1. Pre više od dve godine je ovaj auto bio na testu u Toyota klubu Srbije i momci su to zaista realno opisali.
  (Mello, 28. oktobar 2019 13:52)

  # Link komentara

 2. Uvek je lepo čitati komentare prodajnih savetnika Toyote. Skoro da bi naivan čovek i pomislio da je neko napisao svoje korisničko iskustvo. Skoro. Ali, ne bi ni naivac to pomislio.
  (Miroslav, 26. oktobar 2019 18:57)

  # Link komentara

 3. Evo i od vlasnika (ima nas više od 2 sigurno).CHR sasvim lepo ide za grad i međugradsku vožnju. Za grad je čak veoma startan i živahan. Ponaša se kao ozbiljan auto jer prilično silovito kreće na baterije pa se onda upali motor tako da od 0-nekih 60 je brži od mngo jačih automobila. Za grad je idealno. Van grada je kao slabiji benzinac, pretiče ok ali mora da se nagazi do maksimuma i onda i buka dolazi u priču. Pri konstantnim brzinama je veoma tih i uglađen.E autoput je mana, ubrzanja su mu tada nikakva, motor skoro stalno radi i ekonomija mu nije zavidna. Jednostavno nije za velike brzine.Autoput oko 8, međugradska oko 5, gradska gužva može i ispod 5 da ide. Polsednje punjenje mi je bilo 36 litara (velika mana je taj mali rezervoar) sa kojim sam prešao 715km.Udoban je i uz velike točkove mnogo bolje podnosi rupe i loš put od korole na primer. Pozicija za sedenje je meni idealna, ne moram da se spuštam na sedište, to mi je i bio razlog kupovine ovog automobila.Kvalitet je na nivou toyote, ok je. Moj ima i kožna sedišta pa daje malo luksuzniji utisak ali nije to na nivou nemačkih premijum modela. Ni blizu.Preglednost pozadi je katastrofalna ali ima kameru za rikverc pa nije od uticaja na parkiranje. Zadnja sedišta imaju dosta mesta ali je kao u bunaru jer je mračno i ima veoma mala stakla na zadnjim vratima.Infotainment sistem je sramota i da se nalazi u ladi a kamoli u japancu od 25.000€
  (Goran, 24. oktobar 2019 12:20)
  @Goran
  Gorane bravo, hvala na iskrenom komentaru/vasim utiscima.
  (Boki, 26. oktobar 2019 09:25)

  # Link komentara

 4. Почетна цена за ЦХР хибрид у Румунији је 24.621 EUR, Србија 28.490, Словенија 25,700.
  Браво Румуни, најмање "заслужних" посредника ( читај паразита ) се уградило у цену.
  (Аца, 25. oktobar 2019 18:24)

  # Link komentara

 5. @dzigi
  "@Milija: Ali u Srbiju fizičko lice ne može da uveze nov auto. Mora da bude star najmanje 6 meseci. Jedino ako hoće da ti izađu u susret pa da ti izdaju fakturu za 6 meseci unazad."

  Znači, ti misliš da se domaći uvoznik-reketaš ne može zaobići? Može sve. Ali, sve.
  (Milija, 25. oktobar 2019 10:02)

  # Link komentara

 6. @Milija: Ali u Srbiju fizičko lice ne može da uveze nov auto. Mora da bude star najmanje 6 meseci. Jedino ako hoće da ti izađu u susret pa da ti izdaju fakturu za 6 meseci unazad.
  (dzigi, 24. oktobar 2019 22:28)

  # Link komentara

 7. Za taksiste je hibrid dobar. Za one koji ne voze 99% po gradu, ne vidim ekonomski smisao. Posebno, nema nikakav ekonomski smisao za nekoga ko pretežno vozi van grada. A po divljim cenama po kojima se Toyota hibridi prodaju u Srbiji, nema smisao ni za taksiste. Više se isplati da odete u Sloveniju i kupite nov i uvezete sami.
  (Milija, 24. oktobar 2019 19:12)

  # Link komentara

 8. Da je u pola cIjene, pa i nekako...
   (Pop, 24. oktobar 2019 16:39)

  # Link komentara

 9. Probao sam sličnog C-HRa na testu. Pošto u budućnosti razmatram kupovinu hibrida, želeo sam da vidim koliku potrošnju otprilike može da ponudi hibrid u uslovima u kojima svakodnevno vozim auto.

  [link]

  Testiranje je izvšeno u Novom Sadu (uglavnom širi centar), u periodu od 14:30 do 16:30 kada su otprilike i najveće gužve u gradu - sa čestim zaustavljanjem i parkiranjem. Tom prilikom sam ostvario prosečnu potrošnju od 3,6 litara/100 km i nisam se uopšte trudio da ostvarim rekordno nisku potrošnju - vozio sam ga kao i moj lični auto.

  [link]

  U takvim uslovima bi moj Ford Fusion 1.4 benz trošio oko 10 litara sigurno - prosek na sličnim deonicama je oko 9 litara. Tokom vožnje sam umereno ubrzavao sa semafora, ali sam uglavnom bio brži od ostalih automobila koji verovatno imaju ručni menjač. Skontao da je prilikom žustrijeg ubrzavanja, na kratko potrebno popustiti pedalu gasa i zatim je ponovo pritisnuti kako bi se pogon prebacio samo na elektromotor. Ono što me je iznenadilo da vožnja nizbrdo ne doprinosi regeneraciji koliko nešto žustrije kočenje. Auto je veoma udoban a u isto vreme i stabilan. Buka je na niskom nivou, sem prilikom jačeg ubrzavanja. Enterijer je dobar, mada nije ujednačen kao recimo kod VW-a.
  Ono što je po meni najveći minus jeste cena. Povremeno živim u Japanu i gde su hibridi dosta jeftiniji. U zavisnosti od kursa jen-evro, najjeftiniji Prius je bio oko 14000 evra, a Toyota Aqua ("mali Prius") oko 11000 evra.
  (Dževad, 24. oktobar 2019 13:27)

  # Link komentara

 10. Sa tom potrošnjom ne vidim uopšte koji je dobitak na toj hybrid tehnologiji. Hybrid je samo cena ovde. Definitivno neisplativo u svakom pogledu. A to da će naša država dati neke konkretne subvencije za hybrid i el. vozila, će da bude na veliko nikad, pa ni tad....
  (dejan, 24. oktobar 2019 13:10)

  # Link komentara

 11. Evo i od vlasnika (ima nas više od 2 sigurno).
  CHR sasvim lepo ide za grad i međugradsku vožnju. Za grad je čak veoma startan i živahan. Ponaša se kao ozbiljan auto jer prilično silovito kreće na baterije pa se onda upali motor tako da od 0-nekih 60 je brži od mngo jačih automobila. Za grad je idealno. Van grada je kao slabiji benzinac, pretiče ok ali mora da se nagazi do maksimuma i onda i buka dolazi u priču. Pri konstantnim brzinama je veoma tih i uglađen.
  E autoput je mana, ubrzanja su mu tada nikakva, motor skoro stalno radi i ekonomija mu nije zavidna. Jednostavno nije za velike brzine.
  Autoput oko 8, međugradska oko 5, gradska gužva može i ispod 5 da ide. Polsednje punjenje mi je bilo 36 litara (velika mana je taj mali rezervoar) sa kojim sam prešao 715km.
  Udoban je i uz velike točkove mnogo bolje podnosi rupe i loš put od korole na primer. Pozicija za sedenje je meni idealna, ne moram da se spuštam na sedište, to mi je i bio razlog kupovine ovog automobila.
  Kvalitet je na nivou toyote, ok je. Moj ima i kožna sedišta pa daje malo luksuzniji utisak ali nije to na nivou nemačkih premijum modela. Ni blizu.
  Preglednost pozadi je katastrofalna ali ima kameru za rikverc pa nije od uticaja na parkiranje. Zadnja sedišta imaju dosta mesta ali je kao u bunaru jer je mračno i ima veoma mala stakla na zadnjim vratima.
  Infotainment sistem je sramota i da se nalazi u ladi a kamoli u japancu od 25.000€
  (Goran, 24. oktobar 2019 12:20)

  # Link komentara

 12. "Vaš utiske i zapažanja očekujemo u komentarima." Utiske i zapažanja čega? Testa? Ili posedovanja? Ako ovo drugo, slobodno pustite čitava 2 komentara "ponosnih" vlasnika i tema komotno može pod lock. Eventualno na stand-by, dok zakon jednog dana stupi na snagu, pa dođe do eskalacije kupoprodaje nikad povoljnijeg, drastičnih 80 evra jeftinijeg C-HR-a.. Čist nadrealizam, bez šale.. Meni se inače, kao retko koja Toyota, sviđa, ako kao nevlasnik imam dozvolu da se izjasnim. Iako je forma kupea, ima više mesta i napred i pozadi od nove Korole. Neko je negde skoro napisao da Rumuni daju subvencije na hibride (ili EV, ne bih sada tražio) cca EUR 9500, plus razne druge povlastice u saobraćaju. Ako bi tako bilo kod nas, a uvoznik ne bi nabildovao cene, imalo bi o čemu da se priča. Ovako, svela bi se tema na gore pomenutih par entuzijasta, i to bi ukratko bilo to.
  (Khrlo e Romengo, 24. oktobar 2019 10:08)

  # Link komentara

 13. Simpatičan auto, sa očajnim karakteristikama.Ne zna se, sta je očajnije, da li obrtni momenat, maksimalna brzina , ubrzanje, ili multimedijalni sistem.Prosto je neverovatno, da rodonačelnik hibrida, nema plug-in verzije.
   (Jarić T Živadin, 24. oktobar 2019 09:33)

  # Link komentara