- PR članak -

Izvucite maksimum iz svakog provoda

Velike vrućine najavljuju kraj školske godine i početak godišnjih odmora, što znači da je došlo vreme za odabir idealne letnje destinacije. U zavisnosti od prioriteta zbog kojih se ide na letovanje, nepisano je pravilo da se mladi najčešće odlučuju za destinacije gde žurke traju ceo dan i noć. Međutim, ima i onih koji će noćni provod potražiti u svojim gradovima kao i onih koji će uživati u kućnim žurkama. U kojoj varijanti ćete provesti letnje mesece je potpuno vaš izbor, ali ako želite da predstojeće leto ovekovečite kvalitetnim fotografijama i video sadržajem onda su Samsung Galaxy S22 i S22+ idealan izbor.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Pouzdan noćni partner

Ako ste ljubitelj noćnog provoda, nećete morati da se brinete za kvalitet fotografija, jačinu blica, odsjaj ili koliko procenata baterije vam je ostalo. Masivni senzor širokougaone kamere od 50MP će vam osvetliti noć. Veliki senzor piksela uvećava piksele kako bi što više svetlosti bilo uvučeno, dok staklo za jasnu sliku ublažava blještavnje sočiva. Brojna poboljšanja na polju veštačke inteligencije omogućila su da se noćni video snimci i fotografije posvetle, tako da se na njima sve jasno vidi kao da je dan. Takođe, možete da uživate u noćnom provodu bez brige da će vam se telefon isključiti. Prema tome, ne morate da štedite bateriju i brinete da ćete propustiti neki zanimljiv trenutak. A čak iako bateriju toliko iscrpite, tu je adapter koji “brzinom svetlosti” puni telefon.

Foto: Promo
Foto: Promo

Vaš profesionalni fotograf

Za vas koji ćete dobar deo odmora provesti na nekoj egzotičnoj destinaciji, imamo obaveštenje da će vas profesionalna kamera od 50MP predložiti za titulu počasnog fotografa ekipe sa kojom uživate u odmoru. Jasnoća i efekat slike koji kamera može proizvesti su toliko kvalitetni da će vas prijatelji konstantno voditi na najatraktivnije i najfotogeničnije lokacije kako bi dobili profesionalne slike za Instagram.

Foto: Promo
Foto: Promo

Telefoto kamera od 10MP sa trostrukim optičkim zumom ne poznaje pojam reč daljina. Možete praviti kakve god fotografije i video snimke, oštrina će biti podjednako dobra kao u normalnoj veličini. Takođe, zadnja trostruka kamera i kamera za selfi opremljene su inovativnim hardverom i softverom uz koje ćete ispuniti svoju galeriju atraktivnim sadržajem. Uzged, ne morate brinuti za memoriju, jer će vam 256GB biti dovoljno da svaki dan pravite foto šuting i snimate svoje aktivnosti.

Neizostavni snimci i fotografije iz vode su sastavni deo letnje galerije, a Galaxy S22 i S22+ odlično podnose vodu, stoga ne morate da razmišljate šta će se desiti ako vas zapljusne nenadani talas, samo nastavite da uživate. Naravno, to ne znači da treba da ga držite potopljenog u vodi.

Foto: Promo
Foto: Promo

Vreme nije isteklo…

Kako nam predstoji vrelo reprezentativno leto, kućna okupljnanja mogu da se pretovore u svojevrsnu žurku. Nezavisno od toga da li će Nikola Jokić ostvariti triple double u reprezentativnom dresu, uz Galaxy S22 i S22+ možete zabeležiti sve istorijske trenutke. Ako vam ne daj bože, od preterane radosti telefon ispadne na pod, ili umesto čaše bacite telefon, ništa ne brinite, telefon je zaštićen zaštitnim okvirom od oklopnog aluminijuma, te će biti u potpunosti funkcionalan. Ukoliko vam neko od ukućana ili prijatelja slučajno upadne u kadar, možete ručno ukloniti i objekte i ljude sa svog video snimka ili fotografije, tako da na njemu ostane samo ono što vi želite.

Ako ste planirali neku od pomenutih aktivnosti onda vam Galaxy S22 i S22+ zaista mogu ulepšati trenutke, a više informacija o uređaju možete pronaći na linku.

strana 1 od 3 idi na stranu