1. Miljane, hvala na informacijama. Ovih dana cu otici na test voznju. Bio sam pre tri nedelje do salona, ali u tom trenutku nisu imali auto.
    Inace, auto je u stvarnosti bolji nego na slikama. Nadam se da ce mi se vozne karakteristike svideti.
    (Stevan, 26. novembar 2019 18:07)

    # Link komentara

  2. Prvo u vezi motora, ne samo da je dovoljna snaga nego je ima i previse. Ne treba citati maliciozne kometare i obracati previse paznje na njih. Isti ti koji kazu da 163 nije dovoljno zadovoljni su sa 160 KS u Qashqaiju, a kad probate jedan i drugi auto pitate se gde nestadose konji koje nissan na papiru ima.

    U vezi lezanja, to je pored motora i pogona ono najbolje na eclipsu. Sasija se ne uvija u krivinama, nema pod i preupravljanja, napred ispod haube ima veliku "kosku" koja vezuje prednje koseve i dodatno utice na krutost karoserije.
    Sedista su takva da nema fizickog umaranja prilikom duze voznje, imaju duzu potporu za noge.

    Moj savet je da se auto obavezno proba, ja da nisam probao eclipsa nikad ga ne bih ni uzeo u razmatranje, a ispade za moje kriterijume najbolji od konkurencije.
    (Miljan, 17. novembar 2019 13:47)

    # Link komentara

  3. Miljane, bas to me zanima, upravljivost, odziv volana, stabilnost u voznji, da li je motor od 163 konja dovoljan. Svasta sam procitao, puno losih stvari, a auto mi se svidja.
    (Stevan, 11. novembar 2019 01:25)

    # Link komentara

  4. Pošto svakodnevno vozim isti model kao ovaj sa testa da napišem koju.

    Neki se žale na potrošnju a pri tom gube iz vida da je u pitanju SUV sa turbo benzinskim motorom, automatskim menjačem i ozbiljnim pogonom na 4 točka. Garantujem da ne postoji SUV sličnih karakteristika sa manjom potrošnjom.

    Meni se gradska potrošnja kreće u okviru od 9-11 litara uz napomenu da ta gradska vožnja ne podrazumeva najveći jutarnji i popodnevni špic i da delimično obuhvata vožnju auto putem kad tu potrošnju i spustim na 9 litara.

    Probao sam pre kupovine sve slične modele, nijedan nije trošio manje. U Hyundaiju mi je za Tucsona gospodin iz prodaje rekao da verzija sa 177 KS i pogonom samo na prednjim točkovima troši 11 litara u gradu.

    Video sam na stranim sajtovima da potrošnja za verziju bez pogona na 4 točka ide i do 1,5 manje, meni je jednostavno trebao pogon i takva opcija nije dolazila u obzir.

    O ostalim stvarima ne treba raspravljati, Mitsubishi je poznat po svom 4WD pogonu a ovaj u Eclipsu je jedan od najboljih.

    Izgled, slažem se da nije napravljen da se svima sviđa ali to je i draž ovog auta, izdvaja se u moru drugih sličnih.

    Garancija je 5 godina, pošto često putujem i u inostranstvo znači mi za ne daj bože pomoć na putu koja je besplatna dok traje garancija.

    Ponašanje na samom putu u vožnji je bilo je odlučujuće tokom odluke o kupovini. Udobnost sedišta, izbalansiranost težine, oslanjanje, upravljivost, za novac koji sam dao garantovano ne postoji bolja opcija.
    (Miljan, 30. oktobar 2019 03:48)

    # Link komentara

  5. Cudni su vam testovi, pisete bezbroj recenica o izgledu u funkcijcama ali ono najvaznije jedva da spomenete. Kako se auto ponasa po losim putevima, po rupama, kako mu je ogibljenje, kako reaguje na kratke udare, amotiseri, federi....mislim da pravite jos uvek testove u Srbiji a ne u Japanu (gde su putevi bolji nego parket kod mene kuci u dnevoj sobi)?!
    (Realno, 24. oktobar 2019 13:02)

    # Link komentara

  6. (Stingray, 20. oktobar 2019 07:52) "Kojim marketingom i logikom Japanac da krene protiv Srbende gastarbajtera da ga ubedi da kupi Hondu ili Subaru..." Na primer logikom ekonomičnosti i male potrošnje, pa makar im sve drugo i ostane isto! Jer ne košta galon (skoro 4 lit) benzina u EU kao u Americi, koja ovu cenu sebi obezbeđuje neprestanim ratovima i terorom po čitavom svetu! **(mada priznajem sada je samo duplo jeftinije gorivo u usa, dok je pre par godina bilo i 3-4 puta)
    (ns ja, 21. oktobar 2019 10:14)

    # Link komentara

  7. JEDINI mitsubishi na ovim prostorima vredan pomena je lancer koji se prodavao tik pre raspada SFRJ. Taj automobil nikako nije bio lep, ali je bio tada savremenog dizajna, veoma uporediv po svim parametrima sa tadašnjim glavnim adutima (golf, opel kadet, ford escort i orion, mazda 3..) međutim kvalitetne završne obrade i cene gotovo duplo niže od navedenih konkurenata- sa svim istim ili boljim karakteristikama! Mnoge primerke iz te poslednje lepe faze bivše nam države ćete i danas videti na putevima!
    Posle je simbol 90-tih bio DB-ovski pajero koji je bio dobar u poređenju sa našim zastava krševima koje smo vozili na 1,5litar kokakola benzina ..
    Ovo što je prikazano u plaćenom testu je jedna veeeooma rastrošna skupa kanta sa manjkom redovnih servisa u Srbiji i mnogo japanskih dugmića i elektronike- sve u svemu pored dostupnih informacija i konkurentskih ponuda - lično smatram ovo za veoma lošu kupovinu sa dalekosežnim posledicama po finansije nekoga sa ograničenim mesečnim prihodima - a ko ima love, pa valjda ima i ukusa da uzme nešto u startu skuplje, lepše, potentnije - a na kraju upotrebnog veka i jeftinije! Naravno o ukusima ne vredi raspravljati
    (ns ja, 21. oktobar 2019 10:04)

    # Link komentara

  8. Ako ja dobro razumem cenovnik, akcijski Tucson 1.6 CRDi IMPRESSION za 27.590 nema čak ni AEB ? Mora da se doplati 1.400 za dodatni paket koji uključuje i AEB ?
    (priprema za radio®, 20. oktobar 2019 17:14)
    Pa tako izgleda.Meni recimo AEB nije bio potreban,kao i LKA.Zasto bih uzimao nesto sto mi ne treba.Tucson dizel je bezobrazno skup i zato treba uzeti turbo benzinac ,ako neko vec zeli Tucsona.Konkurencija je velika ima za svakog da se probere.Ja sam spremio 25k eura i trazio mesec dana sta da kupim.Nisam hteo vise da dam od toga.Bilo je tu vise SUVova.Svakom nesto nedostaje pa i ovom sto sam kupio ali se meni cinilo da je to najbolji kompromis za te pare.Premium +360 paket,tgdi automatic.Bio mi je bitan autom.menjac,jaci motor i od opreme neophodno mada sam dobio i ono sto mi ne treba,ali ok.Preth.auto je imao grejace sedista,upalio sam ih tri puta za tri godine.LKA,koji sam koristio samo nocu auto putem do mora.Zato sada nisam ni uzeo tu opremu.AEB po gradu,voznja po Beogradu....ni u ludilu.Mog kolegu je pukao lik otpozadi jer je njemu utrcao drugi auto u makazice,auto zakocio,a ovaj iza njega nije stigao da zakoci.Nije strasno ali se desilo.Od tada ne koristi AEB.
    (Seljak veseljak, 20. oktobar 2019 21:16)

    # Link komentara

  9. Vozio kao sluzbeno vozilo. Kanta od auta. Ima kameru, nema senzora. Pregled nazad nula... Turbo benzinac.... Po gradu grabi odma, motor se samo dere... kao da ga vozi duboki penzioner... I ne, nemam problem sa kvacilom... Stvarno uzas. Unutra jeftin... U kratko, kanta.
    (Pantelija, 20. oktobar 2019 21:05)

    # Link komentara

  10. @Miladin
    Kao što napisah, mislim da dosta veliku ulogu ima raširenost servisne mreže i podrška. Ja sam bio u ruralnom Kanzasu, gde osim domaćih USA automobila skoro ništa drugo nema. Odgovor je bio da njihovi majstori jedino to znaju da poprave. U KC , situacija je već drugačija.
    Drugo, cene goriva diktiraju sasvim drugačiju motorizaciju, pa i pogon.
    Prosečna godišnj kilometraža u USA je znatno veća, ali je zato broj putnika u autu znatno manji, i nema tradicionalne seobe na more jednom- dvaput godišnje.
    Sve to dovodi do drugačijih potreba kupaca, samim tim i do drugačijih izbora. Ispiranje mozga bi bilo da u svakoj situaciji biraš isti auto, ja apsolutno ne razumem robovanje brendu.
    (Milan, 20. oktobar 2019 20:38)

    # Link komentara

  11. marbik
    Provozao sam 4x2 i sve je tačno što si napisao,bolji komfor za putnike i bolji i moderniji enterijer posebno tabla od npr Tucsona.Odlično ubrzanje i uparen CVT.Izgleda da je velika razlika izmedju 4x2 i 4x4 vlasnik prvog po Bg ostvaruje 10 litara,magistrala ide i ispod 7 a auto-put magistrala 7.5-8.Tucson je trenutno kod turbobenzinaca odlična akcijska ponuda premium i premium plus paketa manuelac 4x2, ustvari najbolja na tržištu,ali ko oće 4x4 i DCT automatik tu je već druga priča uz činjenicu da je on redizajn iz 2018 i sledi nov model.
    (NIKOLA, 20. oktobar 2019 19:00)

    # Link komentara

  12. "Hyundai ima vanserijske pakete sa autom.menjacem,sigurnosnim dodatnim paketima,360 step.kamerama."
    (Seljak veseljak, 20. oktobar 2019 10:45)

    Ako ja dobro razumem cenovnik, akcijski Tucson 1.6 CRDi IMPRESSION za 27.590 nema čak ni AEB ? Mora da se doplati 1.400 za dodatni paket koji uključuje i AEB ?
    (priprema za radio®, 20. oktobar 2019 17:14)

    # Link komentara

  13. (marbik, 20. oktobar 2019 09:45

    Kako sam video u brosuri, deklarisana potrosnja u gradu je 8.0L . Ako mu je stvarna potrosnja skoro dva puta veca, onda stvarno nemam reci, sem prevara.
    (kokobil, 20. oktobar 2019 15:54)

    # Link komentara

  14. @Stingraye
    Vrlo ružan komentar prema svojim sunaronicima pre svega. Znači, ako ne kupuješ japanca onda si seljak? Ja sam više od 10 godina vozio japanca i obožavao ga, samo što je japanac davao najbolje za moje novce. Sada to nije slučaj, i zašto bih ja kupovao auto od menadžmenta kojeg i ne zanimaju moje potrebe? To bi bio mazohizam. Ovde ne pričamo o srbima, pričamo o evropljanima.
    Tržište evrope je specifično i ko ne želi da se takmiči ne mora.
    (Milan, 20. oktobar 2019 15:30)

    # Link komentara

  15. Za te pare se može uzeti novi Kodiaq. A to je klasa iznad ove.
    (R, 20. oktobar 2019 14:36)

    # Link komentara

  16. Moze li neko da prokomentarise Outlandera? Razmatram kupovinu polovnog (awd, automatik, benzinac).
    Ili bolje pristedeti za neki nov Tucson il Qasqai. Da, babe i zabe :)
    (Njofra, 20. oktobar 2019 13:57)

    # Link komentara

  17. @bedarko: To je VW Tdi. Važi sve isto što i za Passata istog godišta. U Mitsubishiju je glasniji i sa više vibracija zbog lošije izolacije. U Srbiji (a i širom Evrope) prednost je veliki broj majstora koji su upoznati sa njime, kao i snabdevenost delovima.
    (DC, 20. oktobar 2019 12:56)

    # Link komentara

  18. @Stingray: Naravno, celokupna prodaja automobila u Evropi zavisi od Srba gastarbajtera i da nije njih, VW i drugi nemački proizvođači bi mogli da stave katanac na vrata. Pazi da nije.
    (DC, 20. oktobar 2019 12:51)

    # Link komentara

  19. I Sportage mi je interesantan, ali mislim da za iste pare Tucson daje više opreme.
    (Dilema, 19. oktobar 2019 20:31)
    Vozio sam i Sportage-a iz 2016 dok nisam kupio ovaj u maju ove godine,ali dizela sa manuelnim menjacem.
    Ako hoces dizela,Sportage je jeftinija varijanta,Tucsona turbo benzinca jer je povoljniji.
    Hyundai ima vanserijske pakete sa autom.menjacem,sigurnosnim dodatnim paketima,360 step.kamerama.Kia je zakucana na odredjene pakete opreme i to je to.
    Takodje zavisi sta ti treba od opreme.
    Sto se voznje tice i same upravljivosti,KIA je u maloj prednosti,bar je to moj utisak,ali to pripisujem razlici u motorima jer kad stisnes gas na ovom t.benzincu leti ko lud u odnosu na 1.7 dizel.Cini mi se da Sportage bolje lezi na putu i krivinama.Tucson ima kvalitetniji enterijer ,posebno u impression opremi gde ima koza na glavnoj tabli.
    (Seljak veseljak, 20. oktobar 2019 10:45)

    # Link komentara

  20. @ (Kojim marketingom i logikom Japanac da krene protiv Srbende gastarbajtera da ga ubedi da kupi Hondu ili Subaru, kada je toj istoj Srbendi jedini cilj u životu da u Nemačkom automobilu dodje u svoj zavičaj u Srbiji i pokaže svima da je uspeo) Zaista interesantno pitanje, a te iste Srbende u SAD skoro iskljucivo voze japance, bas me zanima zasto su i pored agresivnog marketinga tamo zaboravili da nemacka autoindustrija uopste i postoji
    (Miladin, 20. oktobar 2019 10:29)

    # Link komentara

  21. Sto se tice prodaje japanaca u evropi, toyota proda 4 puta vise automobila od mitsubishija, nissan i suzuki duplo vise pa onda ide mazda, mitsubishi, honda i subaru.Slicno je i u nemackoj, proverite na npr.carsalesbase pre nego sto date lajk nasem uvozniku.
    (Mija, 20. oktobar 2019 10:07)

    # Link komentara

  22. Vlasnik sam identicnog modela, samo druga boja. Na stranu dizajn, to je stvar licnog ukusa ali za ove pare mozda jedino Tucson ili neka Kia nude slicnu opremu i performanse. 4x4, LED svetla, 360 camera, android/apple auto itd. Motor/automatic odlicno vuce, a imate i pedalice iza upravljaca za rucno menjanje. Auto je unutra jako prostran, ja imam 197 i iza mog sedista mogu komotno da sednem, dakle 2 osobe od 2m sednu komotno jedna iza druge. 2 mane koje vidim kod ovog modela - potrosnja po gradu je veca. Trenutno je 14l ali je motor nov, ocekujem kad se malo razradi da padne na 11 npr ali ne ispod toga. Gepek bi takodje mogao biti veci. Zadnja klupa se pomera tj moze da kliza kao prednje sediste ali to smanjuje putnicki prostor. Ipak i ovako mogu stati npr 4 velika kofera, ali ne bi bilo lose jos malo prostora. Ali kazem neka mi nadje neko nov auto koji ima bolju opremu za te pare. Plus 5g garancija ili 100 hiljada km.
    (marbik, 20. oktobar 2019 09:45)

    # Link komentara

  23. Ja i dalje ne kapiram čemu služe krosoveri, limuzine ih šiju u svemu.
    (Mile car, 20. oktobar 2019 09:37)

    # Link komentara

  24. ЦВТ, зло каквог нема...стерилно до бола.
    (т, 20. oktobar 2019 08:42)

    # Link komentara

  25. Pih, Huawei design!
    (Željko Šestović, 20. oktobar 2019 08:40)

    # Link komentara

  26. @Milan, 19. oktobar 2019 19:54
    Acura (Honda) toliko proda automobila u USA, da menadžment kompanije uopšte ne zanima Evropa. Imaju sličnu politiku kao Subaru, ili Isuzu. Marketing je odlučio da ne ulaže u Evropu, jer su u istoj mozgovi kupaca isprani Nemačkim automobilima + Škodom + Seatom + Dačijom. Kojim marketingom i logikom Japanac da krene protiv Srbende gastarbajtera da ga ubedi da kupi Hondu ili Subaru, kada je toj istoj Srbendi jedini cilj u životu da u Nemačkom automobilu dodje u svoj zavičaj u Srbiji i pokaže svima da je uspeo u životu i uživa u činjenici da mu se komšije nerviraju, jer vozi gospodara prstenova, recimo. Dolazak u zavičaj u Japanskom automobilu, u istočnoj Evropi znači neuspeh.
    (Stingray, 20. oktobar 2019 07:52)

    # Link komentara

  27. ...ne znam u cemu je problem.
    Da ti kazem u cemu?
    1. Tvrda zrnasta plastika (22.000€)
    2. Hyundai i Kia nude duplo lepsi auto, mekan enterijer, dinamicniji motor.
    3. Imas 1 jedini ovlasceni servis za Mitsubishi.
    4. Cena delova za Mitsubishi je drska da pet puta udaris glavom u zid.
    5. ,,Drndavi Golf" traje 30 godina, delova ko blata, delovi povoljni.
    6. Da nije policije da kupuje Pajero i ASX , prodalo bi se 0 komada istog.
    7. I dalje mislim da za 22.000€ moze da se kupi odlican auto.
    (Dejan_L, 20. oktobar 2019 07:49)

    # Link komentara

  28. Video sam ga bas danas. Kriminalno ruzan!
    (ccc, 20. oktobar 2019 00:21)

    # Link komentara

  29. mitsubishi obožavam,ali ovaj model su estetski loše uradili,mislim na zadnji kraj
    (ivek., 19. oktobar 2019 23:17)

    # Link komentara

  30. S' obzirom da su na granici bankrota poslednjih 12-15 godina ne bih se usudio da kupim bilo šta od njih, pogotovo ako bih morao da vozim njihov auto duže od 5 godina.
    Pajero nisu promenili ima 15 godina, nema para za njega. U asortimanu 4-5 modela sa pi 1-2 motora dovoljno govori o teškoj situaciji. Zato su im i cene mnogo niže od konkurenata, bar što se tiče Pajera. Ali to izgleda ne pomaže mnogo.
    (Vladimir, 19. oktobar 2019 22:47)

    # Link komentara

  31. Da li neko zna kako se pokazao 2.0 tdi motor u Mitsubishi Grandisu? Znam da je auto fenomenalan, ali benzinac, sa dizelom nemam iskustva
    (bedarko, 19. oktobar 2019 22:39)

    # Link komentara

  32. Mitsubishi je u Nemačkoj proglašen za najpouzdanijeg proizvođača automobila sa najboljom servisnom podrškom za 2019. godinu (J. D. Power) i prodaje se više od Audija i Opela privatnim licima (motor1.de). Uz to je najbrže rastuća marka i prošlog meseca bio je najprodavaniji japanski proizvođač (Auto, Motor und Sport). A ovaj model je drugi najprodavaniji posle Space Star-a.
    (TwinPowerXD, 19. oktobar 2019 21:44)

    # Link komentara

  33. Poslednji micubiši koji sam gledao kao potencijalnu kupovinu je karizma, pre nekih 15 godina. Od tada je micubiši ređao samo poraze i praktično nestao, nesto slično se dešava hondi poslednjih 6-7 godina u evropi. Jak jen, carina, nedostatak fabrike u evropi i modela namenjenih evropljanima, čudna estetika uz gubitak identiteta i možda ponajviše nedostatak servisne podrške oterali su njihove modele iz evrope. Teško da mogu da se vrate bez značajnog ulaganja za koja očigledno nisu spremni
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan, 19. oktobar 2019 19:54) #
    Па није баш да су само ређали поразе...ASX има врло добре резултате у класи гдје је конкуренција брутална.Outlander ако се не варам чак још боље резултате.Нарочито је перспективна хибридна верзија овог модела осим ако га Рено и Нисан не униште...Ту је једна од икона релија и спортских аутомобила Lancer EVO.Узгред обична верзија овог модела је у Британији проглашена за најбољег и најпоузданијег половњака по критеријуму уложено-добијено...Да не причам за Пајера који је један од најбољих теренаца дуг низ година/деценија.Иако нису на нивоу Хонде и Тојоте по квалитету нису ни далеко од њих.Зависи од модела до модела.Може се рећи златна средина и мало боље од тога...Та Carisma није чак ни чистокрвни Мицубиши и вјероватно вам се свидјела јер је прављена управо за европско тржиште.За остало се слажем...
    (Pssssst it is Leclerc, 19. oktobar 2019 21:04)

    # Link komentara

  34. @(Seljak veseljak, 19. oktobar 2019 13:20)

    Hvala mnogo na informacijama, znači mi da čujem iz prve ruke kako se auto ponaša.
    I Sportage mi je interesantan, ali mislim da za iste pare Tucson daje više opreme.
    (Dilema, 19. oktobar 2019 20:31)

    # Link komentara

  35. Nista nije luksuzno. Nit smrdi nit mirise. Pre neki dan vozio iz Hertz
    (achitwn, 19. oktobar 2019 20:19)

    # Link komentara

  36. Poslednji micubiši koji sam gledao kao potencijalnu kupovinu je karizma, pre nekih 15 godina. Od tada je micubiši ređao samo poraze i praktično nestao, nesto slično se dešava hondi poslednjih 6-7 godina u evropi. Jak jen, carina, nedostatak fabrike u evropi i modela namenjenih evropljanima, čudna estetika uz gubitak identiteta i možda ponajviše nedostatak servisne podrške oterali su njihove modele iz evrope. Teško da mogu da se vrate bez značajnog ulaganja za koja očigledno nisu spremni
    (Milan, 19. oktobar 2019 19:54)

    # Link komentara

  37. Odlican auto, kupite ovo i vozite 10 godina bez ikakvog stresa i opterecenja da li ce da se pokvari.Da imam novca kupio bih ga odmah i uzivao u japanskom kvalitetu.
    (Indjija11, 19. oktobar 2019 19:26)

    # Link komentara

  38. Ja prosto obozavam komentare nasih auto-ljubitelja na spoljasnji izgled novih modela automobila.Sita se nasmejem od nebuloza, tipa ruznih farova ili prednje maske. To bi imalo smisla samo ako bi covek po ceo dan sa prozora gledao sopstveni automobil, a ovako, kada vreme provodis UNUTAR vozila, kakve veze ima kakvog je oblika far ili sta ti ja znam vec.
    (Sanja, 19. oktobar 2019 18:57)

    # Link komentara

  39. "Dostojan imena"? U kom filmu? Mitsubishi Eclipse je decenijama sinonim za reli gradsku jurilicu, vrhunski sportski auto koji je ostvario ogroman uspeh tokom cele ere postojanja... Blasfemija je koristiti to ime (sa dodatkom cross) u paketu sa ovom kršabom koju vidimo na slici.

    Strašno u šta se svet pretvorio... svi se sad gade svoje istorije i tradicije, a ne gade se imena koje je tu tradiciju predstavljalo. Pa što prosto ne smisle neko novo ime, nego kaljaju čuveni Eclipse?

    Užas jedan!
    (notorius, 19. oktobar 2019 14:04)

    ovaj auto je nista specijalno, ali preterujes za starog Eclipsa. Kakva crna "reli gradska jurilica" i "vrhunski sportski auto". i ta cela era postojanja se svodi na 4 modela za 20 godina od kojih su dve zadnje generacije teske krsine(zadnja bila prepakovan Chrysler Sebring kupe) koje niko nije hteo da kupi.Da nisi ti pobrkao Eclipse sa Evolution-om
    (neca, 19. oktobar 2019 18:25)

    # Link komentara

  40. Komentar samo na izgled farova na prvi pogled: čemu ovakva resenja? Originalnosti radi verovatno. Meni se ne dopadaju. Vama?
    + ili -
    (Učio mnogo, izlazio malo, 19. oktobar 2019 10:59)
    ne razumem sta je neobicno sa farovima izgledaju skroz obicno, mozda mislis na maglenke ili stop svetla
    (Misa, 19. oktobar 2019 17:22)

    # Link komentara

  41. Pre par meseci sam ga video u prodajnom salonu i stvarno je cena povoljna, ali ih slabo vidjam po Beogradu, ne znam sta je razlog?
    (kokobil, 19. oktobar 2019 11:05)
    Druze, pogledaj na sta lici, kako ne znas sta je razlog?
    (Mitar, 19. oktobar 2019 16:50)

    # Link komentara

  42. Odlican auto, ali nikako sa CVT menjacem!
    (Bojme88, 19. oktobar 2019 15:58)

    # Link komentara

  43. Ova kanta nema nikakve veze za legendom.
    (Bya-Bya, 19. oktobar 2019 14:58)

    # Link komentara

  44. vlasnik sam upravo ovog modela koji je testiran.. vrlo dobar auto. .ima i dve ozbiljne mane: potrosnja velika i nije pravljem za brzine preko 110 km/h . .na auto putu kulja, crkava, potrosnja poraste kao kod ruskog tenka. .sto se tice cene, svi ti mali dzipovi su precenjeni pa tako i on. .
    (milan, 19. oktobar 2019 14:33)

    # Link komentara

  45. Имао КАРИЗМУ стару, е то је било ауто... после тога баш су разочарали.... па чак и аутландер... штета....
    (SrbinMusliman, 19. oktobar 2019 14:27)

    # Link komentara

  46. "Dostojan imena"? U kom filmu? Mitsubishi Eclipse je decenijama sinonim za reli gradsku jurilicu, vrhunski sportski auto koji je ostvario ogroman uspeh tokom cele ere postojanja... Blasfemija je koristiti to ime (sa dodatkom cross) u paketu sa ovom kršabom koju vidimo na slici.

    Strašno u šta se svet pretvorio... svi se sad gade svoje istorije i tradicije, a ne gade se imena koje je tu tradiciju predstavljalo. Pa što prosto ne smisle neko novo ime, nego kaljaju čuveni Eclipse?

    Užas jedan!
    (notorius, 19. oktobar 2019 14:04)

    # Link komentara

  47. Na zalost su uzalud iskoristili ime automobilske ikone iz proslosti... dizajn od napred i nekako ali nazad je tako skarabudzen odvratno. Bocna linija uzasna. ruzno prase... mehanika nije na nivou ostalih micubisijevih terenaca. Jednom recju apsolitni promasaj...
    (marcomariodeltintoreto, 19. oktobar 2019 13:21)

    # Link komentara

  48. Ovaj model (sa CVT menjačem i 4x4) ili Tucson (1.6 T-GDI) isto sa 4x4 i DCT menjačem? Šta odabrati?
    (Dilema, 19. oktobar 2019 10:53)
    Ovaj nisam vozio ali imam Tucsona sa DCT menjacem ali bez AWD pogona.Motor je jaci od ovog 177ks a ubrzanje sa DCT do 100km je ispod 9 sekundi.Tucson je duzi za nekoliko cm,ima veci gepek za 50lit,malo nizi klirens i ukupnu visinu za 50mm.
    U normalnom rezimu rada ima turbo rupu i odziv gasa nije momentalan,t.j.zavisi u kojoj brzini i obrtajima se nalazi.Sport mod je druga prica.Odziv je momentalan i cupa kao lud.Motor se ne cuje i prilicno je tih pri vecim brzinama.
    Na 130km/h se vrti na nizim obrtajima od ovog Micubisija,za nekih 100obrtaja.
    Potrosnja po gradu i cestim stajanjima na semaforu je 10 do 11 lit.Magistrala do 100km/h nesto ispod 7 ali bez naglih ubrzanha kohi mu ubijaju potrosnju.Auto put 130km takodje oko 8 do 9lit.Kombinovana potrosnja za prvih 10000km je 8.5lit sto je prilicno visoko kad poredim sa prethodnim SUVom ali dizelom i dosta slabijim motorom koji je trosio 6.7lit.Kratke relacije ga ubijaju.Guta gorivo kad je motor hladan,posebno kreni stani ispod radne temperature.
    Ja sam generalno zadovoljan.Mana je veca potrosnja sa dinamicnijom voznjom.Kada gledam nacin voznje nekih vozaca oko sebe,kretanje sa semafora,vreme ubrzanja,brzinu,verujem da bi njima potrosnja bila 7.5 lit.
    Covek kom sam prodao prethodni auto me zove i pita kako je tebi potrosnja bila 6.7lit,meni je 6.1 do 6.2lit.!?
    (Seljak veseljak, 19. oktobar 2019 13:20)

    # Link komentara

  49. Micubiši je među prvima imao velike i snazne terence u pravom smislu te rijeci i bili su prekvalitetni,posle je krenula ekspanzija "njemaca" koji su vise sminkerski nego pravi terenci..Pa kad je neko vidio Q7,Q8,GLE,BMW 5 "zaroljanog" u blatu,ili nekom stjenovitom terenu?
    Rijetko,te prljave poslove obavljaju Nisan,Toyota,Micubiši,Land Roveri defenderi,Lade nive i sl..Meni se ovaj model dopada,i nadam se da je kvalitetan kao njegovi pretci..
    (kom, 19. oktobar 2019 13:19)

    # Link komentara

  50. a li neko ima iskustva sa ovim modelom? Deluje lepo a i povoljno s obzirom na opremu koja se dobija za te pare. Pre par meseci sam ga video u prodajnom salonu i stvarno je cena povoljna, ali ih slabo vidjam po Beogradu, ne znam sta je razlog?
    (kokobil, 19. oktobar 2019 11:05)
    Узми ako имаш новаца ASX са 1.6 Di-D мотором.То је уствари Пежоов мотор који се показао као јако захвалан и дуготрајан.Идеалан за тај модел је био Мицубишијев 1.8 Di-D који је извлачио најбоље перформансе спрам тежине и класе аутомобила али због строгих прописа о заштити животне средине више се не уграђује у овај модел.Барем не за европско и америчко тржиште...Карактеристике Пежоовог мотора су на паприру око 10-20 % слабије од Мицубишијевог али по ријечима оних који су га возили довољно јак да без проблема изнесе тежину возила...Но можда најбоља солуција да сачекаш нови модел који стиже следеће године. [link]
    Дјелује као нека мешавина тренутног ASX-a и Eclipse Crossa,не знам ни да ли ће бити дизелаша у понуди но знам да ће актуелна гама по неком Иното-вом (Мицубишијев представник за Србију)обичају због смена генерација бити на попусту и да ћеш моћи одлично да пазариш 😁 То је модел који дуго траје и који је прележао све болести што не могу да тврдим за овај Eclipse Cross који ми дјелује као неки експеримент осуђен на пропаст...За нешто више новца ту је и стари добри Outlander. 👍
    (Pssssst it is Leclerc, 19. oktobar 2019 12:59)

    # Link komentara

  51. Meni auto dizajnerski pretenciozno ekscentricno NE lep!
    (kide, 19. oktobar 2019 12:45)

    # Link komentara

  52. Za 22.000 evra, mislim da nema boljeg izbora od ovog automobila. Made In Japan, motor sa 4 cilindra, šest brzina manuelni menjač, gomila opreme...Nećemo ga puno vidjati po Srbiji, jer nam Mitchubishi dolazi sa dalekog istoka, iz Japana, a domicilno stanovništvo ne preferira vozila iz tog dela sveta.
    (Over And Out, 19. oktobar 2019 12:39)

    # Link komentara

  53. Da li neko ima iskustva sa ovim modelom? Deluje lepo a i povoljno s obzirom na opremu koja se dobija za te pare. Pre par meseci sam ga video u prodajnom salonu i stvarno je cena povoljna, ali ih slabo vidjam po Beogradu, ne znam sta je razlog?
    (kokobil, 19. oktobar 2019 11:05)

    Model se tek pojavio, kako neko moze imati iskustvo sa njim? A sto ga nema po BG... pa ljudi nemaju ni za 'leba, a kamoli za nekakvog Micubisi plastikanera.
    (Vucicu breee, ljudi nemaju ni za Micubisija, cini bre nesto, 19. oktobar 2019 12:30)

    # Link komentara

  54. Trvrda plastika i jeftini materijali za sedista dominiraju unutrasnjost. Kic na 4 tocka... ni manje ni vise. To vazi, sto se mene tice, za sve Micubisi modele. Steta, takav industrijski gigant, a stedi na automobilima. Kad se samo setim kakve je Hi-Fi uredjaje Micubisi u 70-im proizvodio... Srecan sam vlasnik jednog Micubisi pojacala iz tog vremena. Pojacalo se nalazi u originalnom stanju, funkcionise kao da je juce proizvedeno.
    (Retro, 19. oktobar 2019 12:00)

    # Link komentara

  55. @Milan
    Kakvu si potrosnju ocekivao od 1.5 turbo benzinca sa 163 ‘konja’? Ja vozio skoro novi 1.2 turbo benzinac iz PSA sa 130 ‘konja’. Auto sa automatikom sa 8 brzina, mislis, okej 8 brzina znaci da mu znaci sto se tice potrosnje, plus je auto lagan u pitanju je novi DS3 Crossback. Medjutim, ne. On je prosek trosio za 10 dana oko 9 litara. Na autoputu oko 7, grad cesto i 10-11. Jednostavno, to su mali motori sa dosta kilovata. Njemu treba veći napor da vuče bilo kakvu karoseriju od npr 2.0 motora, znaci ima veci napor i automatski vise trosi. Probajte npr Bmw 335i iz 2015-te. Taj auto ima oko 305 ‘konja’ i u eco modu on trosi po gradu oko 8 litara, na autoputu zna i oko 6. Zasto? Veliki motor i lakse nosi tu karoseriju, pritom su i motor i menjac rastereceni plus nova tehnologija gasenja cilindara ili ti modovi tipa ‘eco’ cini da danas takvi automobili mogu da trose malo za tu snagu, a mogu da budu i zveri na putu pritom da trose 30 litara. Medjutim standardi emisije cO2 cine to da idemo ka manjim motorima, vecim potrosnjama itd, itd
    (kako da ne, 19. oktobar 2019 11:51)

    # Link komentara

  56. @Kokobil
    U Svajcarskoj ga vidjam, mogu reći da ih ima ‘fino’. E, sad. Dosta drugih stranaca negledajuci Balkance kupuje ono sto nudi dosta za ulozeno. Tako i vecina Švajcaraca. E, Srbi nisu takvi vec ce za 22.000 da kupi novi Golf koji je smesan za ovaj Mitsubishi po svakom parametru ili ce kupiti polovan Q3 za slicne pare sa pravih 180.000km i onda ce stalno kod majstora Miće na popravke, a Mića ce jos vise da mu ga pokvari i on ce i dalje da govori kako mu se nemac tj Audi ili Vw ne kvare, a ne izlazi iz Miće, a za živu glavu neće dati novac za novog Japanca ili npr Kiu koja je takodje sada kvalitetan auto ili npr za neki Renault koji ne valja jer je Francuz i Renault je, ali zato gleda A klasu koja je ustvari Megane, ali nema veze. Zato ih ne vidjas po Bg-u. Jednacina prosta je.
    (kako da ne, 19. oktobar 2019 11:43)

    # Link komentara

  57. Ja sam uzeo Toyota C-HR 1.8 Elhybrid X-Edition, i prezadovoljan sam sa japancem. Ne bih nemacki auto uzeo ni dzabe da mi ga daju!
    (Taki, 19. oktobar 2019 11:42)

    # Link komentara

  58. Da li neko ima iskustva sa ovim modelom? Deluje lepo a i povoljno s obzirom na opremu koja se dobija za te pare. Pre par meseci sam ga video u prodajnom salonu i stvarno je cena povoljna, ali ih slabo vidjam po Beogradu, ne znam sta je razlog?
    (kokobil, 19. oktobar 2019 11:05)

    # Link komentara

  59. Sve u svemu, preskup. Nerealna cena za tu velicinu i tu klasu.
    Pre bih uzeo Seat
    (Dejan_L, 19. oktobar 2019 11:03)

    # Link komentara

  60. Komentar samo na izgled farova na prvi pogled: čemu ovakva resenja? Originalnosti radi verovatno. Meni se ne dopadaju. Vama?
    + ili -
    (Učio mnogo, izlazio malo, 19. oktobar 2019 10:59)

    # Link komentara

  61. Ovaj model (sa CVT menjačem i 4x4) ili Tucson (1.6 T-GDI) isto sa 4x4 i DCT menjačem? Šta odabrati?
    (Dilema, 19. oktobar 2019 10:53)

    # Link komentara

  62. Da skratim i pogodim direktno u srce problema: vozio sam ga nekoliko dana, potrosnja bezobrazno velika, grad ispod 14 litara NEMA sanse, cak i po regionalnim putevima pri brzinama izmedju 60 i 100kmh, potrosnja je najniza bila 9 litara, prosek mi se zavrsio sa 12 litara. Kako sam pre 3 meseca vozio novu Mazdu CX5 sa 2.5/194 benzincem, reci su da je u svim isti situacijama veliki i snazni benzinac kod Mazde trosio 2 do 2,5 litre manje u u odnosu na ovaj MicubUsi kako ga moj stari prekrstio. Za mene izbor ne bi bio tezak, plus dobijate fantasticnog 2.5 atmosferca koji voli sve vrste voznje.
    (Milan, 19. oktobar 2019 10:52)

    # Link komentara

  63. Neće moći pera odbiti Kii ili Hyundaiu..
    (Niko iz mase, 19. oktobar 2019 10:50)

    # Link komentara

  64. Štop svijetlo preko stakla je simpa fora, hondina, ali smanjuje vidljivost.
    (bodin, 19. oktobar 2019 10:47)

    # Link komentara

  65. Remek delo japanskih majstora!
    (Domaćin, 19. oktobar 2019 10:44)

    # Link komentara