Vesti -

Prva izjava Gagija Jovanovića o suđenju njegove ćerke i Lečića: "Ponosan sam što je hrabra"

Glavna tema srpske javnosti poslednjih nekoliko dana je tužba koju je podneo glumac Branislav Lečić protiv mlađe koleginice Anđele Jovanović jer je odbila da s njim glumi u istoj sceni serije "Radio Mileva".

Izvor: Blic
Podeli
Foto: Radule Perisic/ATAImages
Foto: Radule Perisic/ATAImages

On traži da mu Anđela isplati novčani iznos od 300.000 dinara za "povredu časti i ugleda", dok je glumica istakla da je odbila da deli kadar sa Lečićem zbog neprijatnog događaja iz prošlosti.

Sada se prvi put povodom čitave situacije oglasio Anđelin otac, naš glumac Dragan Gagi Jovanović. On u izjavi za Blic ne krije da je šokiran i tužan zbog svega što se dogodilo i događa.

"Za neprijatan događaj sam saznao tek kad je Anđela dobila tužbu... Šta da kažem?... Šokiran sam i tužan u isto vreme... Ponosan sam na moju Anđelu što je hrabra i što ima integritet na svoga taju. Tako smo je i vaspitali da bude iskrena i pravična. Ona zna da uvek ima Brankinu i moju punu podršku i ljubav", kaže Jovanović.

Gagi se osvrnuo i na prvo, pripremno ročište koje je bilo zakazano 6. mart u Prvom osnovnom sudu. Tada su Anđelu ispred zgrade suda sačekale brojne kolege i koleginice i javno je podržale.

"Hvala njenim koleginicama i kolegama koje su je javno podržale, kao i produkciji koja ju je zaštitila", naveo je još glumac.

Inače, Anđela Jovanović je jedna od glavnih glumica u seriji "Radio Mileva", dok je Lečić trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni.

Glumica Anđela Jovanović potvrdila je da je Lečić podneo tužbu protiv nje za povredu časti i ugleda.

"Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je tada Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima "neprijatnog iskustva iz prošlosti".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 201 idi na stranu