1. @jcw-- BMW je sa minijem kupio praktično samo ime. Priča sa land rover/Jaguar je mnogo kompleksnija. Oni nisu super fancy kao RR, ili Bentley, niti su cool ime bez nepotrebnog prtljaga (kao Mini). Koji to od trenutnih modela Jaguara je jedinstven, ili Range Rivera. Jedino je jedinstven Defender, a i to je sad upitno posle ovog redizajna.
    (Teo, 21. septembar 2019 14:17)

    # Link komentara

  2. Vlasnik Land Rovera i Jaguara je Indijski Tata Motors i mogu sutra da spakuju sve na brodove i pravac Bombaj. Od februara pokušavaju da se otarase engleske pijavice koja im je potrošila milijarde. Pokušavali su da PSA ali ovi nisu budale. BMW jedino da ih uzme za 1 evro. Lud je ko kupi bilo šta englesko.
    (Pera Realno, 20. septembar 2019 13:24)

    Po tebi je onda kupnja Mini-a promašaj? Batice ti Realno pojma nemaš.
    (jcw, 20. septembar 2019 18:37)

    # Link komentara

  3. Vlasnik Land Rovera i Jaguara je Indijski Tata Motors i mogu sutra da spakuju sve na brodove i pravac Bombaj. Od februara pokušavaju da se otarase engleske pijavice koja im je potrošila milijarde. Pokušavali su da PSA ali ovi nisu budale. BMW jedino da ih uzme za 1 evro. Lud je ko kupi bilo šta englesko.
    (Pera Realno, 20. septembar 2019 13:24)

    # Link komentara

  4. Pa ne prodaju Englezi Land Rover, nego Indijci. Prodaja i nije opravdala ogromna ulaganja u kompletnu novu gamu vozila.
    (Pera Realno, 20. septembar 2019 13:18)

    # Link komentara

  5. Nemoj
    (Kopam i vadim bitkoin!, 20. septembar 2019 06:34)

    # Link komentara

  6. Na stranim portalima se pominje i da je BMW ponajviše zainteresovan za tehnologiju postojećeg krosover modela i-Pace, kao i planirah električnih vozila koje priprema Jaguar. Manje interesovanje vlada za Land Rover, iako neki "neimenovani izvor" (što može biti i mašta novinara), tvrdi da bi iz tog programa bavarci nastavili samo projekte Defender, i još dva nova protitipa klasičnog tvrdog terenca i pik-apa. Za razliku od VW grupe, BMW za sada ne planira da duplira ponudu kroz sopstvene brendove, pa bi modeli u kojima nemačka kompanija već ima jake igrače, bili skinuti iz razvoja. Tu se pre svega misli na Jaguarovu liniju limuzina XF, XE i XJ, koje bi trebalo da pariraju seriji 3, 5 i 7. Takođe, vrlo lako se može desiti da postojeći luksuzni Range Rover u klasičnoj Vogue i Autobiography varijanti nestanu, jer BMW već ima seriju X7 i Cullinan kod RR-a. U svakom slučaju, i ako dođe do kupovine, biće to ozbiljna seča modela za Jaguar i LR, i pitanje je koji će modeli, a možda i celi brendovi, nestati.
    (Reziel, 19. septembar 2019 23:40)

    # Link komentara

  7. BMW je po meni najveca auto firma,bolja od MB koji je kineski 9%,a ako bi kupili Land Rover to bi im bio veliki promasaj. To je uvek bila losa firma.Uvek.Javna je tajna da prodaju zagovara establisment u Londonu jer im ne bi odgovaralo da Land Rover kupe kinezi.
    (C i n i k, 19. septembar 2019 20:49)

    # Link komentara

  8. Zamisli Jaguar pod BMW palicom.... ludilo
    (masinista, 19. septembar 2019 17:44)

    # Link komentara

  9. Molim vest kada se sve završi, tj. kada BMW eventualno kupi JLR! Hvala
    (Džej, 19. septembar 2019 16:34)

    # Link komentara

  10. Angela bi tako pokazala nadmoc nad Elizabetom.
    Kad ne bude Elizabete, nece biti ni UnitedKingdom.
    Baba se drzi stare skole, ko god bude dosao na njeno mesto, nece moci da odrzi Kraljevstvo.
    (Dejan_L, 19. septembar 2019 16:11)

    # Link komentara

  11. Ja bih licno voleo da BMW kupi Alfa Romeo ili jos bolje Lanciju. Pa kakav bi to spektakl na putu bio. Pregorele bi sve kamere u Evropi
    (Coyote, 19. septembar 2019 15:13)

    # Link komentara