- Komentari -
  1. Uvek se pitam kakva bi sudbina bila Srbije da je ostala Kraljevina Srbijai da nije formirana Jugoslavija. A princevski par mi vremenom postao simpatičan, s tim što bi se neko morao ozbiljno pozabaviti stajlingom ženskih pripadnica Karađorđevića. Uvek mi izgledaju kao siromašne rođake kraljevskih kuća što verovatno i jesu
    (Goca, 26. septembar 2022 03:04)

    # Link komentara

  2. Ne znam dobro vaš jezik, samo ću reći da su dobri i ljubazni ljudi. U posljednje vrijeme, uz sve napade koje primaju kao kraljevski par saznat ćemo od bivšeg kralja tko će ga naslijediti, sa svime što se događa i sve što su napisale novine,internet na kraju će kralj sam odlučiti tko će ga naslijediti.To je samo mišljenje građanin.
    (mary, 24. septembar 2022 23:12)

    # Link komentara

  3. Drugo smo sve resili jos da vratimo kralja. Sasvim je svejedno da li je kralj ili predsednik, vozd ili knez, parlamentarni oblici vladavine ovde ne piju vodu, nije u genu naroda, narod voli da ga neko voda. Uzgred, zivot u predratnoj Jugoslaviji pod precima doticnog je bio ne bas tako bajkovit, imali smo 90% nepismenih, varosice i palanke koje su zivele od zanata i zemljoradnicki, goli i goloruki narod koji je samo ginuo za kojekakva srpstva i jugoslovenstva. Stvarali su deci samo da bi neko mogao da ih salje na front.
    Nazalost i vek kasnije tako nesto nije iskljuceno, samo sto je mnogo mnogo manje dece
    (gill, 22. septembar)

    Nije sve jedno i nikad to neće biti, jer je bilo protiv naše volje i svih naših interesa to političko silovanje. Posebno kad znamo na kolikoj nepravdi smo dobili tog crvenog predsednika i od koga u našoj nevinoj krvi do guše. Reci to isto Britancima ili Skandinavcima ako smeš.
    Do danas Srbija nije imala svog čoveka na vlasti, svi su tvoji dovedeni.
    A o tvojoj pismenosti bolje da i ne pričamo, prava hodajuća katastrofa ti je, jer pismeni ovako ne razmišljaju, i za to se samo zahvali svim tvojim predsednicima, koji te nisu naučili da ni na zapadu u to vreme nije bilo puno više pismenih nego u Srbijici. I šta to fali da se pošteno živi od zanata i zemljoradnje, mesto po ovim komunističkim golubarnicima od azbesta i smrdljivim fabrikama na mafijaški način, koje su nam ispraznile i opustošile sela? Da nećeš možda da jedeš titove fabrike i solitere?
    (Nepravda i kobne pionirske zablude, 23. septembar 2022 13:14)

    # Link komentara

  4. Pa oslabila žena zbog zdravlja verovatno.Bila je bucka.Šta je tu čudno.
    (Ruža, 23. septembar 2022 08:28)

    # Link komentara

  5. (Maximus Decimus Meridius, 22. septembar 2022 14:57)

    Potomci vožda Karađorđa su više vrmena proveli van Srbije nego u njoj. Trojica nisu ni rođena u Srbiji, a dvojica su umrla van Srbije. Trojici majka nije bila "naša", pa im, strogo uzev, srpski nije ni bio maternji jezik. Konkretno o ovom se brinula baba Grkinja koja srpski nit je znala nit joj je trebao. I ko da ga nauči? Drugo su Jelisaveta i pokojni Tomislav i Aleksandar (Pavlov), oni su kao deca govorili srpski, onda ga zaboravili, pa se posle samo prisetili
    I jesi li ti u njegovim godinama probao da naučiš neki strani jezik?
    Dobro i ovoliko govore srpski...
    (John, 23. septembar 2022 01:01)

    # Link komentara

  6. nije ona mrsavija vec je negde pronasla garderobu od Jovanke Broz da bi mogla na kraljevski prijem i sahranu.Malo joj landra al boze moj
    (Saska, 22. septembar 2022 22:29)

    # Link komentara

  7. Kakve su im to cipele, neociscene
    (Dada, 22. septembar 2022 21:13)

    # Link komentara

  8. Samo neka odu iz Srbije, paraziti!!!
    (Bb, 22. septembar 2022 19:53)

    # Link komentara

  9. Samo neka odu iz Srbije, paraziti!!!
    (Bb, 22. septembar 2022 19:53)

    # Link komentara

  10. Сјајна нација која сународницима ословљава само оне који који говоре званичан језик државе а милиони вам расејани по свету који не говоре исти. Стабло шљивe ће убрзо бити превелико за вас. Иначе ја говорим српски а нисам Србин.
    (emir.potokovic@gmail.com, 22. septembar 2022 13:27)

    nisi, ti si eskim
    (petar markovic, 22. septembar 2022 18:49)

    # Link komentara

  11. @neko iz mase
    Заиста добро, непристрасно објашњење и камо лепе среће да се ове жеље остваре. Узгред, и В. Британија је парламентарна монархија, ето одговора овима што ... критикују Елизабету II због бомбардовања СРЈ. Није било у њеној надлежности да одлучује о томе. Мада, лично бих волео, ако доживимо дан повратка Краљевине, да на престолу буде принц Филип.
    (већина, 22. septembar 2022 18:12)

    # Link komentara

  12. @ Vreme je da ukinemo ovu smejiriju od Republike i vratimo Kraljevinu.
    (Nemke, 22. septembar 2022 14:48)

    Moze,ali dinastiju Obrenovica. Ovi Karadjordjevici su sebi na celo iscrtali za sva vremena "pobegulje".
    (trigutin, 22. septembar 2022 16:51)

    # Link komentara

  13. @neko iz mase
    Drugo smo sve resili jos da vratimo kralja. Sasvim je svejedno da li je kralj ili predsednik, vozd ili knez, parlamentarni oblici vladavine ovde ne piju vodu, nije u genu naroda, narod voli da ga neko voda.
    Uzgred, zivot u predratnoj Jugoslaviji pod precima doticnog je bio ne bas tako bajkovit, imali smo 90% nepismenih, varosice i palanke koje su zivele od zanata i zemljoradnicki, goli i goloruki narod koji je samo ginuo za kojekakva srpstva i jugoslovenstva. Stvarali su deci samo da bi neko mogao da ih salje na front.
    Nazalost i vek kasnije tako nesto nije iskljuceno, samo sto je mnogo mnogo manje dece
    (gill, 22. septembar 2022 16:45)

    # Link komentara

  14. Da li ti je poznato da je kraljica Elizabeta bila kuma na krštenju prestolonaslednika Aleksandra.
    (Moravac,

    Da pa sta? Da li je tebi poznato da su Britanci bombardovali srpske gradove kad su se Svabe povukle bjezeci od Rusa a na podrucju Nisa, Kragujevca i tvog pomoravlja ih uveliko nije bilo ali su i vas bombardovali. Ono sto najmanje znate vi mislite da najvise znate a to je istorija.
    (to mi radi, 22. septembar 2022 16:44)

    # Link komentara

  15. Зашто није очистио ципеле?
    (Madam X, 22. septembar 2022 16:14)

    # Link komentara

  16. Potomci čuvenog Karađorđa,ne znaju da pričaju srpskim jezikom. Da je Karađorđe znao kakvi će mu biti preci ne verujem da bi ikada ratovao za Srbiju. Od našeg vožda Karađorđa ispadoše potomci od kojih se cela Srbija stidi !
    (Maximus Decimus Meridius, 22. septembar 2022 14:57)

    Zašto njega kriviš, on je žrtva kao i ti danas što si, jednog zločinca i diktatora.
    I od kad je to žrtva kriva, a njegov i tvoj siledžija amnestiran za sve? Gde to još ima?

    Da li si se nekad zapitao i zašto je to tako? Zapitaj se i zašto gledaš u posledice mesto u uzrok. Uzrok je da bi ti i tebi slični mogli da nosite štafete nekom čije ni poreklo ne znate, koji vam je "odlično" pričao i sve ste ga razumeli. Jeste li stvarno ili ste se i to tad pretvarali?
    (Nepravda i propadandne zablude pionira, 22. septembar 2022 16:04)

    # Link komentara

  17. Potomci čuvenog Karađorđa,ne znaju da pričaju srpskim jezikom. Da je Karađorđe znao kakvi će mu biti preci ne verujem da bi ikada ratovao za Srbiju. Od našeg vožda Karađorđa ispadoše potomci od kojih se cela Srbija stidi !
    (Maximus Decimus Meridius, 22. septembar 2022 14:57)

    da je karadjordje znao kakav ce narod da postane,sablju nikad ne bi potego
    (siki kobra iz cukljenik, 22. septembar 2022 15:49)

    # Link komentara

  18. @emir potoković

    Vidiš da jesi Srbin, izgubljena islamizovana zabludela ovčice. Lepo je što se vraćaš na dedovo pismo.
    (pivskikvasac, 22. septembar 2022 14:54)

    Ако он користи писмо својих дедова , ко су били или јесу твоји дедови са латиничним писмом које ти користиш ? Јели комшија ?
    (Некоизмасе, 22. septembar 2022 15:46)

    # Link komentara

  19. Koga brige za pomenutu
    (Jajajaja, 22. septembar 2022 15:36)

    # Link komentara

  20. Дивна логика. Говорим енглески имам право да будем енглески Краљ. Чарлсе чувај се.
    (Некоизмасе, 22. septembar 2022 15:35)

    # Link komentara

  21. Ne mešaj babe i žabe. Ne možeš da se predstavljaš kao “srpski kralj” a da ne znaš srpski. Pa japanski ambasador priča tečno srpski za ovog diletanta.
    (Srki, 22. septembar 2022 14:53)

    Ја користим ћирилицу а ти латиницу да ли сам ја онда већи Србин од тебе а ти по твом шаблону можда Хрват или неко ко користи сличан језик ? Да ли ти имаш кредибилитет да икоме причаш нешто о осећају припадности неком народу ?
    (Јајенаоко, 22. septembar 2022 15:29)

    # Link komentara

  22. On je prestolonaslednik koliko i svako od nas ponaosob! Za kraljevinu sam jedino ako moja porodica preuzima tron i to odma' ja, a ne ćale...
    (Lax, 22. septembar 2022 15:29)

    # Link komentara

  23. To što je sada Srbija republika, to znači da trenutno nema Kralja, ali postoji kraljevska porodica, prinčevi i prestolonaslednik.
    Ja bih lično voleo da se vaspostavi ponovo parlamentarna Monarhija.
    Državom bi upravljala vlada koju bira skupština, narod bi na izborima davao glas onom ko treba da nas vodi. Kralj ne bi imao izvršnu vlast, samo protokolarnu ali bi predstavljao i simbol suverenosti, tradicije i narodnog jedinstva. Troškovi kraljevine ne bi bili veći nego sada troškovi predsedništva, dakle minorni a dobit bi bila na razne načine, počev od turizma, pa do boljih veza sa brojnim Monarhijama na zapadu. Šta fali Španiji, Švedskoj, Luksemburgu, Danskoj što su Monarhije?
    (Neko iz mase, 22. septembar 2022 15:15)

    # Link komentara

  24. Itudis je završio studije u Zagrebu a posle je radio sedam godina kao pomoćnik/prevodilac Željka Obradovića. Reklo bi se da govori hrvatsko-srpski.
    (Muki, 22. septembar 2022 12:55)

    Miki sine,nisu te stariji iz porodice učili da je hrvatski varijacija odnosno uz bosanski pod varijanta srpskog jezika?
    (specnaz, 22. septembar 2022 15:13)

    # Link komentara

  25. pa možda je razlog što nema više 20 godina
    (mare, 22. septembar 2022 12:37)

    Znači, logično je da bude mršavija sada nego sa 20 godina? Jeste li čitali vest dalje od naslova? Može osoba u starosti da izgleda bolje no u mladosti, ali tu nije ništa logično i više je izuzetak.
    (Robert, 22. septembar 2022 15:06)

    # Link komentara

  26. Bolje pričaju Srpski od 90 posto Vas velikih Srba južnije od Beograda.
    (Vojvođanin Milorad Srbin, 22. septembar 2022 15:05)

    # Link komentara

  27. Ja sam kinez ne znam kineski.
    (secuan slatko kiselo., 22. septembar 2022 15:04)

    # Link komentara

  28. Evo ja gde god izadjem, samo se o tome prica, bas je smrsala, bas!
    (....., 22. septembar 2022 15:02)

    # Link komentara

  29. "Razmisli o tome komunjaro."

    ...odmah se vidi da si vaspitan u kraljevini...
    (kraja, 22. septembar 2022 15:00)

    # Link komentara

  30. Gde če oni na sahranu kad dode vreme? Da li če Srbija da organizuje? Ili Grćka? Ili če privatno u Londonu? UK već radi pripremu za Čarlsa III. Srbija je republika koja ima Kađađorđevićev grb na zastavi. Republika koja na trošku ima princa. Nije problem ali zbunjuje. Da se Srbija proglasi za kraljevinu šta bi onda Vućić?
    (greota, 22. septembar 2022 14:58)

    # Link komentara

  31. Potomci čuvenog Karađorđa,ne znaju da pričaju srpskim jezikom. Da je Karađorđe znao kakvi će mu biti preci ne verujem da bi ikada ratovao za Srbiju. Od našeg vožda Karađorđa ispadoše potomci od kojih se cela Srbija stidi !
    (Maximus Decimus Meridius, 22. septembar 2022 14:57)

    # Link komentara

  32. @emir potoković

    Vidiš da jesi Srbin, izgubljena islamizovana zabludela ovčice. Lepo je što se vraćaš na dedovo pismo.
    (pivskikvasac, 22. septembar 2022 14:54)

    # Link komentara

  33. Inace ako ne pricam srpski nisam Srbin jel ? Ako pricam srpski onda sam Srbin ?
    (pitamzadruga, 22. septembar 2022 14:12)

    Ne mešaj babe i žabe. Ne možeš da se predstavljaš kao “srpski kralj” a da ne znaš srpski. Pa japanski ambasador priča tečno srpski za ovog diletanta.
    (Srki, 22. septembar 2022 14:53)

    # Link komentara

  34. Ko? Šta?
    (glavni arhivator, 22. septembar 2022 14:52)

    # Link komentara

  35. Vreme je da ukinemo ovu smejiriju od Republike i vratimo Kraljevinu.
    (Nemke, 22. septembar 2022 14:48)

    # Link komentara

  36. Žive na teret države !
    (BG, 22. septembar 2022 14:10)

    Objasni kako?

    A ta jadna drzava bi mogla da im vrati ono sto im je oduzela. Nekretnine i zlato, za pocetak.

    A mogla bi da vrati i svu ostalu nacionalizovanu imovinu. Tj. makar ono sto nisu unistili.
    (Restitucija, 22. septembar 2022 14:45)

    # Link komentara

  37. Живео Краљ!!!
    (xanax, 22. septembar 2022 14:45)

    # Link komentara

  38. vidi im se na licu da su imali tezak zivot, pun napora i odricanja...
    (singrrr!, 22. septembar 2022 14:41)

    # Link komentara

  39. Braćo Srbi i sestre Srpkinje pa njemu maternji nije srpski već grčki.
    (Aca od Grčka, 22. septembar 2022 14:40)

    # Link komentara

  40. don kihot: nazalost, placa narod
    (singrrr!, 22. septembar 2022 14:39)

    # Link komentara

  41. A je li bio neki hrvatski kraljevic na sahrani, cisto pitam za druga zbog njihove bogate tradicije
    (Cvele, 22. septembar 2022 14:36)

    # Link komentara

  42. Nasa princeza? Mozda vasa.
    (Jezicar, 22. septembar 2022 14:31)

    # Link komentara

  43. Ja bila vasa kralja. Vratila vi meni kljuca od moja kuca.
    (Srki, 22. septembar 2022 14:30)

    # Link komentara

  44. princeza nije....
    (Aleksa78, 22. septembar 2022 14:30)

    # Link komentara

  45. Tzv (emir.potokovic@gmail.com, 22. septembar
    Ne brini ti za Srbe, kakva šljiva kakvi bakrači. Srba ima i biće a tebe empire i sličnih...sumnjam.
    (Antikroasan, 22. septembar 2022 14:28)

    # Link komentara

  46. Ni Tito nije znao jezik, pa ste mu sluzili i jos mu sluzite. On ni posle 30 godina provedenih u Beogradu, u tudjoj kuci, nije naucio jezik. Njemu ste nosili stafete dok je razarao ono sto su Srbi stvarali sa Karadjordjevicima.
    (Niki, 22. septembar 2022 14:24)

    # Link komentara

  47. Koga pa oni zanimaju?
    (Antikroasan, 22. septembar 2022 14:24)

    # Link komentara

  48. Mene nije
    (heax, 22. septembar 2022 14:15)

    # Link komentara

  49. Inace ako ne pricam srpski nisam Srbin jel ? Ako pricam srpski onda sam Srbin ?
    (pitamzadruga, 22. septembar 2022 14:12)

    # Link komentara

  50. Tesko ce on na presto bez zmajeva :)
    (kladzom do bola, 22. septembar 2022 14:12)

    # Link komentara

  51. Žive na teret države !
    (BG, 22. septembar 2022 14:10)

    # Link komentara

  52. Danas je najveći zločin ostariti.
    (Joko, 22. septembar 2022 14:08)

    # Link komentara

  53. Vala jos se tu nismo podeli na srbe koji pricaju (pravilno) srpski srbe koje ne pricaju srpski.
    (jajenaoko, 22. septembar 2022 14:06)

    # Link komentara

  54. (to mi radi, 22. septembar 2022 13:05)

    Da li ti je poznato da je kraljica Elizabeta bila kuma na krštenju prestolonaslednika Aleksandra.
    (Moravac, 22. septembar 2022 14:01)

    # Link komentara

  55. ne razumem, žena je u osmoj deceniji, šta je čudno?
    sasvim pristojno za osobu u poznim godinama.
    (daj, bre!, 22. septembar 2022 14:00)

    # Link komentara

  56. Ja bio vas kraljica moj muz bila vas kralj.
    (Paja&Jare, 22. septembar 2022 13:59)

    # Link komentara

  57. Srbija je republika, ne može imati princezu, princa, kralja i ostale gluposti!
    (Domaćin, 22. septembar 2022 13:58)

    # Link komentara

  58. ..gde je taj presto...???
    ...80 godina dzebalebarenja i laznog predstavljanja...
    (kraja, 22. septembar 2022 13:43)

    Bolje bi nam bilo da je on bio na tom prestolu nego onaj bravar iz Zagorja. Barem ne bi bilo nikakvih pokrajina u Srbiji nego bi bila celovita. Razmisli o tome komunjaro.
    (Moravac, 22. septembar 2022 13:56)

    # Link komentara

  59. @Muki
    e jesi mukica prava iskompleksirana. Pa zagrepčani se bolje razumeju sa beograđanima nego sa mnogim delovima Hrvatske. Kako je to onda drugi jezik (zovi ga kako hoćeš, ali je isti, samo kompleksaši kao ti se lože na to). Ako nije onda se u Hrvatskoj priča bar 5 različitih jezika a u Srbiji 3. Kako vam se zovu ti jezici?
    Usput, poslušaj intervjue Itudisa, pa vidi na kom narečju i dijalektu priča Itudis.
    (jota, 22. septembar 2022 13:54)

    # Link komentara

  60. Сјајна нација која сународницима ословљава само оне који који говоре званичан језик државе а милиони вам расејани по свету који не говоре исти. Стабло шљивe ће убрзо бити превелико за вас. Иначе ја говорим српски а нисам Србин.
    (emir.potokovic@gmail.com, 22. septembar 2022 13:27)

    Ne možeš ti Emire to da shvatiš. Mesto pod tom šljivom ima da se zasluži. Ne može svako pod nju samo da bi nas bilo više. Eto i ti si se odpadio. I ne krivi te niko zbog toga. Znamo da nije lako i nije za svakog.
    (Rob Sinji, 22. septembar 2022 13:52)

    # Link komentara

  61. ...gde je taj presto...???
    ...80 godina dzebalebarenja i laznog predstavljanja...
    (kraja, 22. septembar 2022 13:43)

    # Link komentara

  62. Bez ove vesti nisam ni spavala ovih dana!
    (zvezdanaprasina, 22. septembar 2022 13:41)

    # Link komentara

  63. Koga bre briga?
    (gde je taj presto, 22. septembar 2022 13:38)

    # Link komentara

  64. I on je smrsavio, verovatno su zbog zdravlja drzali neku dijetu
    (vukica, 22. septembar 2022 13:36)

    # Link komentara

  65. Itudis je završio studije u Zagrebu a posle je radio sedam godina kao pomoćnik/prevodilac Željka Obradovića. Reklo bi se da govori hrvatsko-srpski.
    (Muki, 22. septembar 2022 12:55)

    reklo bi se da srbofobni hrvatofil. itudis govori srpski, a ja ti ovo pisem na sumadijskom, nadam se da razumes
    (petar markovic, 22. septembar 2022 13:28)

    # Link komentara

  66. Сјајна нација која сународницима ословљава само оне који који говоре званичан језик државе а милиони вам расејани по свету који не говоре исти. Стабло шљивe ће убрзо бити превелико за вас. Иначе ја говорим српски а нисам Србин.
    (emir.potokovic@gmail.com, 22. septembar 2022 13:27)

    # Link komentara

  67. Strepimo :)
    (Nenad, 22. septembar 2022 13:26)

    # Link komentara

  68. Nije ona nikakva “nasa princeza”, Srbija je republika!
    (Apatrid, 22. septembar 2022 13:22)

    # Link komentara

  69. Mozda su presli na tezi srebrni escajg, pa trose vise kalorija sada...
    (rx, 22. septembar 2022 13:21)

    # Link komentara

  70. Neka se ovaj javi svom pradedi i dedi u prošlosti i kaže im da ne prave Jugoslaviju, pa možda i bude kralj u sadašnjosti. Ovako će ostati večiti prestolonaslednik.
    (Merk, 22. septembar 2022 13:15)

    # Link komentara

  71. Selektor košarkaške reprezentacije Grčke, Grk Itudis priča bolje srpski neko svi Karađorđevići zajedno u poslednjih 100 godina…
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 22. septembar 2022 12:41)
    I Jan Veseli!
    (///, 22. septembar 2022 13:13)

    # Link komentara

  72. Poslednji Karadjordjevic koji je nesto valjao bio je pokojni Tomislav. Ovi sto su ostali su svi cirkusanti.
    (Ser Kokeza od FSS-a, 22. septembar 2022 13:11)

    # Link komentara

  73. Kakav kralj, ne zna maternji jezik??? To me najviše odbija od njih.
    (Svrba, 22. septembar 2022 13:09)

    # Link komentara

  74. Без краља не ваља

    Ваша Краљ
    (Windsor - Карађорђевић, 22. septembar 2022 13:09)

    # Link komentara

  75. Imam nano dva gurbeta
    sladji su mi od serbeta.
    (joooj, 22. septembar 2022 13:08)

    # Link komentara

  76. Paraziti.
    (Ognjen, 22. septembar 2022 13:06)

    # Link komentara

  77. Među uvaženim zvanicama na sahrani Elizabete II našli su se i najviši članovi srpske kraljevske porodice. Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević i njegova supruga Katarina...

    Crnjak br 1 Clanovi srpske kraljevske porodice.
    Crnjak br 2 dosli na Sahranu Elizabete II kraljici Britanije. Britanije koja je bombardovala Srbiju kako bi sprecili da se Srrpski kralj vrati u svoju zemlju. Divim se srpskoj ekselenciji a pogotovo inteligenciji a posebno podanickouvlakackom mentalitetu
    (to mi radi, 22. septembar 2022 13:05)

    # Link komentara

  78. Mnogo sam se zabrinuo
    (Nikolaa, 22. septembar 2022 12:56)

    # Link komentara

  79. Itudis je završio studije u Zagrebu a posle je radio sedam godina kao pomoćnik/prevodilac Željka Obradovića. Reklo bi se da govori hrvatsko-srpski.
    (Muki, 22. septembar 2022 12:55)

    # Link komentara

  80. Nek ti je kuma bombardovala otadžbinu. Svoj jezik nisi bio dostojan da naučiš.
    (Andrej, 22. septembar 2022 12:55)

    # Link komentara

  81. Ona budala Čarls mu "ujak"??? Sve sama kraljevska bagra,puna ološa i incesta,ne zna se ni ko pije,ni ko plaća!!!
    (Don Kihot, 22. septembar 2022 12:54)

    # Link komentara

  82. A u dvadeset je bila pljunuta Dzejn Fonda?
    (Buki, 22. septembar 2022 12:51)

    # Link komentara

  83. Desilo se vreme?
    (Saki, 22. septembar 2022 12:47)

    # Link komentara

  84. Evo ziv nisam od brige za te pijavice
    (Pera85, 22. septembar 2022 12:45)

    # Link komentara

  85. I ovaj njen nesto utanjio...
    (Debeljko, 22. septembar 2022 12:44)

    # Link komentara

  86. Selektor košarkaške reprezentacije Grčke, Grk Itudis priča bolje srpski neko svi Karađorđevići zajedno u poslednjih 100 godina…
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 22. septembar 2022 12:41)

    # Link komentara

  87. pa možda je razlog što nema više 20 godina
    (mare, 22. septembar 2022 12:37)

    # Link komentara

  88. Дивна жена.
    (Brat, 22. septembar 2022 12:37)

    # Link komentara