- PR članak -

Miodrag Radonjić je rešio da osvoji Fiću hibrida: I vi to možete ako ste uštedeli struju u aprilu

Znate li zašto poznati glumac stalno proverava da li je ugasio svetlo, isključio bojler, izvukao punjač za telefon iz utičnice i poklopio šerpu dok sprema klopu?

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Otkrio je da su sve ovo skriveni potrošači električne energije, a ukoliko želite da osvojite Fijat 500 hibrid, počnite da primenjujete savete Miodraga Radonjića.

„Struju štedi da humanost više vredi“ naziv je nagradnog takmičenja koje je pokrenula Fondacija Mozzart uz podršku Ministarstva rudarstva i energetike. Ako ste u aprilu ostvarili uštedu električne energije u svom domaćinstvu od minimum deset odsto u odnosu na aprili 2022. godine, možete osvojiti Fiat 500 hibrid, kompletnu zamenu stolarije, bicikle, štedljive kućne aparate i vaučere za kupovinu sportske opreme.

Potrebno je samo da deo originalnog aprilskog računa za struju koji vam ostane nakon plaćanja, a na kojem su istaknuti vaši podaci i ušteda električne energije, pošaljete na adresu Fondacije Mozzart, Takovska 49b, 11000 Beograd, sa naznakom „za Nagradno humanitarno takmičenje "Struju štedi, da humanost više vredi", do 05. juna 2023.godine.

Foto: Promo
Foto: Promo

Učešćem u takmičenju doprinosite i punjenju fonda jer će Fondacija Mozzart za svaki takav dostavljeni račun izdvojiti sredstva za donaciju solarne elektrane u nekoj od osnovnih škola u Srbiji u nerazvijenim krajevima Srbije.

Kompletna pravila nagradnog takmičenja istaknuta su na sajtu mozzart.org u kategoriji Fondacija Mozzart, kao i na sajtu Ministarstva rudarstva i energetike.

strana 1 od 5 idi na stranu