1. Cuj ovog majmuna...ti bi kao da "trazis ljude po netu". Hoces mozda u kucu da mi djodjes. Pa ja mogu da napisem sta hocu...evo sinoc sam ti spavao sa zenom i pritom ukrao sve zlato iz tvoje kuce ( ona mi pokazala gde je).

    Ajde sad me nadji, ili pitaj suprugu
    ("staticki ili dinamicki", 5. mart 2021 21:02)

    # Link komentara

  2. Ovom Nemcu je trebalo 62 godine da mu se desi tako nesto, a meni samo 16. Tamo negde 1986/87 odem u muzicku skolu biciklom, smeten zbog uzasno teskog programa jer sam uporedo pohadjao teoretsku i instrumentalnu nastavu sa uzasnim rasporedom dvokratno, a zivim na periferiji. Elem, dosao biciklom, vratio se busom, sav rasejan kao neki matorac, sa celih 16.
    (Zrenjaninac, 27. februar 2021 18:36)

    # Link komentara

  3. Nije mi se desilo u stvarnom životu, ali zato jeste u snovima. Često sanjam situaciju da ne mogu da nađem parkiran auto. Neobično.
    (Sanjam, 27. februar 2021 07:13)
    Kakva koincidencija. Vjerujte da i ja ponekad sanjam isti san i bas se smorim.
    (Volvo On Call, 27. februar 2021 18:07)

    # Link komentara

  4. iPhone već nekoliko godina automatski snima lokaciju poslednjeg parkiranja u Maps aplikaciji. Puno pomaže, pogotovo u nepoznatim gradovima.
    (Jole, 27. februar 2021 10:08)

    # Link komentara

  5. Isao ja kod zubara - parkiram se u ul. Cara Dusana u N.S. bio jos dan ! Cunjao po gradu i odem u zakazano vreme kod zubara i kada sam posao kuci nigde auta ! Tri puta sam prosao pored ,,Ljute masine,, jer zbog neoonske rasvete nisam skontao da je to moj auto - dobila Corsa B neku boju da mi je licila na Insigniju !!
    (Matori Kesa, 27. februar 2021 09:19)

    # Link komentara

  6. Fotografišite. Pogotovu u velikim garažama.
    (Boris, 27. februar 2021 08:54)

    # Link komentara

  7. U toku noci se budala pijan iznerviram jer taksi nije hteo da me vozi zbog mog vidno upadljivog stanja i odvezem se svojim autom do druge kafane.
    (Mrki, 26. februar 2021 22:03)

    Statička ili dinamička IP adresa ne bi bio problem da te policija nađe. U normalnim zemljama kada neko javno objavi da je pijan vozio, sledi mu retroaktivno sviranje klavira. Proveri se lako iako lažeš.
    Nego se pitam, koju zakletvu imaju admini pa ne prijavljuju????? Zar se to ne zove ‘saučešnik’?

    Užas od države
    (made in serbia, 27. februar 2021 08:53)

    # Link komentara

  8. Meni se to dogodilo u Amsterdamu, pre mnogo godina. Parkirala sam "pored vode" ... Policija se na to nasmejala. :))
    U tržnim centrima slikam broj stuba, da ne ne bih prošla kako su mnogi ovde opisali.
    (E, 27. februar 2021 08:50)

    # Link komentara

  9. Ja uvek telefonom slikam stub sa oznakom.
    (Gvozdenko, 27. februar 2021 08:43)

    # Link komentara

  10. A, ne, ne, pored pamenog telefona meni se ovo više ne dešava! Lepo slikam gde sam parkirala auto u TC i potrudilm se da memorišem slovo i broj parkinga dok me služi mozak...
    (Maca, 27. februar 2021 08:36)

    # Link komentara

  11. To je sitnica za slučaj Lade iz BanjaLuke nju su su našli čini mi se nakon 17 godina tamo gdje je ostavljena.
    (vaske, 27. februar 2021 08:27)

    # Link komentara

  12. Zivim u Americi i svaki put kada idem u prokleti trzni centar mi se to dogodi. Tako da ga ostavljam od sada na parkingu a ne u garazi i uvek dropujem pin na mapi. Problem je u tome sto me to ne zanima i ne obracam paznju na kom mestu sam stao. Koliko god je parking veliki uvek treba pogledati gde smo stali.
    (Bruno, 27. februar 2021 08:25)

    # Link komentara

  13. Tako je to u velikim gradovima gde je nedostatak kiseonika evidentan.
    (e, 27. februar 2021 08:04)

    # Link komentara

  14. Kod mene je bila druga situacija. Partkirao kola. Napadao sneg. Krenem ja da tazim kola i nema sanse. Pozvao kuma pa smo zajedno trazili i pose jedno pola sata nadjoh. Uzrok sto nisam nasao odmah je toliko napadalog snega da se se videli obrisi kola a tablice nisu zbog snega ispred njih u vidu kupe. Kasnije naravno ukraden pa nadjen. Yugo je u pitanju.
    (Zuba, 27. februar 2021 07:40)

    # Link komentara

  15. Moj kum skoro uvek kada se napije ne zna gde se parkirao. Ko zna koliko nedelja smo proveli krstareci po gradu trazeci auto. Jednom mu se desilo da je zeni trebao auto u nedelju ujutro, sidje u garazu i vidi auto bas dobro udaren. On naravno nema pojma gde ga je udario samo mu kroz maglu neki tunel da se u tunelu nesto desilo!
    (Boro iz Pobede, 27. februar 2021 07:31)

    # Link komentara

  16. a da li se nekom desilo da napada sneg u toku noci i ti lepo ujutru po cici zimi krenes da ga otkopavas rano ujutru i kad dodjes do pola shvatis da uopste nije tvoj nego komsijin? e pa meni jeste... ista boja, drugi model, al aj ti reci pod 30 cm snega. psovao sam i smejao se u isto vreme. sad niti da ga ostavim coveku tako polu ociscenog, niti da ga ocistim skroz, a posle jos da kopam i oko svog. javio da sam bolestan i vratio se u krevet.
    (opaaaa, 27. februar 2021 07:30)

    # Link komentara

  17. Nije mi se desilo u stvarnom životu, ali zato jeste u snovima. Često sanjam situaciju da ne mogu da nađem parkiran auto. Neobično.
    (Sanjam, 27. februar 2021 07:13)

    # Link komentara

  18. Uh, nazalost jeste, trazi sam auto ceo dan, i to u svom rodnom gradu
    (rade, 27. februar 2021 07:11)

    # Link komentara

  19. Au, tema za mene. Vise puta trazila po sat vremena na parkinzima trznih centara i to klasika, sve sa kesama. Jednom i plakala od umora, mislila da su mi ukrali, izasla napolje, ispricala policajcima, a oni mi rekli: ima aplikacija na ajfonu, koristite to.. Ali vrhunac kada smo kupovali namestaj, dogovorim se sa muzem da se nadjemo direktno u radnji u petak posle posla. Tu sednemo u njegova kola pa odemo do druge radnje i onda kuci. Sutradan ponovo po prodavnicama namestaja, kad na jednom parkingu muz kaze: " Vidi golf kao tvoj... cekaj, pa to i jeste tvoj... "
    (pizza pametnica, 27. februar 2021 05:43)

    # Link komentara

  20. Ja sam jednom sat Vremena trazio na aerodromskom parkingu koji ima 5 nivoa a ja se vraćao sa poslovnog puta posle dva dana. Potpuno sam zaboravio. Od tada uvek napravim sliku mobilnim, jer je svako mesto oznaceno. Eto resenjaaa :-)
    (Gastarbeiter Blues, 27. februar 2021 05:32)

    # Link komentara

  21. Pre par meseci, vraćam se ja kuci naveče sa COVID testiranja. Ceo dan proveo čekajući, iznuren sa temperaturom tražim parking pola sata, vrtim se u kurg i na kraju ga parkiram na trotoar ispred zgrade, gde je inače parkirano još desetak automobila i gde se ljudi godinama najnormalnije parkiraju. Elem, posle nekih nedelju dana, reko ajde da izađem malo na vazduh i da obiđem auto. Ja tamo a auta nema. Reko kasno je bilo sigurno nisam dobro zapamtio gde sam ga parkirao. Vrteo sam se preko sat vremena po celom kraju, izludeo skroz, auta nigde. Na kraju se ispostavilo da su ga sutradan digli drugovi iz Parking servisa. Uredno mi naplatili slepanje, lezarinu i još mi se smejali u facu kad sam im objašnjavao situaciju....
    (b., 27. februar 2021 01:33)

    # Link komentara

  22. Ja znam coveka u Beogradu koji je zaboravio gde je parkirao, prijavio da mu je auto ukraden, kupio druga kola i naisao na svoj auto tamo gde ga je parkirao posle dve godine, sav prljav i prekriven liscem.
    (Prostorni planer, 26. februar 2021 10:08)

    Lepa priča ali nažalost #nijesedesilo
    (veverac, 26. februar 2021 20:46)


    Jeste, ali novinaru lokalnih novina Čačanski glas. Imali Fiću kog su uvek parkirali na mestu današnjeg trga, koji je tada bio parking, ali je jedan dan bila takva gužva da je novinar parkirao auto u nekoj uličici iza.

    Sledećih dana nigde auta, na kraju prijavili da je ukraden, naplatili osiguranje i kupili drugi. I posle godinu ili dve jedan od zaposlenih video auto iza zgrade, praktično iza današnjeg kafića Proleće, prekriven izmetom golubova...
    To je istinita priča, koga zanima može da pita bilo koga ko je nekad radio u Čačanskom glasu.


    A ima još boljih priča - čovek stalno putovao u Beograd autobusom, jer nije voleo da vozi duge relacije autom, naročite ne Ibarskom magistralom, Ali, ipak je jednom prilikom otišao automobilom iz nekog razloga, a kući se iz Beograda vratio autobusom. Ukapirao da je ostavio auto u Beogradu tek kad ga je žena pitala gde mu je auto :)
    (Čačanin, 27. februar 2021 01:05)

    # Link komentara

  23. Au sta je materijala za nije se desilo ccc.
    (Markic, 27. februar 2021 00:32)

    # Link komentara

  24. Aj mi smo posle Umeka ujutru u 5 sati sjeli u golfa,I nece da upali,dizali haubu,kontali zaledio kontakt za paljenje,kad dodje lik I kaze sta radite oko mog auta.Jos mi kontamo zna nesto oko auta ,da nam pomogne ???.
    (rajvosa, 27. februar 2021 00:07)

    # Link komentara

  25. Ovo gubljenje u trznim centrima moze lako da se spreci prepisivanjem sistema sa zapada: parking velikog trznog centra- svaki sprat ima svoju boju a delovi parkinga su nazvani po zivotinjama, mape gde je sta su svuda. I onda se lepo setis da si parkirao na zutom majmunu- treci nivo, jugo-zapad.
    (Ana, 27. februar 2021 00:00)

    # Link komentara

  26. Slicna prica mi se desila u TC Stadion, pri izlasku sretnem drugara i tako zapricani izadjem na istoj etazi kao i on. Odem do mesta gde sam parkirao pored stuba,nema auta. Sav unezveren trazim kola, vidim nekog coveka na par metara od mene ista prica, ne zna gde mu je auto, ja mu kazem nema mi kola, kaze on ni meni nema kola. Pomislim sto posto usla ekipa ukrala par komada i cao. Odem do obezbedjenja, vracaju kamere, nema auta, nikad nije bio tu ni parkiran . Kazu oni idi sprat nize mozda je tamo....naravno bio je sprat ispod. Ali taj stres i strah ne mogu da opisem.
    (Jose Alvelade, 26. februar 2021 23:51)

    # Link komentara

  27. nemam garazu, a ni svoje parking mesto, pa svaki dan parkiram gde nadjem slobodno mesto. ujutro krenem na posao i krenem u pogresnom smeru. uglavnom se vrlo brzo setim gde sam parkirao, ali nije ni malo prijatan osecaj kad krenes na mesto gde je parkiran auto, ali pre dva dana ?
    (comi, 26. februar 2021 23:46)

    # Link komentara

  28. Prijateljice su bile na Krfu i iznajmile su auto i otišle do grada sa njim i parkirale ga kod tvrđave. Ali grad ima dve tvrđave što one nisu znale pa je potrajalo dok nisu to shvatile i našle auto.
    (T2, 26. februar 2021 23:44)

    # Link komentara

  29. Ja nikad ne znam gde sam parkirao. Kad stignem na destinaciju, izadjem iz auta i kazem u kljuc: "idi parkiraj se". Auto se sam odveze i parkira negde... A kad mi treba auto, gde god da se nalazim kazem u kljuc: "dodji po mene" i on se sam doveze sa nekog parkinga...
    (Miki, 26. februar 2021 23:28)

    # Link komentara

  30. Moja drugarica nije mogla da pronadje svoj auto na najnizem nivou Delta City-ja. Ugledala momka koji pere automobile, platila mu da joj pronadje auto i on joj pronasao :)
    (rain, 26. februar 2021 22:32)

    # Link komentara

  31. nema veze sa temom, ali moram da ispričam. bilo je to sedamdesetih godina.
    kolega mog oca, samac čovek, probudi se kao i svako jutro, obrije, popije kafu i autobusom na posao. čudi se kako je malo ljudi u autobusu, slegne ramenima i vozi dalje. ulazi u zgradu gde mu je kancelarija, ulazi unutra, nigde nikoga. pogled mu padne na kalendar i u tom momentu shvati da je nedelja...
    (dude, 26. februar 2021 22:31)

    # Link komentara

  32. Džeki Braun kad De Niro ide u pljačku, izjuri napolje sa parama i hapse ga jer ne zna gde je parkirao
    (Soko sivi, 26. februar 2021 22:21)

    # Link komentara

  33. Prošle godine u tržnom centru Stadion na Voždovcu ulazim i parkiram auto. Nedugo zatim vidim dva Roma kako govore "Gde je prokleti auto? 3h se ovde vrtimo i nema ga. " Pitah ga "Gospodine, da li znate da garaža ima još jedan sprat?" i on onako sav iznerviram I pogubljen "O majku mu, nisam znao". Ovo je istinit događaj, zima 2019/2020
    (Semir, 26. februar 2021 22:11)

    # Link komentara

  34. Meni se desilo da sam izasao u grad autom i planirano hteo da se vratim taksijem. Uvek parkiram na istom parkingu pored omiljene kafane, cak uglavnom na istom mestu. U toku noci se budala pijan iznerviram jer taksi nije hteo da me vozi zbog mog vidno upadljivog stanja i odvezem se svojim autom do druge kafane. Tamo dalje lumpovanje, pa opet promena lokala sve do ranih jutarnjih sati. Budim se podne, opekla zvezda, mamuran, shvatim da mi nema novcanika i telefona sa sve jaknom. Uznemiren i grogi odlazim na parking mesto gde uvek parkiram, nema mi auta! Odmah pravac policijska stanica. Tamo sacekao i podnosim prijavu kradje protiv NN lica, u toku prijave vrati mi se slika da sam nocas vozio auto i da mi je jakna ostala u autu. Sav srecan odmah prijavim da je moja greska u pitanju. Kako bi proverili istinitost zajedno odlazimo na lokaciju druge kafane i stvarno tamo moj auto. Jedino sam morao da platim kaznu za neprijavljeno prebivaliste oko 30 hiljada jer mesto stanovanja u iskazu se nije poklapalo sa prebivalistem u licnoj karti.
    (Mrki, 26. februar 2021 22:03)

    # Link komentara

  35. Ja sam jednom u Uscu crkla dok nisam nasla auto. Vrtela se sa kesama, isla levo desno, ma tacno znam pored kog stuba sam ga ostavila, ali njega nema. A zima, hladno napolju, meni jakna unutra. Resila da tako samo u dzemperu izadjem napolje i uzmem taksi da se vratim kuci, pa da se pred zatvaranje vratim, lakocu ga uociti. Srecom mi je posle 100 godina palo na pamet na pogledam na drugom nivou :)))).
    A desnu ruku bih smela da dam da sam ga ostavila tu. I jeste bio bas pored tog stuba, samo sprat nize :))))
    (Jeja, 26. februar 2021 21:55)

    # Link komentara

  36. Meni se dogodilo par puta. ali nije bilo nista dramaticno, relativno brzo sam pronalazio auto.
    Problem je kad sanjam da sam zaboravio gde sam parkirao, pa u snovima obilazim mesta u kojima na javi nikada nisam ni bio.

    Ali srece kad se probudim. Neponovljivo.
    (Zoran, 26. februar 2021 21:49)

    # Link komentara

  37. Ja ga parkiram u trznom centru, zapricam se i ne vidim dobro oznaku nivoa(imaju 3). Popnemo se liftom, kroz pricu mi se ucinilo da je samo 1 sprat. Ja da ga nađem, pretrazujem 3x prvi, hajde da vidim i drugi. Nađem ga na kraju...na trecem nivou. Potrajalo dobro, nema signala, trazili me. Kada su druzenja, obavezno traze da pricam kako sam ono zaboravio gdje sam parkirao.
    (Vele, 26. februar 2021 21:46)

    # Link komentara

  38. Sva sreca nikada nisam morao u Osnabrik
    (Dakar, 26. februar 2021 21:38)

    # Link komentara

  39. Ko ima Iphone ima opciju na mapama da mu se upise lokacija parkiranog auta automatski.

    I stvar resena.
    (Soldier, 26. februar 2021 21:26)

    # Link komentara

  40. Sta drugo reci... sladak je skroz
    (Sladak je, 26. februar 2021 21:07)

    # Link komentara

  41. Ja znam coveka u Beogradu koji je zaboravio gde je parkirao, prijavio da mu je auto ukraden, kupio druga kola i naisao na svoj auto tamo gde ga je parkirao posle dve godine, sav prljav i prekriven liscem.
    (Prostorni planer, 26. februar 2021 10:08)

    Lepa priča ali nažalost #nijesedesilo
    (veverac, 26. februar 2021 20:46)

    # Link komentara

  42. Smejao sam se kad mi je devojka pričala kako je njen otac zaboravio da je ostavio auto na drugom mestu pa kad ga nije našao tamo gde inače parkira otišao je u policiju da prijavi krađu. I to bi bilo to da se meni nije isto desilo par godina nakon toga, s tim da sam ja tada bio najmanje 20 godina mlađi od njenog oca. A najtragikomičnije od svega je što su u oba slučaja u pitanju kršine od automobila od kojih ljudi okreću pogled.
    (Rade, 26. februar 2021 20:22)

    # Link komentara

  43. Pocetkom 2000 otisao motorom iz Beograda u Novi Sad na kafu. Sticajem okolnosti zavrsio na nekoj ludoj zurci,ali ono bas ludoj ,svega je tamo bilo-).Tu upoznam jednu devojku taksijem odosmo kod nje.Sutra dan oko 14h se budim nema sanse da se setim gde mi je motor, trazio sam ga po Ns do 22h uvece bezuspesno. Vratio se busem kuci, posle sam preko jednog bajkerskog foruma zatrazio pomoc motor sam nasao posle 20 dana. Parkirao sam motor do ograde i nekog zbunja ispred kojeg je preko dana parkiran kombi neke pekare koji se obicno vozi u vremenu 05-10h, slucajno lik sa foruma prosao kad je kombi bio na voznji.
    (Hondas, 26. februar 2021 20:20)

    # Link komentara

  44. Moja nocna mora da nemogu da pronadjem parkiran automobil. Vrlo jednostavno pomagalo ko zivi u velikim gradovima Evrope, Srbije, Sveta. Postoji opcija na Google mapama, posalji svoju lokaciju i posaljes samom sebi na telefon preko MMS-a. U svakom trenutku kasnije navigacija te odvede na to mesto bilo pesaka,ili drugim automobilom svejedno.
    (dare, 26. februar 2021 19:39)

    # Link komentara

  45. tipican dokaz da vise nije da vozi kola
    sledece je da zaboravi gde je krenuo,odakle,kome.....
    (Др Ludoje, 26. februar 2021 19:31)

    # Link komentara

  46. Десило се мени и жени кад смо први пут били у гаражи Ушћа, викенд пред Нову годину. Гужва никад већа а нисмо запамтили ознаку. Два сата са кесама смо тражили ауто, који је био на етажи испод. Жена је плакала
    (ник77, 26. februar 2021 19:06)

    # Link komentara

  47. Grad od 165.000 stanovnika ima 15 zatvorenih garaža samo u centru. U Srbiji grad sa istim brojem stanovnika jedva da ima dva uređena parkinga ukupno.
    (Kum Žoržo, 26. februar 2021 19:04)

    # Link komentara

  48. E svasta...citam komentare i nema komentar onog naseg iz Loznice ili Banje Koviljace ili mozda Trsica i ne mogu da verujem da on nije imao slicno iskustvo ili mozda njegov deda,tetak ,tetka,drug iz vojske....
    (miki, 26. februar 2021 19:01)

    # Link komentara

  49. Uvek slikam gde sam parkirao auto, u velikim parking garazama. Svako mesto je obelezeno. Nikad nenpokusavam da zapamtim.
    (Inzenjer koji je radio svuda, 26. februar 2021 18:39)

    # Link komentara

  50. U mom selu....jedan milicajac :) ode Varburgom na posao, na kraju smene pada kiša i pita ga kolega da ga poveze kući, dođe on kući, uđe u dvorište i pita ga tata gde je Varburg, kaže on e kad sam glup idem sad peške po kiši nazad :D
    (Hit, 26. februar 2021 18:29)

    # Link komentara

  51. @eto, znači bilo je nešto u stilu Dude, where's my car? Ja sam jednom pozvao taksi, u roku od dva minuta zaboravio na to i otrčao skoro do stanice pre nego što sam se setio. Sreća pa je stanica relativno blizu pa taksists nije dugo čekao
    (NikolaKG80, 26. februar 2021 18:29)

    # Link komentara

  52. Osnabrück uopšte nije veliki grad.
    (bezobraznik, 26. februar 2021 16:34)

    Ali su garaze pravi lavirint. Gradjene pred drugi svetski rat da zbune neprijatelja. Tako se cini ...
    (Kvrckvrc, 26. februar 2021 17:38)

    # Link komentara

  53. Kako da stignem do Hrama Svetog Save?
    Posle trećeg Mek Donaldsa desno ,ne mož' da promašiš...
    (Komša, 26. februar 2021 17:18)

    # Link komentara

  54. Ako je u zoni, sacekam da istekne parking, dobijem kaznu posle par minuta. Pozovem parking servis i pitam da li mi je pisana kazna i gde. Odmah kazu ulicu i broj. I tako
    (aleks, 26. februar 2021 16:55)

    # Link komentara

  55. Osnabrück uopšte nije veliki grad.
    (bezobraznik, 26. februar 2021 16:34)

    # Link komentara

  56. Ja parkirao u Firenci i nasao ga iz prve. Sta ćeš imaju ljudi tornjeve za lako snalaženje.
    (100 maski koštalo 530din, 26. februar 2021 16:16)

    # Link komentara

  57. Za jedan dan seclako obiđe 15 garaža. Mozda su tražili u pogrešnom gradu.
    (100 maski koštalo 530din, 26. februar 2021 16:13)

    # Link komentara

  58. @“Prije 20ak godina kolega otisao u petak do fakulteta autom i, naravno, vratio se kuci pjeske. Nedelja jutro, otac sisao pred zgradu i trazi auto... Nigdje auta... Silazi i on da trazi sa njim, pa nakon malo "mozganja" sjeti se gdje ga je ostavio...
    (Srđan BL, 26. februar 2021 12:30)”

    Има и горе од тога. Пре 40 година један знаменити професор Електротехничкиг факултета у Београду стане стојадином поред трафике само да купи новине. Уто наиђе трамвај, кад га је видео професор се затрчи да му не побегне - и оде трамвајем на посао.
    (А. Петров, 26. februar 2021 16:11)

    # Link komentara

  59. Pre nekoliko godina letovali na
    Kefaloniji i izađemo kolima do Argostolija (ne bismo da pešačimo od Lasija). Parkiramo, odemo da šetamo, pa da večeramo i u povratku, 45 min. ne možemo da nađemo auto, još se klinac žali da je umoran, pa ga tata nosi pola sata. Nekako nađosmo auto. Posle nekoliko dana, 'ajmo ponovo. Ovog puta, da nam se ne desi ista stvar, posle izlaska iz auta, na brzinu ga uslikam, hvatajući u kadar i ime ulice, da bi se kod lokalaca raspitao za put ako se opet ne snađemo. Posle nekoliko sati, u povratku, pogledam fotku i u gro planu iznad auta, znak zabranjenog parkiranja - kad se nisam šlogirao. Presede mi večera. Trčećim koracima nazad, ostavih ženu sa decom (naredih joj da ne mrda, da mi se sad pa oni ne pogube). Na svu sreću, kola na mestu, bez ispisane kazne, pa nam to letovanje ostade u prelepoj uspomeni.
    (nekotoodgorevidisve, 26. februar 2021 16:11)

    # Link komentara

  60. Kolega došao privatnim vozilom do ministarstva odbrane. Nakon što je završio sa sastancima sjedne u službenog kombija koji je išao u njegovom pravcu.
    (skrts, 26. februar 2021 16:09)

    # Link komentara

  61. Ja sam iz grada krenuo kuci peske, 5 km do kuce, zaboravio da sam dosao u grad bajsom i tamo ga vezao.
    (Aksiom, 26. februar 2021 16:04)

    # Link komentara

  62. Znam za jos jedan primer. Jedan suboticki profesor (mislim matematike) je 80-ih otisao autom u Pestu, a vratio se vozom. Sutradan je shvatio da mu je nestao auto i miliciji prijavio kradju, da bi se kasnije setio gde mu je vozilo. Ne znam za veci primer rasejanosti :)
    (Trovach, 26. februar 2021 15:50)

    # Link komentara

  63. Ja sam jednom ispred jednog tržnog centra parkirao, ogroman parking i još je napadao sneg. Tražio sam pola sata i mislio da je auto ukraden. Čak sam zvao i policiju koji su mi rekli da dođem u stanicu da prijavim, ali da pogledam još malo jer ih ljudi često zovu kad parkiraju na tom parkingu. Našao sam 20 min. kasnije, bukvalno sam auto tražio 50 metara dalje od mesta gde sam prkirao.
    (brm, 26. februar 2021 15:50)

    # Link komentara

  64. Jedan moj poznanik je pijan krenuo kolima kuci, ali je shvatio da nije u stanju da vozi, pa je parkirao usput i otisao peske kuci. Ujutro nije imao pojma gde je parkirao. Srecom, secao se u kom kaficu je zavrsio, pa je krenuo najlogicnijim putem i zatekao ga ispred vrtica. Taj vrtic je od kafica udaljen oko 500m, ali mora da predje preko dosta prometne ulice. Srecom, bili su sitni sati, pa nije bilo intenzivnog saobracaja.
    (Trovach, 26. februar 2021 15:46)

    # Link komentara

  65. Postoji opcija na GoogleMaps da sacuvate svoju poziciju na kojoj ste parkirali vozilo, pa kasnije samo to ukucate u pretrazi kao odrediste. Vrlo lako pronadjete automobil na takav nacin, pogotovo ako su u pitanju zabacene ulice u nekom nepoznatom gradu ili velike parking povrsine.
    Dobra je fora i da na velikim otvorenim parkinzima za retrovizor zakacite balon, koji se vidi izdaleka! To sam video u Americi, obicno ga niko ne skida od prolaznika.
    Pomaze i fotografisanje vozila, i to na takav nacin koji vam omogucava da prepoznate gde ste ga ostavili. Npr. tabla sa nazivom ulice da bude u prvom planu ili da vam na snimku neka zgrada/objekat u daljini posluze kasnije u orijentaciji.
    (Nikola, 26. februar 2021 15:37)

    # Link komentara

  66. kolega Jovica M. svakog dana trazi auto na firminom parkingu koji je, riku na srce, poprilicno veliki. Neretko mu i pomazemo. Da ne trazi i propusnicu za ulaz-izlaz svakog dana pomislio bih da je do auta a ne do njega...
    (zex, 26. februar 2021 15:36)

    # Link komentara

  67. ja sam otisao kolima do prodavnice u kraju,zadrzao se malo duze zapricao se sa radnicama i kad sam krenuo kuci sretnem komsiju pita me hoces da te povezem kuci i ja otisao sa njim,skroz sam zaboravio da sam dosao svojim kolima haha...
    (beli, 26. februar 2021 15:32)

    # Link komentara

  68. Izađem u subotu na popodnevnu kafu sa prijateljima, parkiram auto u javnoj garaži, promenili par lokala, popili koju, I rešim uveče da odem pešice kući. Presapavam, budim se mamuran u nedelju rano ujutru, krećem na plivanje, dolazim do garaže ispred kuće - nema mi auta!!! Umalo nisam pozvao policiju da prijavim krađu, ali sam se u poslednjem trenutku setio gde mi je auto. Odem do javne garaže, radnik Parking servisa mi kaže "malo smo mu ga dali po čašici sinoć, a?!?"... Pojeo me blam! Tako da razumem gospodina u potpunosti! ;-)
    (Miki, 26. februar 2021 15:25)

    # Link komentara

  69. To vam je nemacka i trajna vozacka dozvola koja se produzava bez lekarskog uverenja.
    (Sitna Slova, 26. februar 2021 15:23)

    # Link komentara

  70. (made in serbia, 26. februar 2021 09:19)

    Živim u Nemačkoj već nekoliko godina i u blizini mog stana postoji omanji tržni centar u kom je parking prva dva sata besplatan a posle se naplaćuje. Već dugo ne radi automat i slobodno se ulazi i izlazi. Poslednji put kad sam bio tamo vidim radnika i u šali mu dobacim da slučajno ne poprave automat jer ću prestati da dolazim (trenutno rade samo supermarket i drogerija). Kaže mi čovek da automat nije ni pokvaren nego da su ga namerno isključili jer od početka korone parkiraju samo oni koji dolaze u kupovinu a ne i stanari okolnih zgrada i zaposleni u okolnim firmama.
    Toliko o Nemcima.
    (Pozdrav iz Bavarske, 26. februar 2021 15:21)

    # Link komentara

  71. Jedan jedini put nisam znao gde sam parkirao...ispostavilo se da su mi ukrali auto.
    (Douglas Bader, 26. februar 2021 15:07)

    # Link komentara

  72. Ja sad imam 50 god.Kada sam bio klinac,moj cale je imao ficu.Tada su vise bili po kafanama,vasarima,svadbama i takvim dogadjajima,zdrali i pili.Otisao je jednom prilikom negde sa ekipom,sa ficom,vratio se kuci posle 3 dana.Ali bez auta.Kada se stabilizovao,pitaju ga gde ti je auto?Koji auto?Pa se setio da ima ficu.Kaze nema pojma,ne zna cak ni gde su bili.Proslo je nekoliko meseci posle toga,nema auta.Pozove ga kolega na neki dogadjaj,obrcu se jagnici,prasici i on krene busom.Ko zna gde,gleda on kroz prozor,i ucinilo mu se da je video svog ficu.Razdere se i kaze,stani majstore,moram da izadjem,eno mi ga auto.Izadje iz busa,dodje do auto,stvarno njegov fica.Nema pojma ni dan danas gde su bili i kako je tamo zavrsio auto.Sada ima 75 god,i dao mu Bog da zivi jos dugo.Cale mi je super...Ja sam totalno drugaciji od njega,ne pijem,a najvise sto mogu je casa piva,al dobro,svi smo mi razliciti.Bilo je nakad,ni on naravno nije vise mlad,i naravno ne pije.Pije lekove za pritisak.
    (eto, 26. februar 2021 14:36)

    # Link komentara

  73. Garmispartenkirhen, ski sokovi 01.januara.Dolazimo kolima prvi put u grad i sprovode nas redari na jedan od parkinga.Preko puta parkinga ulazimo u specijalni autobus koji vozi do staze.Pada mrak po zavrsetku skokova a isti autobus vozi nazad ali do potpuno druge lokacije.Ostavlja nas na nepoznatom parkingu na lokaciji koja nema veze sa mestom gde smo parkirali.Onda krece potraga ponavljanjem sa taksistom kompletnog ulaska u gradic (srecom mali gradic) i nekako uspevamo da prepoznamo neke objekte i l ako je mrkli mrak i pronalazimo auto.
    (Izgubljeni u prevodu, 26. februar 2021 14:30)

    # Link komentara

  74. Meni se ovo isto desava, za sada samo u snovima.
    (Nikola, 26. februar 2021 14:30)

    # Link komentara

  75. Moj cale tako parkiro wartburga i zaboravio, prijavio policiji, a oni mu odgovorili "g-dine da li ste sigurni, nikada nismo imali prijavu da je ukraden wartburg" ???
    (Rasha, 26. februar 2021 14:29)

    # Link komentara

  76. haha..metuzalem.
    Nego jel se secate onog 200godisnjaka od pre god dana kad je izasao na autoput u kontrasmeru.
    Kod Sava Centra negde... :D
    koji car!
    (djosa, 26. februar 2021 14:29)

    # Link komentara

  77. Ja odavno sumnjam da i njih drogiraju,,vidim po gasterbajterima,,, JozefMendela na svakom koraku..🤔🤔🤔😎😎😎😎😎
    (gooog, 26. februar 2021 14:13)

    # Link komentara

  78. Kad se meni slično desilo - auto je bio na Starom sajmištu !
    (Суперхик, 26. februar 2021 14:09)

    # Link komentara

  79. Ja Sam jednom otisao u grad kolima,napio se I vratio taksijem.. Kad sam video da mi nema auta kuci zvao Sam policiju I prijavio da mi ukraden.. Posle par Dana setam I vidim moj auto.. Kad sam javio policiji da sam nasao auto nije bio prijatan razgovor..
    (Ja, 26. februar 2021 13:57)

    # Link komentara

  80. Kolega s posla ujutru izlazi iz zgrade i onako sav sanjiv seda u svoja kola parkirana ispred zgrade. Na kolima u toku noći lopovi ukrali zadnje točkove i normalno ceo zadnji deo kola bio dosta spušten. Kolega sede u kola ne primetivši da mu fale 2 točka na kolima. Normalno noge odoše na gore, a d..e na dole. Ko u crtanom filmu.
    (Deki, 26. februar 2021 13:49)

    # Link komentara

  81. Једном ми се десило, на почетку возачке каријере, прав здрав, у сред бела дана ја забаговао и никако да се сетим где сам паркирао, није потрајало дуго али осећај је ужасан хаха.
    (Урке, 26. februar 2021 13:46)

    # Link komentara

  82. ja u cikagu u ogromnom supercentru sportske opreme parkirao na ulazu sa jedne strane a izasao na parking sa druge ,potpuno istog izgleda. gledam reko ukralo ga i jos bio pun kesa iz sopinga. vratim se unutra da pitam da vrate kamere i zovemo policiju lik se smeje,kaze idi izadji na onau stranu ,mozda je tamo ,cesto nam se to desava. naravno bio na svom mestu.
    (genijalac, 26. februar 2021 13:45)

    # Link komentara

  83. u vreme dok se masovno krao benzin iz kola, mom komsiji su redovno praznili rezervoar. i on krene da svaki put ostavlja kola na drugom mestu u bloku. jedan dan ga je tako zaturio da ga je sledeceg dana pred posao trazio sat vremena :)))
    (ne pada sneg da pokrije breg..., 26. februar 2021 13:40)

    # Link komentara

  84. nisam ja, al jest moj drugar. i dalje traži to mesto. doduše nije u pitanju auto, nego nevinost...
    (Grof, 26. februar 2021 13:39)

    # Link komentara

  85. Ja parkir'o autu u aprilu 92-e.
    I naš'o ga tu u martu 96-e.
    Malo šupljikavog.
    (gost, 26. februar 2021 12:48)

    # Link komentara

  86. Eh, da schwaben ima autić k'o ja znao bi. Gde god da se parkiram svi upiru prstom i pitaju - ko je bre ovo ovde parkirao?
    (XXL, 26. februar 2021 12:32)

    # Link komentara

  87. Prije 20ak godina kolega otisao u petak do fakulteta autom i, naravno, vratio se kuci pjeske. Nedelja jutro, otac sisao pred zgradu i trazi auto... Nigdje auta... Silazi i on da trazi sa njim, pa nakon malo "mozganja" sjeti se gdje ga je ostavio...
    (Srđan BL, 26. februar 2021 12:30)

    # Link komentara

  88. Sa namerom dodjoh u veliki grad... za povratak mi je bilo malo teže, nisam znao gde sam parkirao auto.
    (Morl, 26. februar 2021 12:11)

    # Link komentara

  89. (Prostorni planer, 26. februar 2021 10:08)

    Pohvala za policiju! :D
    GPS tracker je zakon! Bilo koji, HW ili SW.
    (466453, 26. februar 2021 12:03)

    # Link komentara

  90. U fazonu : "Jel sam pošao ili sam došao ? ". Gadna je senilnost i sve što je prati...
    (Čeki opinionista del cazzo, 26. februar 2021 11:10)

    # Link komentara

  91. Nisam se nikad našao u sličnoj situaciji, srećom, ali mogu da razumem čoveka.

    Ako je došao iz malog mesta u mnogo veći i nepoznat grad, gde je morao da na brzinu negde parkira auto jer je već kasnio na važan sastanak, koji se još i odužio i nije bio mnogo prijatan, mogu da zamislim da je sve to bilo toliko stresno da je čovek prosto zaboravio gde je ostavio auto.
    (Papageno, 26. februar 2021 10:32)

    # Link komentara

  92. kakva legenda
    (Jaime Vardy, 26. februar 2021 10:22)

    # Link komentara

  93. Ja znam coveka u Beogradu koji je zaboravio gde je parkirao, prijavio da mu je auto ukraden, kupio druga kola i naisao na svoj auto tamo gde ga je parkirao posle dve godine, sav prljav i prekriven liscem.
    (Prostorni planer, 26. februar 2021 10:08)

    # Link komentara

  94. made in serbia- tebe prvoga, da im javis kako je tamo...
    (Aleksa78, 26. februar 2021 10:03)

    # Link komentara

  95. Meni se nije desilo ali cuo sam ovu pricu za jednog naucnog radnika iz Beograda:
    Sav u mislima izlazi sa posla i prica sa kolegom o temi. Prateci kolegu ulazi u autobus i dolazi do kuce zaboravivsi da je na posao otisao autom. Ujutru pokusava da nadje auto ispred zgrade, pa u kraju i na kraju shvata da mu je auto ostao na poslu. Odlazi na posao autobusom, cime se takodje i vraca jer zna da je autobusom i dosao na posao, a potpuno zaboravivsi da mu je auto tu. Tek po dolasku kuci shvata gde mu je auto i tada namenski odlazi po njega.
    (Petar, 26. februar 2021 10:02)

    # Link komentara

  96. Pre 10 god.u Beču parkiram u nekoj ulici u kada sam išao da posetim Schonbrun palatu.Nije bilo mesta blizu pa sam parkirao malo dalje a ni ne pogledam naziv ulice.Trebalo mi više od 30 min. da nadjem...
    (Aleksa, 26. februar 2021 09:51)

    # Link komentara

  97. moj cale se jednom napio i nije mogao da se seti u kojim je sve kafanama bio a ispred neke je ostavio auto jer se kuci vratio taxijem.

    3 dana smo trazili kola
    (hvala lepo, dovidjenja, 26. februar 2021 09:40)

    # Link komentara

  98. Poznajem profesora iz jednog manjeg mesta u Srbiji koji je svojevremeno imao katedru na Univerzitetu u Pristini i putovao je kolima na posao ali ponekad i autobusom.I tako ode on kolima za Pristinu , zavrse se predavanja , on pozove taksi , ode do autobuske i vrati se autobusom kući.Tek kada ga je žena pitala gde je parkirao kola bilo mu je sve jasno.
    (šišmiš, 26. februar 2021 09:37)

    # Link komentara

  99. Nije mi se desilo. Ali poslednji put kad smo morali da parkiramo u nepoznatom gradu sve kolege su imale isti plan: staviš marker na Google Maps aplikaciji.
    (T, 26. februar 2021 09:34)

    # Link komentara

  100. Dešavalo se, ne duže od 15-20 min ali ništa čudno. Obično u parkinzima tržnih centara, kada su im oznake stubova iste na svim spratovima.
    Što se grada tiče, koristim aplikaciju za pamćenje parkinga inače bi bilo gusto par puta :)
    (dzigi, 26. februar 2021 09:32)

    # Link komentara

  101. Juče, odvezemo se draga i ja, u Beograd...
    Provedosmo celo podne u autu, kolaps kilometrima u svim ulicama, niđe parkinga... Tramvajdžija ispred, otvori vrata, i svi mu putnici nađoše spas u parku... Đe ću ja? Od moje drage, s kojom pođoh, osta samo veštičji glas koji mi odzvanja sa sirenama u glavi!
    Vidim 36 slobodnih mesta u javnoj garaži kod Beograđanke... Tu u centru, ne mogu te izgubiti verni moj Daki.
    Ostavim auto protegnemo noge par kilometara do ciljanog šaltera Ministarstva Saobraćaja. I divna devojka zvana šalteruša, mi reče: "Gospodine, Drumski Saobraćaj vama trwba a on je na Novom Beogradu"... Hvala, rekoh, i zapucah peške, preko Gazele, a sa Novog na stanicu... Eto vam ga Daki u garaži, sa Smederevkom, pored Beograđanke.
    Za nju ne brinem nadgovoriće vam i ministarke...
    (Mediocritical, 26. februar 2021 09:20)

    # Link komentara

  102. “...jer je rampa bila otvorena zbog toga što uređaj za izdavanje kartica nije radio.”

    U Nemačkoj nešto ne radi?????? Ja bih sada srušio tu garažu. U stvari, iselio bih celo naselje/grad zbog ovoga i poslao nuklearke da ne ostane ni kamen na kamenu.. Mada kada razmislim, celu Nemačku bih iselio na Mars pa neka im tamo ne radi rampa!
    (made in serbia, 26. februar 2021 09:19)

    # Link komentara