- PR članak -

Nema tog retrogradnog Merkura koji može da pobedi ovakvu ponudu

Početak oktobra mi je obeležio retrogradni Merkur. Čak i da ne verujete u astrološke momente i njihove uticaje na naše živote, garantujem da će vas pogoditi moja situacija. Uostalom, i vi ste se u njoj gotovo sigurno barem jednom našli.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Naime, Merkur je "napao" naše male kućne aparate.

"Milena, ne mogu da pričam sad, jako sam nervozna", počela je mama nežno razgovor. "Moram da usisam celu kuću, ponovo gubim previše vremena na to. I fen se konačno pokvario i moram što pre da operem kosu da se osuši nekako do ujutru. Šizim".

Foto: Promo
Foto: Promo

Ni kod ostalih ukućana atmosfera nije bila vedrija.

"Oborio sam Sari presu za kosu sa onog visokog stola i polomila se, bukvalno mi treba da mi odmah kažeš gde da joj kupim istu dok ne primeti. Inače, gotovo", javio mi je brat u blagom stanju panike. Srećom po njega, znam koju Rowenta presu Sara koristi. Imam gotovo istu.

Foto: Promo
Foto: Promo

Nažalost po mene, tu nije bio kraj. Moja pegla radi toliko dobro da danima biram da nosim isključivo stvari koje se ne gužvaju. Ili se barem pravim da je tako.

Eto, tehnički, nije da je samo do mene. Prokletstvo retrogradnog Merkura, ili loše sreće (zovite to po želji i ličnom nahođenju), izgleda da je porodično. Ali - nije nerešivo.

Krenuli smo od prese. Pronašli smo identičnu i poručili je onlajn. Da sve bude bolje, bila je na popustu. I biće do kraja oktobra, čitavih 20 odsto. Baš kao i svi drugi proizvodi kompanije Rowenta.

Foto: Promo
Foto: Promo

Zahvaljujući tim popustima i vrhunskom kvalitetu Rowenta aparata, ja sada više ne idem izgužvana na posao a i mama ima novi fen pa sušenje kose više nije tema. Ona to još ne zna, ali pre kraja meseca dobiće i robota da umesto nje usisava kuću. Brat ima novi Rowenta trimer za bradu. A sačuvao je i devojku.

Foto: Promo
Foto: Promo

Rowenta ima popust od dvadeset odsto na sve proizvode i akcija traje do kraja oktobra, a retrogradni Merkur i dalje vlada. Nemojte da bude da vam nisam rekla.

strana 1 od 5 idi na stranu