1. Trt, pazi dozivljaja 400km/h po pravcu... Pa ko zna sta je vožnja po pravoj trkackoj stazi on će se samo nasmejati na ovu vest kao i ja... Pogotovu vožnja motora po stazi, auto manje vise..ali motor je pravi adrenalin, nema dalje. Možda neki skok sa padobranom ili ono sa kablom može prići ali samo približno, za ostalo ne znam, nisam probao..
    (kulov, 2. jun 2023 09:08)

    # Link komentara

  2. Jedva cekam da nagarim preko 400 km/h. Pozvan sam i bas se radujem.
    (NR, 1. jun 2023 15:37)

    # Link komentara

  3. Savrsen primer definicije luksuza.
    Da skratim pricu za vlasnike Bugatti-a: dobili ste priliku da provozate maksimalnom brzinom svoje vozilo u trajanju od oko 20-ak sekundi (bolje ista nego nista).
    Ovo na direktan nacin pokazuje besmisao ultrabrzih automobila sa prakticnog razloga (luksuz), na stranu to sto za velike pare dobijes subjetivan osecaj moci i ponosa.
    Naravno dok je potraznje bice i ponude svakako, mada ako cemo u tom pravcu, ja bih da se komercijalizuju automobili na mlazni pogon, za one ultrabogate koji se plase aviona i visine pa vole nesto "prizemnije".
    Ali dobro, njihove pare, nek ih trose kako hoce.
    PS. nisam protivnik sportskih i premijum automobila, samo hocu reci da su neprakticni, a sto se bezbednosti tice sve je u glavi vozaca.
    (voja, 1. jun 2023 11:11)

    # Link komentara