- PR članak -

PR

ZLATNI SPONZOR ZLATNOJ OMLADINI: Kompanija Mozzart podržala manifestaciju Case Study Show

Kompanija Mozzart i ove godine podržala je manifestaciju Case Study Show koja je tradicionalno protekla u znaku sjajne organizacije, tema i govornika. Kreatori pobedničkih rešenja studija slučaja osvojili su praksu u Mozzartu a predstavnici ove kompanije učestvovali su i na panel diskusiji „Sustain to Obtain” o društveno odgovornom i održivom poslovanju.

PR četvrtak 30.03. 17:14

Veridba - tradicija, pomodarstvo ili znak ljubavi?

Život je prepun ispita a da li ste spremni za jedan od najvažnijih? Veridba je prvi čin vašeg obavezivanja na zajedništvo sa voljenom osobom, potvrda ljubavi i opredeljenje na vernost. Vidite, ima puno značenja, pa dobro razmislite!

PR četvrtak 23.03. 14:10

"Sport vision” zasadio 1.000 novih hrastova za zdraviju budućnost

Osim po vrhunskoj ponudi sportske opreme, kompanija Sport Vision poznata je i po svojim društveno odgovornim aktivnostima što je još jednom pokazala. Više od 120 zaposlenih učestvovao je u sađenju 1.000 stabala hrasta kitnjaka koji će u budućnosti krasiti deo Avale i doprineti čistijoj i zdravijoj sredini.

PR četvrtak 16.03. 15:34

HUMANOST NE ZNA ZA GRANICE: Mozzart u Keniji donosi vodu u mesta gde kiša ne padne i po tri godine

Hakuna matata je čuveni izraz na svahiliju za život bez briga, ali mnogi stanovnici Kenije nažalost i u 21. veku brinu zbog nečega što bi trebalo svima da bude dostupno – vode za piće. Kompanija Mozzart, koja više od pola decenije uspešno posluje u ovoj prelepoj afričkoj zemlji, pokrenula je akciju „Sto bunara za zajednicu“ kako bi lokalnom stanovništvu omogućila pristup čistoj i bezbednoj vodi za svakodnevnu upotrebu.

PR petak 3.03. 13:18
strana 1 od 4 idi na stranu