- PR članak -

Keš kredit – finansijska podrška za najlakše finansiranje svih izdataka

Vođenje kućnog budžeta se zasniva na pravilnom raspoređivanju prihoda tako da se pokriju svi dospeli rashodi. Ipak, nekada su izdaci veći, iznenadni i premašuju štednju što je teško finansirati iz tekućeg novčanog priliva.

Podeli
Shutterstock/ Drazen Zigic
Shutterstock/ Drazen Zigic

U takvim situacijama je najbolje pomoć potražiti u banci koja će obezbediti neophodna gotovinska sredstva za nesmetano plaćanje obaveze.

Keš krediti su stabilna finansijska opcija u mnogim situacijama

Keš krediti su gotovinski krediti koji omogućavaju odobravanje gotovih novčanih sredstava koja se prebacuje na račun klijenta ako je ispunio sve uslove za dobijanje kredita.

Za razliku od namenskih, ovde ne postoji nikakva klauzula o vrsti trošenja pa se sredstva mogu koristiti za najrazličitije potrebe, kada god trenutna novčana sredstva nisu dovoljna da pokriju izdatke.

Banke odobravaju različite iznose u skladu sa primanjima lica koje aplicira i perioda otplate. Iznosi se kreću od 1.000€ pa do preko 20.000€, na period do 71 mesec, ali i duže.

Različite visine kamatne stope i troškovi obrade zahteva utiču na cenu kredita tako da klijenti mogu ostvariti veću ili manju ratu po keš kreditu u zavisnosti od banke u kojoj apliciraju.

Zahtev se može podneti online, a keš kredit se odobriti u roku od nekoliko časova. Ovakva usluga je odlična za plaćanje iznenadnih rashoda jednako kao i za finansiranje planiranih, većih izdataka.

Ulaganje u zdravlje – krunice za zube i druge dentalne intervencije za savršen osmeh

Ulaganje u poboljšanje zdravstvenog stanja je jedna od najboljih opcija za trošenje novca, a svakako za potpunu stomatološku transformaciju.

Lečenje problema i estetsko poboljšanje zuba je ključno za oralno zdravlje, ali košta dosta ako se radi odjednom. Finansiranje uz pomoć keš kredita je najbolji način da se brzo i lako reši pitanje oralnog zdravlja i tako spreči razvoj komplikacija koje su neminovne.

Krunice za zube su jedan od najčešće korišćenih protetičkih nadoknada i postavljaju se u situacijama kada je prirodna kruna oštećena ili ne izgleda estetski dobro. Savršen su izbor za postupke kakav je „Hollywood smile“, ali i postavljanje zubnih implantata, mostova i proteza.

Jednom postavljane vraćaju normalnu funkciju vilici pa je važno uložiti u krunice za zube na vreme i sprečiti širenje infekcije na ostale zube i desni.

Pored krunica za zube, stomatolozi mogu predložiti i drugačije vidove lečenja koje će uz pomoć raspoložive finansijske podrške biti izvedene brzo i jednostavnije nego u fazama.

Gotovina se često troši i na druge vanredne i redovne rashode. Jedno od godišnjih izdvajanja koje opterećuje budžet je svakako i godišnji servis četvorotočkaša pa gotovinski krediti i ovde pronalaze svoju primenu.

Troškovi servisiranja automobila i izdatak za zimske i letnje gume mogu da opterete kućni budžet

Gotovinski kredit se može iskoristiti za redovno ili vanredno finansiranje vozila, ali i plaćanje odgovarajući dodataka koji vožnju čine bezbednijom.

Koliko god je važno imati kvalitetne zimske pneumatike, letnje gume su ključne za stabilnu vožnju na visokim temperaturama koje takođe utiču na upravljanje i kočenje kokom vožnje.

Cena letnje gume zavisi od njenog promera, ali i od osobina koje pruža.

Uvek su skuplje varijante koje imaju bolje upravljanje na različitim stanjima na putu, one koje se prilagođavaju pogonskom sistemu i doprinose smanjenju potrošnje goriva i emisije ugljen-dioksida u atmosferu…

Ipak, uz pomoć keš kredita se ne mora praviti kompromis pa se mogu kupiti najbolji pneumatici za sva četiri točka i tako obezbediti sigurna vožnju tokom sva četiri godišnja doba.

Obezbeđenjem gotovine uz pomoć kredita se finansiraju svi izdaci, a da rata po kreditu ne optereti budžet i ugrozi normalno funkcionisanje. To je smisao keš kredita i razlog zašto je ovo jedna od najpopularnijih kreditnih linija među klijentima banke.

strana 1 od 5 idi na stranu