- PR članak -

PR

McCann Beograd najbolja agencija u regionu

Prema godišnjem b-report-u slovenačkog Marketing Magazina, koji rangira najvažnije radove iz regiona nagrađene na nacionalnim, regionalnim, evropskim i svetskim advertajzing festivalima, McCann Beograd je najbolja agencija i u Srbiji i u regionu,.

PR četvrtak 25.02. 15:00

Šta nude skuplji a šta jeftiniji starački domovi

Svako ko je krenuo u potragu za staračkim domom suočio se velikim izborom i različitim cenama. Odluka nije jednostavna. Da li su jeftini starački domovi dovoljno dobri, a zbog čega je cena nekima znatno viša - prva su pitanja koja se postavljaju.

PR četvrtak 18.02. 09:00

Zaneseni, očarani i zaljubljeni - u Rajićevoj!

Samo jedno osećanje ima tu čarobnu moć da nas vine u visine, da uzletimo do zvezda i poput superheroja znamo da možemo nemoguće. Zaljubljenost! Zanosna duša i zaneseno srce oduvek su bili tim koji pobeđuje sve, a februar je baš to – mesec koji slavi ljubav i obeležava "Dan zaljubljenih".

PR petak 12.02. 09:00

Rad centara za socijalni rad pod lupom zbog diskriminacije

Veliki uspeh domaćeg filma "Otac" sa hrvatskim glumcem Goranom Bogdanom u glavnoj ulozi aktuelizovala je ponovo ovu temu i u Srbiji. Naime, javna je tajna da se u centrima za socijalni rad često sprovodi diskriminacija na račun muških roditelja.

PR ponedeljak 8.02. 18:15

Korak napred u edukaciji osoba sa invaliditetom

Katarina Arsić, defektolog Društva za cerebralnu paralizu Valjevo: "Veoma smo zahvalni kompaniji Mozzart na donaciji interaktivne table koja će nam mnogo koristiti u razvoju veština i sposobnosti naših korisnika".

PR ponedeljak 8.02. 15:50
strana 1 od 10 idi na stranu