Vozili smo Porše i sada nam je sve jasno FOTO/VIDEO

Porsche AG iz Štutgarta organizovao je posebnu turu sastavljenu od čak 15 vozila za ljubitelje automobilizma među kojima je bio i B92.net, da u uslovima realne vožnje osetimo i punoj meri doživimo performanse i kvalitet Porsche automobila.

Izvor: B92, M. Lj.
Pošaljite komentar
  1. Porche automatik nije Porsche.
    Tacka
    (le, 27. oktobar 2023 15:19)

    # Link komentara

  2. Odiše kvalitetom izrade i mami osmijeh na lice zbog svojih performansi. Vjerovatno najkvalitetniji njemacki automobil. Ipak, ako bih na prvom mjestu stavio pouzdanost onda bih iz ove kategorije automobila birao Lexus LC500. Porse 911 ili Panamera pruzaju sportsko-neodoljiv osjecaj u voznji sa preciznoscu upravljanja, ali Lexus je car pouzdanosti sa podjednako dobrim performansma i uzitkom u voznji. Za svaciji ukus ponesto....
    (Hercegovac, 25. oktobar 2023 11:04)

    # Link komentara

  3. Meni je jedino žao što su 911 toliko narasli. Mnogo su postali krupni u odnosu na model iz 1989.
    (Bozon, 22. oktobar 2023 13:22)

    # Link komentara

  4. Nemci zovu 911,

    nešto u slobodnom prevodu, kao "onaj koji pravi udovice"...

    Nije zezanje, nema divljanja, nikada!
    (Pop, 22. oktobar 2023 04:07)



    Bilo pre 50 godina.

    Inace ga zovu "elfer". Izguglaj.
    (Inception, 22. oktobar 2023 10:16)

    # Link komentara

  5. Nemci zovu 911,

    nešto u slobodnom prevodu, kao "onaj koji pravi udovice"...

    Nije zezanje, nema divljanja, nikada!
    (Pop, 22. oktobar 2023 04:07)

    # Link komentara

  6. @NR

    Cemu toliko negativnosti.

    B92 je bez obziran na neke mane (niko nije savrsen :), i meni nisu mnoge komentare objavili bez da mi je jasno zasto, jer nikada nisam nepristojan i nikada ne vredjam i pokusavam da se drzim teme/teksta uvek i da argumentovano iznosim svoja misljenja o raznim temama) je respektabilan portal, veoma pracen, sto i sama tvoja potreba da komentarises na njihovom portalu pokazuje, tako da mi zaist anikako nije jasno zasto tako negativan komentar.
    Ako vec smatras da je to sto si napisao tacno, bilo bi najbolje da to obrazlozis.
    Po meni je bas odlicno sto su ih zvali, za mnoge ljude je to jedini nacin da "osete" malo od cari koje ovi vruhunski automobili pruzaju, i iako je jedini pravi nacin sam sesti u jedan od tih automobila, smatram da B92 na ovaj nacin veoma dobro prenosi bar jedan deo tog zadovoljstva i osecaja.

    Inace, jedan od retkih brendova koji po meni imaju zaista vrhunske automobile i retko koji model, tj nijedan model nemaju koji je po meni promasaj.
    (Sh, 21. oktobar 2023 15:37)

    # Link komentara

  7. Odlični automobili. U ovoj gami trenutno, Porše zaista nema loš automobil. U koji god da sednete, ali zaista u bilo koji, izmamiće vam osmeh na lice u roku od odmah i biće vam jasno zašto košta koliko košta. Čak i SUV modeli su im, u svojoj klasi, nešto posebno, bez obzira na koju se platformu oslanjanju. O 911-ici ne treba trošiti reči, vanvremenski dizajn, sjajan motor, pogon, kvalitet izrade... Ko ima novca i voli sportske automobile, sa Poršeom jednostavno nema greške.
    (Reziel, 20. oktobar 2023 22:24)

    # Link komentara

  8. Ne znam zasto su vas zvali. Ocigledno greska.
    (NR, 20. oktobar 2023 21:58)

    # Link komentara