Vesti -

Katarina Karađorđević zabrinula javnost: Danima se priča o izgledu princeze FOTO

Izgled Katarine Karađorđević na sahrani Elizabete II zabrinuo je javnost do te mere da ne prestaje da se priča o njoj danima nakon sahrane kraljice. Mnogi su primetili da je naša princeza vidno mršavija, te su se zapitali koji je razlog tome.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Među uvaženim zvanicama na sahrani Elizabete II našli su se i najviši članovi srpske kraljevske porodice. Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević i njegova supruga Katarina u Vestminsterskoj opatiji sedeli su blizu japanskog cara Naruhita, jordanskog kralja Abdulaha i lepe Ranije, kao i ostalih uticajnih krunisanih glava. Dan ranije, u Vestminsterskom holu poklonili su se Elizabeti na odru i prisustvovali prijemu koji je Čarls III u Bakingemskoj palati organizovao za kraljevske porodice i šefove država.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Karađorđevići su bili vidno potreseni i tužni. Na sahrani su nosili svedenu i elegantnu tamnu garderobu, u skladu sa događajem. Svi su primetili da je princeza Katarina vidno mršavija.

"Ovo je veoma tužan dan, dan kada smo rekli poslednje zbogom i oprostili se od moje kume, izuzetnog monarha koji je neizbrisivo obeležio vreme u kojem živimo, kao najduže vladajući suveren Ujedinjenog Kraljevstva. Preminula je, ali će sećanje na nju večno živeti, a svi koji smo je poznavali brižljivo ćemo čuvati to sećanje. Zahvalan sam na trenucima koje smo zajedno podelili, na njenim ljubaznim i brižnim rečima i na njenoj ljubavi. Siguran sam da će moj dragi ujak, kralj Čarls III, biti dostojan sledbenik svoje velike majke, i znam da će on, sa istom odanošću i odlučnošću koju je imala kraljica Elizabeta II, služiti svom narodu i svojoj zemlji kao monarh Ujedinjenog Kraljevstva i ostalih krunskih zemalja Komonvelta. Kraljičin sjajan, izuzetan primer vodiće ga u obavljanju njegove važne dužnosti", napisao je princ na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 146 idi na stranu