1. Samo vi trabunjajte Rimac Tesla,BMW i AVL ušli u europski konzorcij za razvoj baterijskih eko sustava.
    Pozamašan fond od 3 milijarde eura koji prati elektroauto industriju. Dobar dio bespovratno dobija šarlatan Mate Rimac.
    Nisam siguran da li se je netko iz komisije konzultirao sa hrpom balkanskih luzera i eksperata za područje zamagljivanja i trolovanja.
    (omniameamecumporto, 11. jun 2021 20:19)

    # Link komentara

  2. Zadnja (provjerena) vijest,
    koncern Rimac ulazi u proizvodnju
    el. traktora ~ Rimac OLUJA ;-)))
    (Mantis, 11. jun 2021 18:39)

    # Link komentara

  3. Rimac na svojoj stranici ima manje vijesti o Rimcu nego na b92. Tamo nitko ne zalazi, pa se svakodnevni serijal brainwash ponavljanja kako je Rimac genije obavlja preko ovog portala.
    (Domagoj, 11. jun 2021 15:58)

    # Link komentara

  4. Bugatti je propao brend i to je samo način da WW bez novca bude većinski vlasnik Rimca Automobila a ovo talamuđenje je plaćeno novinarima....
    (Bono, 11. jun 2021 15:57)

    # Link komentara

  5. Ivan,što vas toliko muče porezni obveznici,meni je lično drago za taj kampus. Cijelo vrijeme govorim da ovaj čovjek nešto radi,bavi se nečim vrlo unosnim, i na kraju krajeva država sa njim ne može biti u minusu.Naš problem su uhljebi i njihov doprinos društvu to su visokopozicionirani prodavači magle koje nikad nitko ne bi zaposlio jer ne znaju ništa raditi. Samo 27 pročelnika u Zagrebu i njihovih vrlih 27 savjetnika doveli su svojim znanjem i stručnošću grad u enormne gubitke a imali su ministarske plaće.A sve tako uglavnom po uhljebničkoj liniji funkcionira u javnom sektoru.A vi ste se uhvatili Rimca, njega su kompetentni ocijenili i zaključili da on nešto zna.
    Ako bi se ocjenjivalo po poreznoj obavezi onda iz moga doma ide veeelik porez ovoj državi jer jedan član kao samac ima preko 20000kn neto plaće, plus IT firmu prijavljenu, koja dosta kapitala obrće.
    Rekao sam to, jer mi ne pada na pamet da na Rimcu lomim naše porezne obaveze.
    Gledajte,građevinci su srušili tri kuće radi obnove,kao spora i loša papirologija koči poslove.
    Koliko uhljeba radi na tim poslovima,pa ništa ,na njih dignite glas,jer su ništ koristi. Pustite Rimca, ako ništa proslavio je Hrvatsku u svijetu ima nešto u tom dečku,nije on rekao još sve.
    (omniameamecumporto, 11. jun 2021 12:20)

    # Link komentara

  6. Ovom genijalcu treba dat novce da razvije najbolje baterije. Novaca ima, svi nek prodaju po jedan bubreg ako bude falilo. Bit ce koristi za sve. Hrvatska ima šibicare, oni ce dat inzinjere. Srbija ima litijum, a Bosanci nek rade u tvornicama. Hercegovci ce bit direktori.
    (Kinsky, 11. jun 2021 09:38)

    # Link komentara

  7. Ah...po 1376. put, super kaj je dečec napravil (što god to bilo), ali neka makne svoje ljepljive prste od novaca poreznih obveznika, zemljište koje je dobio na 69 godina od HDZ-a. Evo, to ne valja. Kao da mu otac već nije pokrao dovoljno državnog novca.
    (Ivan, 11. jun 2021 09:36)

    # Link komentara

  8. Od prodaje neće biti ništa, Rimac bi mogao uči u zajedničku igru sa Bugatijem ali bi se morao odreći vlasništva u Rimac automobila, odnono Mate bi dobio postotak u Bugattiju ali bi firmu dao Švabama:)
    To je pak Mate demantirao.
    Znači i VW kaže da prodaje neće biti, Mate kaže da neda vlasništvo, pa onda što će biti:)

    I sad inteligenti odgovor tipa ja sam kreten, jer o Rimcu se nesmije ništa komentirati osim Bravo Mate:)
    Bravo Mate:) Bravo Mate:) Bravo Mate:) jeste sada sretni, idite na nogometni station pa tamo navijajate:)
    (bauštela, 11. jun 2021 09:34)

    # Link komentara

  9. Zašto izmišljate vijesti kad je Šef svih Šefova koncerna Porschea izjavio da prodaje Bugatija neće biti i da se Rimac komada na dva dijela, jedan će se baviti automobilima a drugi tehnologijom:) Jer automobili nisu isplativi kao što i sami znate, Nevera im je ustvari minus:)

    Još više me zanima koji genije izmišlja vijesti po pitanju Rimca:)

    Europski elon musk ga nitko ne zove nego balkanski Elon Musk.
    Zašto to radite neznam, ali eto, Vi znate.

    I pobogu zašto već 50 puta objavljujete jednu te istu priču o Mate Rimcu, pa sve to objavljujete već na tjednoj bazi, već svi znamo njihov životopis napamet:)

    I znate što opče ne negiram vijest koju ste objavili nego ste je izokrenuli za 180 stupanjeva:)
    (Marko Ladić, 11. jun 2021 09:29)

    # Link komentara

  10. Dobro rece covek ovde, smanjite malo dozivljaj! Sve u redu to sa automobilima, ali od viljuskara do ovoga sto se sada desava bila je potrebna ogromna logistika i mnooogo novca. Taj deo svi preskacu cak i sam Mate koji kaze da je poceo sa par entuzijasta, ali tu, kao i u ovom tekstu postoji velika rupa u prici,meni se sve cini da iza ovog projekta stoji neko od giganata ili eventualno neka drzava.
    (Ramzaj, 11. jun 2021 09:25)

    # Link komentara

  11. Sada imamo (anti)botove i u sekciji automobili :-(
    (tko leti vrijedi, 11. jun 2021 09:11)

    # Link komentara

  12. Bolje samo Rimac ! On(sam) je ime koje se za mesto izborilo i to mu je dovoljno !
    (Superhik, 11. jun 2021 08:41)

    # Link komentara

  13. "Čini se da uspjeh ne utječe posebno na Matu Rimca, unatoč tome što je postao poput talismanske figure u svojoj domovini."

    Brate mili pretjerali ste!
    90% Hrvata je jedva čulo za tog lika koji stvara aute koji oni neće voziti da cijeli život odvajaju cijelu plaću sastrane da ga kupe.

    Smanjite hvalospjeve i budite objektivni.
    Jer ovo je fakat previše.
    (Davor Grčević, 11. jun 2021 08:01)

    # Link komentara

  14. Posteno zaradujem ja novac koji sam emigrirao u SAD i radim ko konj. Zaradujem preko 200k dolara godisnje, ali se i naradim. Ipak da bi mogao priustit otvorit firmu kapaciteta kakvu ima Rimac trebao bih raditi najmanje 20 godina i sve stediti. On je uspio s pokradenim novcima. I jos dobije pomoc od hrv drzave. Wow, jako posteno. I HDZ podrzava Rimca, pa njegov otac HDZ-ovac mu je sve zivo sredivao. Da Rimac nema veze s HDZ-om nebi bio nitko i nista.
    (Ivo Novi Svijet, 11. jun 2021 07:58)

    # Link komentara

  15. Sanjin Anjav
    Top gear: "Rimac planira proizvesti 150 vozila po cijeni od 1.7 milijuna funti. Ovo su prilično velike stvari od čovjeka čija prva obiteljska kuća nije imala tekuću vodu ili struju i koji je u biznis krenuo kad je električni pogon ugradio u stari E30 BMW serije 3. Bilo je to 2008. godine."
    To je primjer - how low can you go. Čista patetika, i to nije osmislio Top gear nego im je tu informaciju dao Rimac himself. Šteta da pri tom nije spomenuo kako mu je krenulo kada mu je otac HDZ-ovac popalio više od 300 milijuna kuna. I vi se divite takvima...
    (Gvardiola, 11. jun 2021 07:56)

    # Link komentara

  16. Kako je došlo do toga? Sve je počelo učlanjivanjem starog Rimca u HDZ. Dalje je išlo lako!
    (Tijesno, 11. jun 2021 07:54)

    # Link komentara

  17. Zasto ne pisete uz tekst da je to sponzorirani clanak? Kao i svi koje objavljujete o njemu a nema apsolutno nijedan u kojem propitkujete porijeklo novca, vlasnicku strukturu njegove firme, gdje je registrirana, tko je sve u odboru, koliko poticaja dobiva od drzave da bi se Plenki mogao hvaliti po svijetu uspjesnim start-upom iz Hrvatske, mutnu dodjelu koncesije na zemljiste sa dvorcem itd itd... Da hocete, mogli bi godinu dana svaki dan objavljivati prave stvari kao sto to obicno radite a ne mu se ovako uvlaciti u guzicu.
    (Aleuti sa, 11. jun 2021 07:52)

    # Link komentara

  18. Rodi me majko s malo sreće pa me baci u smeće
    (Nemanja, 11. jun 2021 07:43)

    # Link komentara

  19. Koga briga... mi imamo zastavu
    (ime, 11. jun 2021 07:11)

    # Link komentara

  20. Botovi dobili zadatak da pljuju momka.

    bolesno društvo.
    (revor, 11. jun 2021 06:36)

    # Link komentara

  21. Lovacka priča...
    Koga je uopste briga za malog Hrvoja....
    (Alamunja, 10. jun 2021 23:23)

    tebe sinko,jer kako objasniti drugacije to da u pola 12 u noci ides pisati komentar koji te kao ne zanima...
    (T5, 11. jun 2021 06:18)

    # Link komentara

  22. Fura se na električne automobile, a okolo vozi Ferrari.
    (sanjin, 10. jun 2021 16:32

    vozi M5
    (T5, 11. jun 2021 06:15)

    # Link komentara

  23. Lovacka priča...
    Koga je uopste briga za malog Hrvoja....
    (Alamunja, 10. jun 2021 23:23)

    # Link komentara

  24. Porsche ima 24% udela u ovu firmu.
    (Replay, 10. jun 2021 22:51)

    # Link komentara

  25. Hvali se uspjesima koji se još nisu ni dogodili, a većina njih se nikada nije dogodila, kao npr. prva električna jahta na svijetu koju će napraviti, pa onda prodanih 150 automobila koje je prodao u samo jednom tjednu (što se ove godine pokazalo kao laž), pa onda isporuka tih prodanih autiju do 2020. godine itd. itd.
    A tko drugi nego Rimac šalje ove članke tisku? Ali praznoglavnih baba koje se dive blještavom limu uvijek je bilo i bit će.
    (Avatar, 10. jun 2021 22:24)

    # Link komentara

  26. pretpostavimo da ta Rimcova igračka stvarno radi. Mislite li da je prosječni Šveđo toliko ushićen kad Koenigsegg napravi novi prototip te to doživljava kao svoj i uspjeh cijele države?
    Previše je državnih novaca ulupano u razvoj automobila koji će na kraju voziti samo 150 šeika. Jadnici očito nemaju dovoljno pa im bogati Hrvati iz proračuna subvencioniraju autiće.
    (Medvjrdić, 10. jun 2021 22:20)

    # Link komentara

  27. Diviti se čovjeku koji je sve ovo počeo s mutnom lovom i uz pomoć oca, HDZ-ovca? Ma bravo!
    I samo za informaciju, Rimac ima Ferarri i voli brze motore. Možda se ne hvali nakitom i skupim satovima, ali se zato stalno hvali o uspjesima preko plaćanja blještavih članaka u medijima, iako mu firme rade u gubitku. Njegov PR pustio je priču o usporedbi s Muskom...toliko o skromnosti.
    (Buffalo zone, 10. jun 2021 22:14)

    # Link komentara

  28. Mala je ovo sredina u kojoj živimo , da bi Rimac bio istina. Na žalost bojim se da će istina da bude surova. Kao kod većine uspešnih sa Balkana..
    Želim mu svako dobro i da uspe i da nisam u pravu!
    (sportski duh, 10. jun 2021 21:59)

    # Link komentara

  29. Mislim da postoji dosta kritike o izmišljenjim vijestima a ne samo jalu.
    Jer ovo je još jedna od nizu izmišljenjih vijesti koju je demantirao sam Šef Porschea:)
    Ostaje pitanje tko izmišlja vijest, eto toliko o jalnu, ajmo sve priznati Rimcu što vidimo ali ga upozoriti, ne njega, jer naravno to ne dolazi direktno od njega, već one koji ga okružuju da ne lažu:)

    Niti je prodao 150 Nevera, niti nema nikakvog govora o kupovini Bugattija, niti on nije jednini startup na svijetu u koji je Porsche uložio nešto.

    Zašto postoji potreba za tim laganjem kad je već sada dovoljno uspješan poduzetnik, zlobnici bi rekla postoji milijarda i pol razloga:) Odnosno "genije" želi gotovo 20% prvog paketa pomoči poduzetnicima od EU:)
    (Marko Ladić, 10. jun 2021 21:44)

    # Link komentara

  30. Pa Rimčev otac je slika i prilika Kuščevića, usput je razmazio sinčića koji se hrani od toga da mu mediji tepaju preko plaćenih članaka. I u pravu si, Balkan je pun budala koji se dive blještavim igračkama. To je taj mentalitet, ako želiš pokazati da si uspio, provozaj se svojim selom u merđi ili nečem sličnom.
    (Anjav S., 10. jun 2021 20:39)

    # Link komentara

  31. Bit ćena kraju "TRES" ajmo ovce tko vam je kriv, platite zajebaciju dečku !!!
    (Ivan Kučan, 10. jun 2021 20:32)

    # Link komentara

  32. Ukratko, ko laže, taj i krade, ko krade, taj ima, ko ima, taj dobro živi.
    (Tesla nije hrvatski naučnik, 10. jun 2021 19:27)

    # Link komentara

  33. Bugatti je nepostojeći brend, a Rimac ga "preuzima", radi samoreklame, i ovaj gornji "tekst" je reklama, jer je nepotpisan.
    (Marko Perić, 10. jun 2021 18:06)

    # Link komentara

  34. Je, 3.4 milijarde iz drzavnog proracuna za navodno samovozece taxije i 1.5 za kampus za 2500 zaposlenih iako ih danas nema.ni 400, velik uspjeh nema što!
    (Denis, 10. jun 2021 17:43)

    # Link komentara

  35. "Mate Rimac je prozvan europskim Elonom Muskom, ali ne prihvaća tu usporedbu i kaže da ne želi upoznati svog heroja dok "ne postigne malo više". "

    Kako lažno skromno! A upravo je njegov vlastiti PR lansirao u javnost tu usporedbu s Muskom. Bugatti je Mati mokri san, jedino i isključivo radi prestiža, baš onako zdravoseljački. Fura se na električne automobile, a okolo vozi Ferrari.
    (sanjin, 10. jun 2021 16:32)

    # Link komentara