozačem.

    Poz iz Tamnog
    (cosmo, 21. novembar 2023 07:06)

    # Link komentara

  7. "Alfa Romeo se obavezao da će postati brend samo za EV do 2027. godine, kada će Giulia i Stelvio biti ukinuti zajedno sa verzijama Tonalea kog pokreće SUS motor."

    Dakle, hoće tako brzo da ukinu nešto što takvim sportistima daje dušu, a to je zvuk motora...
    (Miloš, 20. novembar 2023 19:53)

    # Link komentara

  8. Zamisli da si toliko hrabar da uzmes potpuno elektricnu Alfu. Alfama vazda elektrika nije valjala. I kad je elektrika sve sto imas u autu, kako ce se to odraziti na pouzdanost
    (Komko, 20. novembar 2023 18:50)

    # Link komentara

  9. Jezivo, ove lampetine . . . ;)
    (Markane ;) . . ., 20. novembar 2023 14:42)

    # Link komentara

  10. Ako nema litijuma ispod Alfe, nema ga i u Alfi.

    Poz iz Tamnog i starog Alfiste
    (cosmo, 20. novembar 2023 13:50)

    # Link komentara