1. @ batica

    Verovali ili ne, tri poslednja automobila sam kupio nova. Ja pritom ne živim u Beogradu, a ako čovek isplanira može da obidje tri do četiri salona bez problema za dan. Beograd zaista nije toliko veliki. Drugo, da, po potrebi i da proba. Moj izbor su poslednji put bili Mazda CX3, BMW 1, Renaul Megane, A3. Osim BMWa serije 1, u salonima nije bio ni jedan drugi model baš sa motorom koji sam ja želeo, u opremi koju sam želeo. Mazda u tom trenutku nije imala CX3 sa 4x4 i nikada me nisu ni pozvali na probnu vožnju, A3 je ispao iz igre (nije mi se dopao uživo i nisam ni probao), a Megane sam vozio sa motorom koji je slabiji od GT varijante koju sam tražio - taj je bio u salonu tad za probu. U svakom slučaju, uzeo sam tada seriju 1, ali od 4 automobila koja su ušli u uži izbor, samo sam tri zapravo poželeo i da probam. Tako da, gledanje uživo je svakako još jedan korak eliminacije, makar za mene.
     (Rade Zadur, 16. septembar 2019 17:20)

    # Link komentara

  2. @Rade Zadur
    Imam par pitanja za Vas.Jeste li ikada kupovali novi automobil?Da budem precizniji,jeste li kupovali novi automobil u Srbiji?Da li ste svesni koliko vremena je potrebno za tako nešto jer su dileri raštrkani po celom gradu?Jeste li,takođe,svesni da velika većina dilera nema automobil da se proba odmah već se to zakazuje unapred?Ne želim ni da spominjem odabir načina finansiranja i odabir ponuda za kasko osiguranje.O vašoj rečenici "po potrebi probati auto" se ne bih izjašnjavao,dovoljno govori sama za sebe.
     (batica, 16. septembar 2019 15:43)

    # Link komentara

  3. Alavost vlasnika sajmova doći će im glave.
    (Peđa, 16. septembar 2019 13:59)

    # Link komentara

  4. U vreme interneta, sajmovi su postali suvišni. Ko bira automobil da kupi, odabrace prvo preko interneta, pročitati i pogledati testove, i onda svesti izbor na 3-4 modela koje će da ode do salona i pogleda uživo, a ako treba i da proba.
     (Rade Zadur, 16. septembar 2019 13:55)

    # Link komentara