1. Tajkan sa 85% zaštite odraslih više zvezdica od 2008 sa 91% zaštite odraslih, zbog "aktivne bezbednosti"? Malo se.uckaju ovi u Briselu više sa tim svim .AjEB-ima..
    (Khrlo e Romengo, 5. decembar 2019 10:00)

    # Link komentara

  2. @marko
    Da li se tvoja konstatacija odnosi na Srbiju ili šire ? Što se Subarua tiče,ni u Evropi ih se nećeš nagledati.
    (ciga, 4. decembar 2019 21:25)

    # Link komentara

  3. Subaru mi je uz Volvo, najzanimljiviji brend. Malo je manje 'premijum' od Volvo-a ali je skoro podjednako dobar po pitanju bezbednosti a ipak znatno jeftiniji. Bas me cudi da ih nema vise, verovatno slabija mreza odbija kupce...
    (marko, 4. decembar 2019 19:55)

    # Link komentara

  4. treba to otkucati 117 puta, promeniti Nik svaki treći put ...
    (Bole, 04. decembar 2019 17:17)

    svaki put je napisao pod svojim nikom, za razliku od tebe.

    ja nemam problem sa tim što on piše, potpuno je u pravu. po meni, problem je što troši svoju životnu energiju na to. najbolje bi bilo da napiše jedan ozbiljan email, koji već jeste napisao iz više iteracija ovde, i da pošalje škodi. kao ozbiljna firma, sigurno bi uzeli u razmatranje. ovako sada je lajanje na zvezde.
    (jaretina, 4. decembar 2019 19:00)

    # Link komentara

  5. @ambiciozni biznis komercijalista

    u pravi si, i to nije samo za skodu i auto cacak nego i kod ostalih. Ja sam kupio kiu sportage u najvecem paketu opreme i pola od onoga sto pise na sajtu nisam dobio. Nazalost platio sam ga u celosti pre nego sto sam ga uzeo, i na kraju nikom nista, nemas kome ni da se zalis ne zanima ih..katastrofa!
    (Jedem salamu, 4. decembar 2019 18:39)

    # Link komentara

  6. Škoda u Srbiji nema veze sa Škodom koja je testirana u Evropi.
    (mudri ananas, 4. decembar 2019 18:00)

    # Link komentara

  7. Dobro je druže skontali smo da si plaćen da kritikuješ konkurenciju na svakoj vrsti o škodi. Dobar si posao odradio, treba to otkucati 117 puta, promeniti Nik svaki treći put, sedeti za kompom i čekati da izađe neka vest... Reci gazdi da smo mi zadovoljni tvojim radom.
    (Bole, 4. decembar 2019 17:17)

    # Link komentara

  8. Za kupce škode u Srbiji potencijalno može biti opasno da bez razumevanja i analize pogledaju rezultat bilo koje škode na NCAP-u.

    Mora se pažljivo pogledati koju je standardnu (i/ili opcionu) bezbednosnu opremu imala neka škoda na NCAP-u kada je testirana, a potom koju opremu serijski ta istoimena škoda ima u Srbiji.

    Uporedite to za neke od aktulnih modela škode koje se prodaju u Srbiji ( fabija, Scala, ... ) i videćete da postoje ogromne razlike u opremi. Naravno, sam time, i razlike u stepenu bezbednosti.

    Pa, ipak, našem "Auto Čačku" to nije smetnja da posle svakog NCAP testiranja bilo koje škode na svom sajtu objavi koliko je zvezdica koji model osvojio, pri čemu uredno prećuti svaki put da kaže da serijska bezbednosna oprema tako testiranih škoda nije ista kao i serijska bezbednosna oprema škoda u Srbiji. Klasično dovodjenje u zabludu kupaca. Da ne kažam neku težu, a istini daleko bližu kvalifikaciju ...

    Može li "Auto Čačak" nama u Srbiji da kaže "koliko zvezdica" ima srpski Karoq Ambition sa 4 air baga?

    Ili, kol'ko ima srpska fabijana, pa, makar i top Monte Carlo edicija sa 2 air baga?

    Kada ćemo to saznati, umesto što čitamo bajke na sajtu uvoznika o tome koliko su drugačije serijski opremljeni Karoq i Fabijana osvojili na NCAP-u?
    (business ambition komercijalita, 4. decembar 2019 12:31)

    # Link komentara