1. Taj vojni Jeep je imao samo jednu manu, -Ubio je više svojih nego neprijateljskih vojnika. Jako je nestabilan, lako se prevrne a nema krov.
    (Mikica, 21. jun 2021 16:21)

    # Link komentara

  2. Posle II Svetskog rata u Kragujevcu je sklopoljeno sestdesetak komada za nase potrebe.
    (Dusko, 21. jun 2021 12:22)

    # Link komentara

  3. bila je prica da je zbog ove reklamne slike gomila dzipova zavrsila razlupana po kanalima pa je pokrenuta akcija da se te egzibicije zaustave...
    (deda, 21. jun 2021 07:54)
    прочито у неком предратном издању или десило се на данашњи дан
    (хаџија, 21. jun 2021 11:50)

    # Link komentara

  4. @Brdjanin Da li si čuo za Wranglera i njegovu podizvedbu Rubicon?

    Jeep je jedan od retkih koji u svojo ponudi ima pravog terenca a ne SUV gde ljudi moraju da ubeđuju okolinu, a najviše sebe, da su kupili "Džip" :)
    (boris, 21. jun 2021 11:49)

    # Link komentara

  5. од озбиљне радне машине, направљено сокоћало за секаперсе
    (хаџија, 21. jun 2021 11:48)

    # Link komentara

  6. Ne piše se ovako po srpskom pravopisu, mora ili pod znacima navodnika "Jeep" ili Džip ili italik slovima.
    (Ivan Klanović, 21. jun 2021 10:42)

    # Link komentara

  7. bila je prica da je zbog ove reklamne slike gomila dzipova zavrsila razlupana po kanalima pa je pokrenuta akcija da se te egzibicije zaustave...
    (deda, 21. jun 2021 07:54)

    # Link komentara

  8. Jeep slavi 80. rodjendan...
    Fiat slavi 120. rodjendan...
    Danas Jeep proizvodi najluksuzniji SUV u Americi ,koga se i Kadilak moze postideti, najnoviji Jeep Grand Cherokee L ima cak i termo i nocnu viziju, zahvaljujuci upravo Fiat-u. Pre Fiata Jeep vozila su imala sivu kockastu plastiku kao Yugo Koral, na sve strane videli su se šrafovi, 3 dugmeta i jedva zadnji brisac.
    (Pravedni, 21. jun 2021 07:52)

    # Link komentara

  9. Zapravo na testu uopste nije bilo pobednika vec je kompletirani Jeep bio kombinacija najboljih karakteristika sve 3 firme i prototipova koje su predstavile. Bantam je zapravo bio jedini koji je isporucio prototip na vreme i na taj nacin originalno pobedio u konkursu, ali posto je rec o jako maloj firmi koja ne bi mogla da zadovolji masovnu proizvodnju - drugu sansu su dobili i Ford i Willys, i na kraju je konacan prozvod bio kombinacija Bantama, Willysa i Forda. Jeep je imao Willysov motor, ali recimo vecina dizajnerskih linija (ukljucujuci masku hladnjaka, koja je zastitni detalj Jeepa) je uradio Ford. Verzije koje je Willys proizvodio su se zvale Willys, a Fordove naravno Ford dok je Bantam imao limitirani broj fabrika i jako proizveo jako malo vozila. Posle rata Ford nije zeleo da krene sa civilnom proizvodnjom Jeepa dok Willys jeste.
    (The Unforgiven, 21. jun 2021 00:56)

    # Link komentara

  10. Nekad bio pojam terenca, danas lakirani nokti...
    (Brdjanin, 20. jun 2021 21:26)

    # Link komentara

  11. Zapravo na testu uopste nije bilo pobednika vec je kompletirani Jeep bio kombinacija najboljih karakteristika sve 3 firme i prototipova koje su predstavile. Bantam je zapravo bio jedini koji je isporucio prototip na vreme i na taj nacin originalno pobedio u konkursu, ali posto je rec o jako maloj firmi koja ne bi mogla da zadovolji masovnu proizvodnju - drugu sansu su dobili i Ford i Willys, i na kraju je konacan prozvod bio kombinacija Bantama, Willysa i Forda. Jeep je imao Willysov motor, ali recimo vecina dizajnerskih linija (ukljucujuci masku hladnjaka, koja je zastitni detalj Jeepa) je uradio Ford. Verzije koje je Willys proizvodio su se zvale Willys, a Fordove naravno Ford dok je Bantam imao limitirani broj fabrika i jako proizveo jako malo vozila. Posle rata Ford nije zeleo da krene sa civilnom proizvodnjom Jeepa dok Willys jeste.
    (The Unforgiven, 20. jun 2021 18:28)

    # Link komentara

  12. 135 proizvođača pozvani za izradu?
    (Wow, 20. jun 2021 17:34)

    # Link komentara