- PR članak -

Gigatron otvara svoj šesti megastore, uz odlične popuste

Sve koji posete novu Gigatron megastore prodavnicu, od 19. 11. do 21. 11. 2020. godine očekuju popusti na celokupan asortiman i specijalna ponuda atraktivnih proizvoda kreirana posebno za ovu priliku.

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Kompanija Gigatron otvara svoju šestu i istovremeno najveću megastore prodavnicu do sada, 62. u nizu, koja se nalazi na Novom Beogradu, na adresi Omladinskih brigada 100.

Povodom otvaranja, u periodu od 19. 11. do 21. 11. 2020. godine, sve posetioce nove Gigatron Megastore prodavnice očekuje 20% popusta na celokupan asortiman, kao i specijalna ponuda atraktivnih proizvoda, kreirana posebno za ovu priliku.

Novi Gigatron Megastore se prostire na impresivnih 2.000 m2 i kupcima obezbeđuje čak 1.000 parking mesta. Prodavnica se nalazi u okviru Extra centra i nudi veliki izbor različitih proizvoda iz domena tehničke robe, koje potpisuju renomirani proizvođači.

Uz pomenutu mogućnost plaćanja na rate – čekovima građana, platnim karticama i beskamatnim kreditima, opciju dostave kupljene robe na željenu adresu, kao i uz stručnu pomoć pri izboru uređaja, Gigatron vam nudi do sada najbolje šoping iskustvo.

Foto: Promo
Foto: Promo

Kako biste vi definisali dobro iskustvo kupovine? Prema nezavisnim istraživanjima, dobro iskustvo kupovine se ogleda u bogatoj ponudi i velikom prodajnom prostoru koji kupcima omogućava da proizvode vide uživo, u kvalitetnoj usluzi, u ljubaznom i stručnom osoblju i raznolikim načinima plaćanja i dostave kupljene robe.

Na listi faktora koji iskustvo kupovine čine dobrim, na visokoj poziciji nalazi se i lakoća nalaženja mesta za parkiranje automobila, bez vremenskog ograničenja, na bezbednom i uređenom parkingu.

Kompanija Gigatron, jedan od vodećih lanaca za prodaju tehničke robe na tržištu Srbije, od svog osnivanja teži ka tome da kupcima obezbedi najbolje iskustvo kupovine, nudeći najveći asortiman uređaja iz oblasti računarske tehnike i mobilnih telefona, televizora, bele tehnike, kućnih aparata i druge potrošačke elektronike, uz atraktivne uslove plaćanja koji podrazumevaju kupovinu na rate bez kamate ili kupovinu putem beskamatnih kredita.

Gigatron je u 2020. godini, izazovnoj kako za tržište tako i za društvo uopšte, zaposlio čak 300 novih ljudi koji svojim profesionalnim pristupom doprinose sveukupnom kvalitetu usluge.

Foto: Promo
Foto: Promo

Kako bi iskustvo kupovine svojim kupcima učinio još boljim, Gigatron je na listu svojih prodajnih objekata tokom proteklih godina dodao čak pet prodavnica „megastore“ tipa, koje pružaju najbolje iskustvo kupovine, opisano na početku.

Gigatron, kao društveno odgovorna kompanija, poštuje sve mere koje za cilj imaju sprečavanje širenja korona virusa.

S tim u vezi, u svim prodajnim objektima kompanije Gigatron su omogućeni uslovi za poštovanje preporučene fizičke distance i sve površine se redovno dezinfikuju, a osoblje koristi zaštitne maske.

Molimo vas da prilikom posete Gigatron prodavnicama poštujete izrečene mere zaštite od korona virusa, koristite zaštitne maske i držite fizičku distancu.

strana 1 od 7 idi na stranu