- PR članak -

Invictus challenge by Mozzart postavio nove granice

Nepobedivi savladali i ovaj izazov, preskočili prepreke i očistili Štrand

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Uspon konopcem uz Žezeljev most, brojne prepreke u vodi, kotrljanje guma duž Štranda, preskakanje drvenih greda i spuštanje niz mrežu na stazi dugoj jedan kilometar bili su neki od izazova koje su takmičari uspešno savladali na još jednom spektakularnom Invictus challenge by Mozzart na Štrandu. Osim nadmetanja, avanturu na novosadskoj plaži upotpunio je i ECO izazov u kojem su zaposleni iz kompanije koja je naslovni sponzor dogadjaja Invictus challenge, zajedno sa organizatorima očistili kupalište.

Foto: Promo
Foto: Promo

Izazovu su se ovog puta prikljucili i momci iz Jedriličarskog kluba Ada iz Beograda, koji su podršku dali sa reke. Jedrili su duž Dunava i potrudili se da na površiniu izbace sve zalutale plastične flaše kako bi reka i njena stanična obala ostale čiste i nakon ove uzbudljive manifestacije.

Foto: Promo
Foto: Promo

Mozzartov tim “Nepobedivi” uspešno je prošao kroz 30 prepreka sa konstantnom promenom podloge, sa trave na pesak, sa peska u vodu i tako naizmenično u igri u kojoj su ponovo podignute i postavljene nove granice. A onda je usledio još uzbudljiviji ECO izazov za čistiji Dunav i njegovu sunčanu obalu.

Foto: Promo
Foto: Promo

“Za mnoge je ovo jedna od najlepših i najatraktivnijih, ali svakako jedna od najtežih trka. Često volim da istaknem da su sve trke, a samo je Štrand OCR trka. Drago nam je što je pored Grada Novog Sada i kompanija Mozzart prepoznala kvalitet i podržala sve ovo što radimo – rekao je Nedeljko Rodić, direktor Invictus challenge

Foto: Promo
Foto: Promo

Takmičenje Invictus challenge, pored mnogobrojnih nagrada proglašeno je i za manifestaciju od javnog značaja za grad Novi Sad. Događaj na Štrandu, čiji je sinonim pozitivna energija, okupio je više od 1.000 zaljubljenika u adrenalinske trke i isto toliko onih koji su pokazali da je ekologija važna karika ovog lanca. Naredni Invictus izazov zakazan je za oktobar u Nacionalnom parku Fruška gora.

strana 1 od 3 idi na stranu