- PR članak -

Zašto da odaberete betonsku galanteriju za uređenje dvorišta?

Leto je idealan period da razmišljateo uređenju dvorišta ili da stupite u realizaciju osmišljenog projekta! Sve one ideje koje ste tokom zime pronalazili na internetu, konačno možete da isprobate! Međutim, kako se odlučiti za koncept uređenja i odakle krenuti? Uređenje dvorišta nije nešto što se radi svake sezone, zato treba dobro promisliti i odluke donositi tako da budu funkcionalne i održive!

Izvor: promo
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Identifikujte resurse sa kojima raspolažete

Ideja je definitivno nešto od čega se kreće, ali to da li će biti realizovana zavisi od resursa kojima raspolažete – pre svega terena i budžeta. Kada je teren u pitanju, treba sagledati veličinu dvorišta, doneti odluku o centralnom mestu, odreditimesto za garnituru za sedenje, mesto za parkiranje automobila ako nemate garažu, postaviti dekoraciju u vidu česme/fontane, a važno je predvideti gde će biti travnjak i bašta. Sve ovo će umnogome zavisiti od Vašeg budžeta! No, dvorište može da bude i funkcionalno i lepo, i bez obzira na budžet, akoprepustite posao profesionalcima. Razgovarali smo na ovu temu sa Nikolom Mirićem, direktorom kompanije Arming iz Beograda.

“Betonska galanterija je uvek dobar izbor!”

Betonska galanterija nije bez razloga najpopularnije rešenje za uređenje dvorišta. Pored toga što je pristupačne cene i uklapa se u skoro svačiji budžet, beton poseduje i druge karakteristike koje su važne za kvalitetno i dugotrajno, a opet estetski usklađeno uređenje dvorišta. Na prvom mestu to je izdržljivost – beton duže traje od nekih drugih materijala (npr- asfalta) i fleksibilan je, pa je otporan na savijanjei širenje bez bojazni od stvaranja pukotina. Ovde treba posebno istaći otpornost na sve vremenske prilike! Takođe, beton je materijal koji je najzahvalniji za održavanje – dvorište treba da Vam bude mesto za uživanje, a ne naporna obaveza! Na kraju, beton nudi neograničene mogućnosti za dizajn. Pošto postoji u različitim dimenzijama, bojama i teksturama, betonska galanterija ćeispuniti sva Vaša očekivanja!

Šta sve možete da uredite betonom?

Neograničene mogućnosti dizajniranja betona ogledaju se i u njegovoj širokoj primenjivosti u dvorištu.

Beton je na prvom mestu idealan za stazu u dvorištu! Ako želite dugotrajnu, lako održivu stazu, čije boje neće brzo izbledeti, odaberite presovane ili livene betonske tzv. behaton ploče.Behaton ploče postoje u različitim oblicima, bojama i nijansama, pa će biti prava dekoracija u vrtu, bez obzira na to koliki i kakav Vam je travnjak! Svoje behaton ploče možete odabrati OVDE!

Behaton ploče možete postaviti i kada uređujete centralno mesto u dvorištu, odnosno mesto za sedenje gde ćete postaviti garnituru, dok su u isto vreme idealne i za popločavanje parkinga!Kako je parking za Vaš automobil jedna od korisnih investicija na duže staze, veoma je važno da on bude otporan i praktičan za održavanje. Isto važi i za balkon, gde takođe možete postaviti behaton ploče! Zbog toga je važno da se u ovom poslu oslonite na firme koje imaju višegodišnje iskustvo u izradi i postavljanju betonske galanterije.

Zašto baš behaton ploče?

Behaton ploče se veomalako postavljaju u bilo kom periodu godine i otporne su i na visoke i na niske temperature. Kvalitetne behaton ploče su neklizajuće i kao takve su idealne za popločavanje različitih delova dvorišta. Da li ste znali da čak i sredstva koja se koriste da uklone sneg sa ploča, ne mogu da ih oštete?! Takođe, imaju sjajne osobine koja posebno dolaze do izražaja tokom visokih temperatura – behaton ploče su hladnije od asfalta, pa ćete sprečiti pojavu ,,toplotnog ostrva“ u Vašem dvorištu! Pošto su izrađene od betona, behaton ploče su i ekonomične!Njihovom ugradnjom dobijate vrhunski kvalitet po pristupačnoj ceni!

Kada je beton u pitanju - pustite mašti na volju!

Beton za dvorište možete iskoristiti na bezbroj načina- od funkcionalnih i održivih rešenja za česme, ivičnjake za travnjake i bašte,pa sve do žardinjera različitih dimenzjia, boja i oblika, koje će biti idealne za gajanje omiljenih porodičnih biljaka. Na Vama je samo da znate šta želite!

Šta god da osmislite, važno je da imatepored sebe firmu koja je spremna da uspešno i u kratkom vremenskom roku realizujeVašu ideju! Arming doo je porodična firma osnovana 1998. godine, koja je od maleproizvodnje, narasla do vrhunskog proizvođača behaton ploča i betonske galanterije! Veliki porodični projekti se prepuštaju porodičnim firmama! Celokupnu ponudu njihovih proizvoda i usluga možete pogledati OVDE.

strana 1 od 3 idi na stranu