Kako izgleda kada Rimca u Neveri provoza bivši prvak F1 VIDEO

Kako je vožnja izgledala, možda najbolje govori činjenica da je u jednom trenutku Rimac preklinjao Rozberga da ne driftuje po hrvatskim putevima, a u drugom sa rukom preko očiju i osmehom od uva do uva rekao da će ga ubiti zbog toga što mu radi.

Izvor: zimo.dnevnik.hr
Pošaljite komentar
  1. Dva kralja!:)
    (Smuleco, 12. avgust 2022 21:39)

    # Link komentara

  2. kaka nevera samo skoda super be bajo moj jer to je dokazan auto. to da valja ne bi se zvalo nevera vec vera.
    (Oscar, 12. avgust 2022 19:07)

    # Link komentara

  3. jel ovaj Goxy lud pa Nevera je testirana na svima stazama i cak na stazi u Srbiji se uhodava autonomna voznja dok kampus nebude gotov.Nevera ima sve staze na svetu u kompu i moze pokazati vozacu kako najbolje da odvozi.da znas engleski i da si pogledao bolje sve sta radi znao bi da je jednu vec polupao CEO celog Wolsfagena jel se isao praviti pametan.svi koji kupe Neveru prvo idu voziti sa instruktorom da nebi izginuli.
    (Dino, 12. avgust 2022 16:55)

    # Link komentara

  4. Mate, kada ćeš skinuti zvaničnu zabranu vožnje brže od brzina Yuga? Zašto se toliko plašiš da izađeš na Nurburgring? Probaj jedan krug tamo, ne boli. Da konačno i ti dobiješ zvanično vreme. Ako kola ostanu u komadu posle kruga.
    (Goxy, 12. avgust 2022 12:00) #

    a koje je boje tvoja Nevera a koje Yugo ?
    (m, 12. avgust 2022 15:25)

    # Link komentara

  5. Sve je to lepo, ali čitajući komentare po hrvatskim portalima čovek se zaista zapita da li je ta Nevera poklonjena radi marketinga, sto je legitmno, ili je plaćena do poslednjeg centa. Uz dužno poštovanje nekako sam više sklon poverovati da je marketing u pitanju jer Niko Rozberg nije Niko Pulić ili Dušan Borković.
    (Zoran, 12. avgust 2022 12:17)

    a zasto je to bitno uopste, njegova firma moze da pokloni kome god i sta god zeli. zivi niste dok ne turite nos tamo gde mu nije mesto.
    (m, 12. avgust 2022 15:24)

    # Link komentara

  6. Sve je to lepo, ali čitajući komentare po hrvatskim portalima čovek se zaista zapita da li je ta Nevera poklonjena radi marketinga, sto je legitmno, ili je plaćena do poslednjeg centa. Uz dužno poštovanje nekako sam više sklon poverovati da je marketing u pitanju jer Niko Rozberg nije Niko Pulić ili Dušan Borković.
    (Zoran, 12. avgust 2022 12:17)

    Ajmo sada ponovo, pa šta je svim tim ljudima. Jel je marketing ili nije, ima pravo da radi što hoće, ako je marketing onda ima smisao i za biznis a ne samo za inženjering. Ako je stvarno marketin pa zar nije veći marketing sam Rimac i njegova pojava za Hrvatsku. Budimo realni tko to ne bi htio imati Rimca, koja država.
    Ako je varalica prevario je one koje nitko ne bi mogao. Ako je varalica trebaju ga veliki koji ne mogu bez njega, ako je varalica ipak je napravio stroj. Ako je varalica ipak u njega ulažu.
    A mogao je piti pivo pred birtijom i trkeljati gluposti po ceo dan.
    Ali ipak nije mogao to jer u njemu je duh poduzetnika i inovatora.
    (omniameamecumporto, 12. avgust 2022 13:42)

    # Link komentara

  7. Mate, kada ćeš skinuti zvaničnu zabranu vožnje brže od brzina Yuga? Zašto se toliko plašiš da izađeš na Nurburgring? Probaj jedan krug tamo, ne boli. Da konačno i ti dobiješ zvanično vreme. Ako kola ostanu u komadu posle kruga.
    (Goxy, 12. avgust 2022 12:00) #

    A tko je rekao da neće. Nabroji mi električne hiper aute koji su tamo bili. Možda treba još nešto softverski preurediti da bi pokazao sve što ova jurilica može. Na kraju krajeva nema teorije da jednom ne ode tamo i da i to skine s vrata.
    Prvo oni koji su rekli da nikad ceste kao serijski auto neće vidjeti pa sad nikad na Nurburgring...sve u svoje vrijeme.
    (omniameamecumporto, 12. avgust 2022 13:20)

    # Link komentara

  8. Mate se bojao samo da Nika ne iznenadi 2000 KS i da se ne susretne negdje s rizolom ili ogradom
    (regionalni lider, a i šire, 12. avgust 2022 12:44)

    # Link komentara

  9. Sve je to lepo, ali čitajući komentare po hrvatskim portalima čovek se zaista zapita da li je ta Nevera poklonjena radi marketinga, sto je legitmno, ili je plaćena do poslednjeg centa. Uz dužno poštovanje nekako sam više sklon poverovati da je marketing u pitanju jer Niko Rozberg nije Niko Pulić ili Dušan Borković.
    (Zoran, 12. avgust 2022 12:17)

    # Link komentara

  10. Mate, kada ćeš skinuti zvaničnu zabranu vožnje brže od brzina Yuga? Zašto se toliko plašiš da izađeš na Nurburgring? Probaj jedan krug tamo, ne boli. Da konačno i ti dobiješ zvanično vreme. Ako kola ostanu u komadu posle kruga.
    (Goxy, 12. avgust 2022 12:00)

    # Link komentara