- Komentari -

Kejt Midlton ponovo fotografisana nakon skandala FOTO

Princeza od Velsa je danas viđena pored princa Vilijama kako napuštaju dvorac Vindzor, samo nekoliko sati nakon što se izvinila zbog uređivanja porodične fotografije objavljene na Dan majki.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. @problemi u raju
    Vau, jednom je odgurnuo mladjeg brata,cudi me da jos nije u zatvoru...
    (Mister Vo, 11. mart 2024 20:54)

    # Link komentara

  2. @Миленцe Vidi joj se po faci da je sj..ana. Idu da proslavljaju dan Komonvelta, a imala je skandal po tabloidima. Šugav dan za Kejt. Nije lako biti princeza, ne ne.
    (leđna_peraja, 11. mart 2024 20:50)

    # Link komentara

  3. Na prethodnoj paparaco fotografiji Kejt deluje kao da ima zavoj preko nosa i levog oka. Ni na ovoj se taj deo glave ne vidi. Vilijam je imao neku masnicu na levoj strani vrata u nekom trenutku. Mozda je u pitanju porodicno nasilje? To bi svakako bio razlog da kriju i cekaju da Kejt prodju masnice. Vilijam ima istoriju nasilnog reagovanja, brat Hari je rekao da ga je jednom odgurnuo u svadji.
    (Problemi u raju..., 11. mart 2024 20:30)

    # Link komentara

  4. Skandal, skandal, skandal! Sve je poslednje vreme skandal kad su clanovi kraljevske familije u pitanju. Idu kod doktora, skandal. Ne idu kod doktora, skandal. Ne postave ništa online - skandal. Postave fotku - skandal. Ajde što britanska štampa forsira to žutilo, ali mi nisu jasni mediji ostalih država koje učestvuju u toj patološkoj potrebi da uporno uhode te javne licnosti i da u svakom njihovom potezu vide potenijal za breaking news dramu. Mada, za tango je potrebno dvoje, pa sve dok ima onih koji te gluposti s užitkom prate iz dana u dan, biće i gosip žutila.
    (Bojan, 11. mart 2024 20:26)

    # Link komentara

  5. Не види се на слици. Може.бити било ко...Нешто се озбиљно дешава код ње...
    (Миленце, 11. mart 2024 19:02)

    # Link komentara