Vesti -

Jelena Karleuša: "Lovci su bolesne psihopate"; "Zabraniti lov u Srbiji i poziranje sa leševima" FOTO

Jelena Karleuša svoj angažman u borbi za prava životinja, proširila je i na klizav teren jednog od omiljenih srpskih hobija.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša ne skriva da je veliki ljubitelj, ali i borac za prava životinja. U skladu sa svojim životnim načelima, Jelena je prestala da jede meso, a više je ne možemo videti ni u nekada omiljenim bundama i odeći napravljenoj od kože.

Brižit Bardo sa Balkana, neretko putem društvenih mreža pokušava da osvesti svoje pratioce i apeluje da životinje treba negovati i voleti, ali sada je otišla i korak dalje.

Udarila je u Sveti Gral balkanske muškosti i odvažila se da jasno i glasno, zatraži zabranu lova.

Pred početak lovne sezone, kada se karabini i dvocevke uveliko podmazuju, a maskirne uniforme vade iz ormara, Karleuša se na svom instagram profilu obratila pratiocima, među kojima, zasigurno ima i lovaca.

Foto: Printscreen/Instagram/karleusastar
Foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

"Lov nije sport. Sport je fer plej. Kada pucaš u nedužnu i nemoćnu životinju, nema fer pleja. Ti nisi lovac, već psihopata koji uživa u ubijanju. Farsu o korisnom i potrebnom lovu su izmislili upravo oni koji time žele da opravdaju svoj ubilački, bolesno poremećeni poriv.

Svako ko ubija životinje i u tome uživa, ne može da bude dobar čovek.

Zabraniti lov u Srbiji! Zabraniti da se lov naziva sportom! Zabraniti objavljivanje slika ubijenih životinja u medijima! Ponosno poziranje pored leša ubijene životinje uz širok osmeh je ono što naša deca ne treba da gledaju! Učite decu milosti prema životinjama! Deca će spasiti planetu od našeg zla!"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 139 idi na stranu