- Komentari -
  1. Ako si "ponosan" kako kažeš, idi na paradu ponosa, tamo su svi takvi.
    (Duca, 11. mart 2024 18:56)

    # Link komentara

  2. То што је неко врх глумац, фрајерчина, богат и моћан не ослобађа га одговорности ако уради или покуша да уради нешто на силу код жене.
    То што је нека девојка ружна, неталентована, сама, сирота или мамина и татина и даље не даје ником право да је силује или исто покуша.
    Ето, имена и презимена су небитна!
    (Аман људи, 10. mart 2024 23:39)

    # Link komentara

  3. I na kraju, nije mi jasno zbog cega vas uznemiruju ovakve prijave? Identifikujete se sa napasnikom ili mrzite zene?
    (Exe, 10. mart 2024 21:00)

    Da cika Velja bonu.. elem da ti objasnim.

    Razvod u toku. Tada jos uvek zakonita zena PRED SUDOM iznese tvrdnju da sam alkoholicar i da sam zbog toga nesposoban da se brinem o deci. Zahtevam vestacenje. ODBIJA. Prilazem dokumentaciju iz akreditovane laboratorije sa testiranjem na kolicinu alkohola u krvi, na svakih 12 sati, mesec dana... svaki pokazuje tacno 0.0 promila.

    Uskracuje druzenje sa decom. Prijava centru za socijalni rad. U izjavi tvrdi da sam je (citiram) "vukao po podu" na letovanju. Sama sebe demantuje u razgovoru sa socijalnim radnikom.

    Druga izjava - isto u centru za socijalni rad - sa sve suzama... kako se dete davilo dok ga ja pazim. Tri minuta kasnije... ispostavi se da je dete bilo sa njom i da sam preplivao pola bazena da je izvadim dok je "mama" stojala 20cm dalje van bazena. NJENE RECI. Koje su usle u zapisnik, kao i sve ostalo.

    Sta je odlucio sud? Deca idu mami. Tata placa alimentaciju. Sto je sasvim ok.

    Sta cemo sa ocigledno laznim optuzbama? Nema veze. To nije problem.
    (HeadsUp, 10. mart 2024 23:19)

    # Link komentara

  4. Vaspitavali je da bude pravična i iskrena...iskrenost je stigla nekoliko godina nakon što se neprijatnost dogodila ili nije. Za sada samo njena izjava protiv njegove. Dokaza nema. Ali živimo u sistemu gde je neophodno dokazati optužbe.
    (Sagan World Champion, 10. mart 2024 23:06)

    # Link komentara

  5. e pa devojko tako to ide...coveku si izbila pare iz dzepa i dobio je otkaz.e sad ces morati na sudu da dokazes neprijatni dogadjaj iz proslosti.

    Bukvalno nije mu ona nista izbila mogli su oni nju da zamene ili da mu daju drugu ulogu da su hteli, ima tu epizodnih uloga svako malo a nece u svakoj biti Andjela.To nek vidi on s produkcijom.
    (joj, 10. mart 2024 22:55)

    # Link komentara

  6. Žene i kučići će nam doći glave izgleda. Gde su ona vremena kada je muškarac bio muškarac, a žena bila žena? U doba mog dede znalo se ko je gazda, ko kosi, a ko vodu nosi. Sada samo isfrustrirane žene koje su se otele kontroli i mekani muškarci. Muškarci ne shvataju da ako popuste ode mast u propast. Žene ne vole moderne muškarce. One vole jake muškarce, muškarčine, neandertalce, ratnike, životinje, vole muškarca koji ih bukvalno gazi, koji dominira u svakom smislu... a, pošto toga nema više, dođosmo do kučića. Good bye.
    (Kukuruz liga Srbije, 10. mart 2024 22:26)

    # Link komentara

  7. Cega se pametan stidi...
    (Realan, 10. mart 2024 22:25)

    # Link komentara

  8. I na kraju, nije mi jasno zbog cega vas uznemiruju ovakve prijave? Identifikujete se sa napasnikom ili mrzite zene?
    (Exe, 10. mart 2024 21:00)

    Mene konkretno uznemirava to sto se dozvoljava da svaka 'rekla kazala prica' moze da ti upropasti zivot. Za sta postoje sudovi i zar ne bismo trebali da sudimo o dogadjajima kad se dokaze sta je istina? Ako je napasnik slazem se, ali je sud utvrdio da to nije slucaj. Da li se vi identifikujete sa psihopatama koje su u stanju da celu pricu izmisle sto je dokazano da je upravo to uradila Stajnfeld?

    Sa druge strane, i ova Andjela ne verujem da bi bila ovakva da nije cerka... pazite koga koji joj drzi ledja. Sta je sa tim nepotizmom u Srbiji?
    (Kursula, 10. mart 2024 22:08)

    # Link komentara

  9. Cerka se sigurno sama izborila u glumackom svetu i roditelji nemaju nikakve veze sa tim, sto vidimo i u ovom slucaju? Dokle vise taj nepotizam u Srbiji, najgori smo od svih sa tom negativnom selekcijom...
    (Kursula, 10. mart 2024 22:01)

    # Link komentara

  10. Hoce li cela ova gungula pomoci glumicinoj karijeri?Hoce!I losa reklama je reklama.
    (miki, 10. mart 2024 21:49)

    # Link komentara

  11. Idiotizam Ckalja i Pavle se nisu podnosili ali su bili kolegijalni u nastavku Pajo trazio povisicu za Ckalju ovde obicna trecerazredna glumica nekog osudjuje bez dokaza prelilo se Americko smece da moze svako da te optuzi posle 30 godina samo ako si poznat.
    (Deki, 10. mart 2024 21:32)

    # Link komentara

  12. Ti da si neki covjek bi ga uhvatio negdje i polomio mu noge i ruke, ne bi cekao da ti se kcerka sama brani od predatora...
    (Sash, 10. mart 2024 21:19)

    # Link komentara

  13. Sve ove glumice da pitas nekog ne bi znao koje su i od kojih su.Ona je potpuni anonimus, ne vrede ni ova poslednja slikanja i svadbeno veselje.Ova srpska gluma se pretvorila u glumatanje, nasledjuju se poslovi ko u posti, eps i udbi. Ta beogradska deca koju upisuju nemaju nikakvog dara, ne poznaju ni ovaj narod, ni njegove obicaje, ni jezik, ni akcente, zato njihovi nastupi deluju negledljivo, izvestaceno.One nemaju dela o kojima se prica, a vec su u skandalima, sudovima, parnicama...
    (Petar, 10. mart 2024 21:19)

    # Link komentara

  14. pa normalno je da će da podrži čerku,
    šta drugo da se kaže.
    sad da li je ona u pravu ko zna...
    jedino je sigurno da joj gagi nije to što jeste ne bi glumela nigde sigurno ,
    jer veze nema ....
    (kanibali haraju, 10. mart 2024 21:16)

    # Link komentara

  15. jesam u pravu?
    (dd, 10. mart 2024 20:19)

    Mislis "Jesam li u pravu?" :) Pazi ,mozda jesi, mozda nisi...svako ima drugacije ili isto misljenje,stav.
    Jedna stvar, robijas, kada izadje iz zatvora, ne postoji proces rehabilitacije, do kraja zivota, on ne moze da radi,tj. tesko, u 99% slucajeva,on posao nece dobiti, jer traze potvrdu iz mupa,da nije osudjivan, niko nece zaposliti takvu osobu. Ako mu je kazna iznad 3 godine, cao zdravo. Zato se mnogi i vracaju, povratnici postaju. Nemaju drugu sansu, sistem tako funkcionise. Jedino nesto svoje ili kod nekoga koga znaju, druge opcije nema.
    (Marko, 10. mart 2024 21:14)

    # Link komentara

  16. Crni je bas Crni, kada vozi onog crnog Pezoa ili sta vec u Sivom Domu, vristi i bezi od Policije.
    Bio je vise mangup na filmu, uzivo ga zene razvlace ko testo.
    (Aca, 10. mart 2024 21:12)

    # Link komentara

  17. Apsolutno si sve rekao i upravu si!!!

    Ali po broju minusa tvom komentaru, se može zaključiti da Srbijom vršljaju razne feminističke NVO, da su organizovanje, da ne prezaju od javnog linča...
    Ova okupaciona snaga (članovi su: CSR, Sigurne kuća, poverenica za ravnopravnost... ) uništava porodicu, decu, vrednosti koje kao narod imamo. Sve pod plaštom borbe za tzv. Ženska prava. Nisam još čuo da se pored prava bore i za obaveze.
    (@dd, 10. mart 2024 21:09)

    # Link komentara

  18. Dokazao je da je Danijela Štajnfeld lagala,tačnije utvrđeno je da tog dana kada se navodno silovanje desilo Lečić nikako nije mogao biti sa njom.

    A to neprijatno iskustvo Anđele Jovanović se ,koliko vidim,svodi na to da ju je Lečić jednom davno odbio za ulogu u predstavi koju je režirao. povredio joj sujetu.

    Molim da mi objavite komentar.
    (Ilija Masković, 10. mart 2024 19:26)


    Prvo, on uopste nije dokazao da je lagala, vec je tuzilac odbacio prijavu (sto je posebna prica). To si izmislio da je on bilo sta dokazao.

    Onda opet izmisljas razlog iz prslosti o kome govori Andjela, koji nikako ne mozes da znas.

    I na kraju si u nabrajanju propustio svedocenje Merime Isakovic o dogadjaju od pre 40-ak godina. Da napomenem da ta zena vise od 30 godina zivi na drugom kontinentu i ne bavi se glumom. Ovo kazem posto vi inceli stalno optuzujete zene da laznim prijavama za zlostavljanje zele uloge i publicitet.

    I na kraju, nije mi jasno zbog cega vas uznemiruju ovakve prijave? Identifikujete se sa napasnikom ili mrzite zene?
    (Exe, 10. mart 2024 21:00)

    # Link komentara

  19. e pa devojko tako to ide...coveku si izbila pare iz dzepa i dobio je otkaz.e sad ces morati na sudu da dokazes neprijatni dogadjaj iz proslosti.

    odradi posao za koji si placena i pusti druge da zaradjuju.ako to ne ispostujes moras platiti coveku honorar.i ja na poslu trpim budale,svako trpi nekoga moramo da radimo da prezivimo!!!sta treba da dam otkaz?ili da kazem sefu necu sa njim da radim?samo ce mi pokazati kapiju firme!

    jesam u pravu?
    (dd, 10. mart 2024 20:19)


    Nisi uopste. Prvo, ona ne mora da dokazuje taj dogadjaj ukoliko sud to ne bude zahtevao, vec mora da dokaze da mu nije uskratila pravo na rad, niti ona mora bilo sta da mu isplacuje. Kako ona nije poslodavac, ovaj bedni Lecicev postupak ce lose proci na sudu.

    Drugo, ti si izabrao da trpis. Nisi izabrao da se boris za sebe ili da promenis posao, vec si izabrao da trpis. Andjela Jovanovic nije tako izabrala.
    (Bruce, 10. mart 2024 20:54)

    # Link komentara

  20. Smešno mi je poredjenje Lečića i Andjele. Taj Lečić nije imao mamu i tatu glumce,nego se sam probio u glumačkom svetu. Kod njega nema nepotizma,za razliku od Andjele. Drugo, Lečić ima velike uloge,grandiozne uloge kao sto je Crni u Sivom Domu dok niko živi ne zna neku ulogu Andjele. Trece,Lečić je bio oženjen Ninom Radulovićem koja je milijardu puta lepša i zgodnija od Andjele pa je teško shvatiti da je Lečić nešto pokušao s njom. O Danijeli Štajnfeld tek da ne pričamo. Bar mi muškarci znamo ko je dobra riba,hehe
    (Oliver, 10. mart 2024 20:53)

    # Link komentara

  21. Nemoguce koji komentari, zamisli ja dodjem i kazem ne zelim vise da radim sa nekim svojim kolegom, i taj kolega uvredjen zbog toga me tuzi?
    Za sta me tacno tuzi? Za to sto ne zelim da radim sa njim? Neka mi firma da otkaz, ali koji on osnov ima mene da tuzi?
    Brdo zena ga isprozivalo, svaka imala neko iskustvo, ali citava komentar sekcija ga i dalje brani. Ljudi, jel ste vi cisti?
    (Pera, 10. mart 2024 20:43)

    # Link komentara

  22. Lečić ima pravo na odštetu jer optužbe nisu dokazane.
    (Boban, 10. mart 2024 20:40)

    # Link komentara

  23. Gagi progoni te Dragce,
    (UNDERTAKER, 10. mart 2024 20:39)

    # Link komentara

  24. e pa devojko tako to ide...coveku si izbila pare iz dzepa i dobio je otkaz.e sad ces morati na sudu da dokazes neprijatni dogadjaj iz proslosti.

    pazite ne stavljam se ni na jednu stranu ali mora se postovati red i zakon.covek nije osudjen,sve optuzbe su odbacene,zalbe nema,znaci po svim pravilima on je slobodan covek.

    sve drugo je diskriminacija jer se coveku zabranjuje rad!i bivsi zatvorenici kada izadju iz zatvora dobiju posao.zatvor je rehabilitacija,ali covek cak nije bio ni u zatvoru?

    pazite imam veliko postovanje za Gagija,jedan od nasih legendarnih glumaca ali njegova cerka se ponela krajnje neprofesionalno.odradi posao za koji si placena i pusti druge da zaradjuju.ako to ne ispostujes moras platiti coveku honorar.i ja na poslu trpim budale,svako trpi nekoga moramo da radimo da prezivimo!!!sta treba da dam otkaz?ili da kazem sefu necu sa njim da radim?samo ce mi pokazati kapiju firme!

    jesam u pravu?
    (dd, 10. mart 2024 20:19)
    Nisi.
    (kratko i jasno, 10. mart 2024 20:37)

    # Link komentara

  25. e pa devojko tako to ide...coveku si izbila pare iz dzepa i dobio je otkaz.e sad ces morati na sudu da dokazes neprijatni dogadjaj iz proslosti.

    pazite ne stavljam se ni na jednu stranu ali mora se postovati red i zakon.covek nije osudjen,sve optuzbe su odbacene,zalbe nema,znaci po svim pravilima on je slobodan covek.

    sve drugo je diskriminacija jer se coveku zabranjuje rad!i bivsi zatvorenici kada izadju iz zatvora dobiju posao.zatvor je rehabilitacija,ali covek cak nije bio ni u zatvoru?

    pazite imam veliko postovanje za Gagija,jedan od nasih legendarnih glumaca ali njegova cerka se ponela krajnje neprofesionalno.odradi posao za koji si placena i pusti druge da zaradjuju.ako to ne ispostujes moras platiti coveku honorar.i ja na poslu trpim budale,svako trpi nekoga moramo da radimo da prezivimo!!!sta treba da dam otkaz?ili da kazem sefu necu sa njim da radim?samo ce mi pokazati kapiju firme!

    jesam u pravu?
    (dd, 10. mart 2024 20:19)

    # Link komentara

  26. A što je hrabra? Šta je to rizikovala osim potpune podrške od strane medija i kolega? Ona ovim samo dobija na popularnosti.
    (johnny, 10. mart 2024 20:16)

    # Link komentara

  27. Anđela i nije neka glumica a sad da vidimo ko ima hrabrosti da glumi sa njom a da ga ona ne tuži za jedno 10 godina.
    (Stefanov tata, 10. mart 2024 19:54)

    # Link komentara

  28. Ovde je najkrivlja produkcija koja je prvo smislila da se u seriji/scenariju pojavi lik nekoga ko je poput Lečića, onda su ONI odabrali baš njega da to glumi, a onda su se napravili naivni i eliminisali ga iz serije i podržali glumicu koja ne želi sa njim da se pojavi u kadru!
    A da li su ikoga pre toga pitali ili obavestili o celoj toj ideji?
    Ili je neko možda i sa namerom sve to unapred osmislio ne bi li se desila ovakva situacija?
    Možemo da se zapitamo.
    (Nikola, 10. mart 2024 19:53)

    # Link komentara

  29. "Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale"

    Dokazao je da je Danijela Štajnfeld lagala,tačnije utvrđeno je da tog dana kada se navodno silovanje desilo Lečić nikako nije mogao biti sa njom.

    A to neprijatno iskustvo Anđele Jovanović se ,koliko vidim,svodi na to da ju je Lečić jednom davno odbio za ulogu u predstavi koju je režirao. povredio joj sujetu.

    Molim da mi objavite komentar.
    (Ilija Masković, 10. mart 2024 19:26)

    # Link komentara

  30. Ali ne možeš biti ponosan da kažeš da je dobra glumica i u tom grmu leži zec.
    (Miki, 10. mart 2024 19:19)

    # Link komentara